Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta rytina bude naživo skvost!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nikdo to tu nedal, tak to udělám já.

Když jsem je viděl, tak jsem si říkal- super, že by předělali quartzky na SD? Velice rychle jsem vystřízlivěl nejen velikostí ala HighBeaty, ale především jsem si všiml umístění rezervy, který je z mýho pohledu až obludný. Doufám, že to nebude standartní umístění pro 5denní SD

Grand-Seiko-Spring-Professional-Diver-60

Odesláno

Zas je hezký datum v ose korunky na čtvrté, chtělo by to pohled čistě shora, jestli to řeže. Kam s rezervou bych také nevěděl, snad jen o trochu níž aby střed plochy výseče byl na deváté. A určitě bych uvítal plný nátah k vnější straně cifru.

Odesláno

Že to ve strojku bude nastálo tam, kde to je, je myslím takřka jistota, ale opravdová exotika to bude teprve v hodinkách s korunkou u 3 (Americkej, podle mýho se středem PR ručičky někde u 9 bude umístění působit už totálně nahodile - ani levý horní kvadrant, ani levý spodní, ani uprostřed). Ale třeba to někdo zphotoshopí a snad se pletu.

Jinak se asi taky dá říct, že uvést nový a zároveň relativně tenký strojek (pro mnohé Achillova pata GS) v obřích hodinkách bez průhledu dokáže asi jenom Seiko (jasně, mají k potápkám specální vztah, ale stejně je to vtipný).

Odesláno

Odskočím si ze spodního patra, za mě paráda, pouzdro u SBGH255 (7) je super a v kombinaci se SD je to dokonalé. Když bude ještě černá varianta, jako u Hi-Beatů tak jsou to snové kukačky. I s tím "divným" palivoměrem (ukazuje, to že není tak výrazný je možná i fajn). A už jdu zase do podpalubí :)

Odesláno (upraveno)

Mě se ty rytinový SBGW263 náhodou moc líbí. Všimnul sem si, že na těch ručičkách s kapkovým motivem jsou asi i krom rytiny i nějaký vsazený kameny, když si tu fotku přiblížím. Můžete mi to někdo, kdo je vlastníte, potvrdit\vyvrátit :) ?

Ne, vážně si myslím, že tam asi budou nějaký kameny.

Jinak, tak jak se mi líbí, tak mi přijde veliká škoda tý modřený vteřinovky, která je na můj vkus už až moc modrá. Vlastně to modření obecně moc nemusím.

Ale jinak sou vážně parádní, slinty slint!

Upraveno uživatelem ten blbej
Odesláno

....Jinak se asi taky dá říct, že uvést nový a zároveň relativně tenký strojek (pro mnohé Achillova pata GS) v obřích hodinkách bez průhledu dokáže asi jenom Seiko (jasně, mají k potápkám specální vztah, ale stejně je to vtipný).

No estli za ty prachy, tam nejsou ty strojky vloženy dva.

Odesláno

Mě se ty rytinový SBGW263 náhodou moc líbí. Všimnul sem si, že na těch ručičkách s kapkovým motivem jsou asi i krom rytiny i nějaký vsazený kameny, když si tu fotku přiblížím. Můžete mi to někdo, kdo je vlastníte, potvrdit\vyvrátit :) ?

Ne, vážně si myslím, že tam asi budou nějaký kameny.

Jinak, tak jak se mi líbí, tak mi přijde veliká škoda tý modřený vteřinovky, která je na můj vkus už až moc modrá. Vlastně to modření obecně moc nemusím.

Ale jinak sou vážně parádní, slinty slint!

Když si zvětšit fotku v dobrém rozlišení, tak uvidíš, ze tam žádné kameny nejsou. Je to jenom rytina. Ani to ve specifikaci neuvádí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...