Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky mě to mrzí, BB jsem měl několik, od klasické koncepce (malý displej, klávesnice pod ním), přes vysouvák (9800 Torch) a nyní mám Key One. Jsem dost "závislý" na klávesnici, uvažoval jsem i o koupi Gemini, ale odradilo mě, že u nás nejde koupit ani prohlédnout a na indiegogo nešla objednat česká klávesnice, už jsem byl skoro rozhodnut si ho koupit z Británie (i přes výrazně vyšší cenu), nakonec mi zaměstnavatel dal volnou ruku v koupi telefonu, tak jsem vzal právě BB Key One.

Nikdy ale nezapomenu právě na 9800 Torch, velikost ideální do kapsy (Key One je přece jen moc velký), přes mnohé pády se nikdy nerozbil displej. Kdyby dnes někdo něco takového nabídl (třeba i s dvojnásobnou tloušťkou kvůli větší baterii) beru to hned. 

Bohužel v oblasti telefonů s QWERTZ/Y klávesnicí není aktuálně konkurence. Hlavně že se vymýšlí hračky se skládacím displejem atd. 

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

to neni mobil, to uz je tablet pomaly :)

obcas sem nakuknem, BB som pouzival 9 rokov pokial som nepresedlal na jabko. chyba mi strasne Blackberry HUB. Uz len koli tomu by som sa niekedy najradsej vratil spat. 

ako su na tom sucasne BB? fachcia dobre s androidom? HUB funguje dobre?

edit: fotak ako??

Upraveno uživatelem jankoxxx
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj, budu muset koupit nový telefon a začal jsem přemýšlet nad BB s HW klávesnicí.

Software od BB nepotřebuju, zabezpečení řeším jinak.

Máte někdo zkušenosti s BB Key2 LE? Jak to vypadá? je klávesnice dobrá? A ten BlackBerry software se dá nepoužívat?

Odesláno

Já mám teda BB Key2 Red Edition, kde je klávesnice cca o 10% větší oproti LE, pracuje se na ní výborně, to říkám jako desetiletý uživatel všech možných BB. Telefon se dá používat jako klasický android, já od BB používám hlavně Hub, který je dokonalý. 

P.S. Taky se mně na ten telefon dobře dívá, není to generická nudná placka jako všechny ostatní, což vzhledem k tomu, jak ho má člověk často v ruce, není taky špatný :)

• po měsíci...
Odesláno

Jdou vám na BB mapy.cz? Mě zničehonic nejdou v prohlížeči načíst. Bluebar jede naplno, ale obrazovka zůstane bílá. Už jsem promazal všechny paměti, a ani to nezabralo. Přitom když jdu na mapy přes firmy.cz, tak mapu zobrazí - jenže tam není turistická mapa, kterou hojně využívám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...