orius Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 před 11 hodinami, EpsteinBarr napsal: Modre SLGA su nadherne. Hodinky, ktore by som bral hned a bol spokojny. Mozno aj popredal volaco zo suflika. Stacilo by malo - vymenit tu hnusnu hodinovu rucicku. Ked som tu daval odkaz na ten prvy model, ala breza, vadilo mi to. Ale cim dalej, tym viac to nedokazem prekusnut. To tupe/zrezane ukoncenie rucicky, rozdelenie ryhou...nedobre. Je mi z toho podobne nevolno ako z PS (X). Sorry. Naprostý souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Mně se zase ta hodinová ručička líbí. Je to pěkně vymyšlené jak to hezky navazuje na indexy. Taky to zvyšuje čitelnost a na první dobrou jde poznat která ručička je hodinová. Ale chápu, že někomu asymetrie nevyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 (upraveno) Evidentně se šetří. Bude se zkracovat @xbraj19 V tom máš pravdu, navazuje to hezky. Upraveno 11. března 2021 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 lenze ono to tak hezky navazuje len 22x za 24 hodin Myslite, ze to staci, Antone Pavlovici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Já si vystačím s málem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 před 2 hodinami, xbraj19 napsal: Mně se zase ta hodinová ručička líbí. Je to pěkně vymyšlené jak to hezky navazuje na indexy. Taky to zvyšuje čitelnost a na první dobrou jde poznat která ručička je hodinová. Ale chápu, že někomu asymetrie nevyhovuje. Přesně tak, mně se to taky líbí a z hlediska čitelnosti je to super. Ostatně, kdo měl Mark XV. tak ho takováhle drobnost nemůže rozházet. Osobně mám spíš problém s tou modrou. Většina modrejch hodinek, tyto nevyjímaje, se mi jeví až příliš prvoplánovitě líbivá, což nese riziko brzkýho okoukání. Ta nová GMT čtveřice si mi ve finále líbí podstatně víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 (upraveno) před 4 minutami, warann napsal: Ostatně, kdo měl Mark XV. tak ho takováhle drobnost nemůže rozházet. Tak to bude tím. To byl důvod proč jsem radši koupil XV než XVI Upraveno 11. března 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 před 24 minutami, warann napsal: Osobně mám spíš problém s tou modrou. Většina modrejch hodinek, tyto nevyjímaje, se mi jeví až příliš prvoplánovitě líbivá, což nese riziko brzkýho okoukání. Já to vidím jako dobrý příslib do budoucna. Nový spring drive bez ukazatele rezervy se mi hodně líbí a určitě budou následovat další varianty s jiným ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Před hodinou, Trebus napsal: Já to vidím jako dobrý příslib do budoucna. Nový spring drive bez ukazatele rezervy se mi hodně líbí a určitě budou následovat další varianty s jiným ciferníkem. Tak to jo. Mně osobně stěrače nijak nevadí, ale pokud by byla takováhle varianta s jiným cifrem, za úvahu by určitě stála. Nicméně jak jsem psal, ta čtveřice GMT se mi celkově líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 (upraveno) Ale tak...nevyzera to zle a este keby boli na tahu. Zase to GS so mnou sije a mam vnutorny nepokoj Upraveno 11. března 2021 uživatelem EpsteinBarr EDIT: kurva, ja som si tam nevsimol tu nadbytocnu nulu v cenovke :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 @EpsteinBarr a nebyly platinové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Ale byla by to frajeřina ten platinový tah. By voko bych řek, že jsou ty nový pětidenní taky 22 rozteč. Třeba vědí, co dělají. Furt si nemůžu zvyknout na 12 index, jako by ho rozšláp slon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Nové GMT baterkáče SBGN019 SBGN021 SBGN023 https://www.grand-seiko.com/us-en/news/pressrelease/20210510_2021-04-30t04:52:24%2B0000 příjemná velikost 40 mm . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Jo, ty se povedly Introducing: The New 140th Anniversary Grand Seiko Quartz GMT - HODINKEE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Ještě link na video, ale hodinky neběží . https://timeandtidewatches.com/video-everything-need-watch-grand-seiko-sbgn019-sbgn021/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Já nevim no. Vypadá to jako Wardy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Před hodinou, dr.sphinx napsal: Já nevim no. Vypadá to jako Wardy. To mě neva, ale ta cena už je moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Tam se toho deje.. frci keramicka luneta, tak ji tam prdnem. A cifr, cifr nemuze bejt hladkej! Vygenerujem nejakou strukturu. Klasicka korunka je pro blbce, soupnem si na ctyrku. Cafra proc tam teda nedali i peticlanek?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Ano, ale to jsou nyni aktualne vse veci z noveho jazyka GS... tak to je a nejsou to jen tyto jedine hodinky.. keramika.. jine rucky, sportovni indexy, tankisticke pouzdro... uz to nejsou ty ostre elegantní GS.... nejsou spatne, ale uz to je proste nekde jinde.. uz to je trochu univerzalni styl namisto japan domestic.. onen puvodni styl, po kterem se prahlo, jakoze po necem esteticky vyjimecnem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2021 ja myslim ze hovorit o novom dizajnovom jazyku je dupak na tenkom lade. Pokus o dizajnove Esperanto - to skor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se