MíraMíra Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Odesláno 5. března 2020 (upraveno) Tak GS uz je levnejsi nez klasicky X seiko jak to tak sleduju Mno, skoro jo. Upraveno 5. března 2020 uživatelem MíraMíra
426kahemi Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Ta rytina bude naživo skvost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.sphinx Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Jo, ta je. Až si je koupíš, napiš, rád se dojedu podívat
xbraj19 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Mě to sedí spíš na Credor, u těch GS to je takové nepatřičné. Ale ten zelený cifr je parádní.
dr.sphinx Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Jinak indexy toho rytého skládaného cifru reprezentují rozcáknutí kapky vody na kamenném dnu jeskyně. Full story:https://www.grand-seiko.com/us-en/news/pressrelease/20200305-6
Daemonultimate Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Odesláno 7. března 2020 (upraveno) Mne rytí vůbec nebere, občas nějakej strojek, nebo giloš cifr, korunka, ale indexy, ručičky, pouzdro, náramek, spona... to ne. Upraveno 7. března 2020 uživatelem Daemonultimate
Liqid Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 (upraveno) Jo, tohle by šlo https://www.fratellowatches.com/stylish-re-creation-first-grand-seiko-model/?fbclid=IwAR3C0pWYC8Yn9OhmNliiTsra1Lrjv9QqcneMy1LQv9IncJWZOezBFnYp8ac Upraveno 8. března 2020 uživatelem Liqid
dr.sphinx Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Odesláno 8. března 2020 Viděli jste někdy někdo naživo to Brilliant Hard Titanium? Dojmy? To samé jako High Intensity to není, a už to použili i dřív (minimálně u SBGR305, pokud vím).
Liqid Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 SBGK009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Nikdo to tu nedal, tak to udělám já. Když jsem je viděl, tak jsem si říkal- super, že by předělali quartzky na SD? Velice rychle jsem vystřízlivěl nejen velikostí ala HighBeaty, ale především jsem si všiml umístění rezervy, který je z mýho pohledu až obludný. Doufám, že to nebude standartní umístění pro 5denní SD
Americkej Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Zas je hezký datum v ose korunky na čtvrté, chtělo by to pohled čistě shora, jestli to řeže. Kam s rezervou bych také nevěděl, snad jen o trochu níž aby střed plochy výseče byl na deváté. A určitě bych uvítal plný nátah k vnější straně cifru.
dr.sphinx Odesláno 21. března 2020 Nahlásit Odesláno 21. března 2020 Že to ve strojku bude nastálo tam, kde to je, je myslím takřka jistota, ale opravdová exotika to bude teprve v hodinkách s korunkou u 3 (Americkej, podle mýho se středem PR ručičky někde u 9 bude umístění působit už totálně nahodile - ani levý horní kvadrant, ani levý spodní, ani uprostřed). Ale třeba to někdo zphotoshopí a snad se pletu. Jinak se asi taky dá říct, že uvést nový a zároveň relativně tenký strojek (pro mnohé Achillova pata GS) v obřích hodinkách bez průhledu dokáže asi jenom Seiko (jasně, mají k potápkám specální vztah, ale stejně je to vtipný).
DavidLC Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Odesláno 22. března 2020 Odskočím si ze spodního patra, za mě paráda, pouzdro u SBGH255 (7) je super a v kombinaci se SD je to dokonalé. Když bude ještě černá varianta, jako u Hi-Beatů tak jsou to snové kukačky. I s tím "divným" palivoměrem (ukazuje, to že není tak výrazný je možná i fajn). A už jdu zase do podpalubí
dr.sphinx Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Za 0,3 mega můžou být brzo tvoje https://www.hodinky-koscom.cz/grand-seiko-60th-anniversary-limited-edition-slga001-k0045479
ten blbej Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Mě se ty rytinový SBGW263 náhodou moc líbí. Všimnul sem si, že na těch ručičkách s kapkovým motivem jsou asi i krom rytiny i nějaký vsazený kameny, když si tu fotku přiblížím. Můžete mi to někdo, kdo je vlastníte, potvrdit\vyvrátit ? Ne, vážně si myslím, že tam asi budou nějaký kameny. Jinak, tak jak se mi líbí, tak mi přijde veliká škoda tý modřený vteřinovky, která je na můj vkus už až moc modrá. Vlastně to modření obecně moc nemusím.Ale jinak sou vážně parádní, slinty slint! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. března 2020 uživatelem ten blbej
DavidLC Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Za 0,3 mega můžou být brzo tvoje https://www.hodinky-koscom.cz/grand-seiko-60th-anniversary-limited-edition-slga001-k0045479Dyk píšu že černý cifr :-))
dr.sphinx Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Jasně, sorry, blbě čtu. Tak to budeš mít jen za čtvrt
kamilb Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 ....Jinak se asi taky dá říct, že uvést nový a zároveň relativně tenký strojek (pro mnohé Achillova pata GS) v obřích hodinkách bez průhledu dokáže asi jenom Seiko (jasně, mají k potápkám specální vztah, ale stejně je to vtipný). No estli za ty prachy, tam nejsou ty strojky vloženy dva.
xbraj19 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Mě se ty rytinový SBGW263 náhodou moc líbí. Všimnul sem si, že na těch ručičkách s kapkovým motivem jsou asi i krom rytiny i nějaký vsazený kameny, když si tu fotku přiblížím. Můžete mi to někdo, kdo je vlastníte, potvrdit\vyvrátit ?Ne, vážně si myslím, že tam asi budou nějaký kameny.Jinak, tak jak se mi líbí, tak mi přijde veliká škoda tý modřený vteřinovky, která je na můj vkus už až moc modrá. Vlastně to modření obecně moc nemusím.Ale jinak sou vážně parádní, slinty slint!Když si zvětšit fotku v dobrém rozlišení, tak uvidíš, ze tam žádné kameny nejsou. Je to jenom rytina. Ani to ve specifikaci neuvádí.
Moty Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Odesláno 23. března 2020 Za 0,3 mega můžou být brzo tvoje https://www.hodinky-koscom.cz/grand-seiko-60th-anniversary-limited-edition-slga001-k0045479Ty woe, 0,3 mega zní uplně strašidelně; 299k vypadá mentálně líp:-DDDD
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se