lukin_ova Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Tohle vlákno mi dělá čim dál více radosti ... Chlapci máte mne na svědomí, doufám, že to víte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 K tomuto modelu nemám žádné výhrady. Bez chyby. Klidně bych ji na ruce nosil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 OK, a na večer si to môžeš ukladať u mňa. Kľudne ti to postrážim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 si robis p...l Už si někdy viděl, že bych si tady dělal srandu? :) Jak na to tak koukám, hlasování na konci roku o nejlepších počinech od Seika už asi nemá cenu dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 tak to rozhodne http://www.youtube.com/watch?v=wLNbbqiXziY&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Jeste nez jsem vedel ze to je "nas " novy ambasador tak jsem slastne slintal.... (vcera pri halovem MS v telce).. At se de Kluny bodnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 At se de Kluny bodnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Koukám, že v USA za to vzali. Po L. Donovanovi podepsali před pár dny i Hope Solo, fotbalovou brankářku. Oba jsou v USA hodně populární. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 ...ale pokial ide o fotky v tomto vlakne, rad by som zotrval u Darji. Z cistej ambassadorskej kolegiality.. a tiez aj kvoli tomu ze Hope Solo vyzera na polovici fotiek ako chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 V tom s tebou souhlasím, hodnotil jsem to z obchodního hlediska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 V tom s tebou souhlasím, hodnotil jsem to z obchodního hlediska co sem pleties prachy ked tu mame vaznu klubovu debatu o cicuske s bezchybnou postavou! btw, v tom roku co sa Darja narodila som zacal chodit so svojou sucasnou manzelkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Chlapci, chlapci, ještě nekolik takových videí jako je to Hi-Beat Seiko na předcházející straně, vyrabuju úspory a letím do Paříže nakupovat do rue Bonaparte 47... Teď jsem se uklidnil - zjistil jsem, že SBGH001 je pořád levnější než nejlevnější škodovka. Darja je taky dobrá, ale kvůli ní si ty hodinky kupovat nebudu, nenechám se přece ovlivnit reklamou, NENECHÁM!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 co sem pleties prachy ked tu mame vaznu klubovu debatu o cicuske s bezchybnou postavou! btw, v tom roku co sa Darja narodila som zacal chodit so svojou sucasnou manzelkou.. hehe, věkově je pro mě Darja jako dělaná Je teda pravdou, že když už Seiko chtělo americkou fotbalistku, tak mohlo podepsat Alex Morgan, což je taky taková hvězdička. Ale asi vyčerpali budget na Donovanovi. Hlupáci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 oni tie biele sportujuce americanky su castokrat take bez krku bez pasu bez tuku, svalnate z tabletiek. ja neviem.. uz viem: ...tadam tadadadam tadam - chlapi, ti si vypijou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Boa teraz kazdy nouma, co ma na ruke Monstra, bude slintat nad blondavou fiflenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Boa teraz kazdy nouma, co ma na ruke Monstra, bude slintat nad blondavou fiflenou... ano, ano, geriatricku zostavu tenistov, potapacov a horolezcov doprajeme rolex bunke.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Dyť je to hubený jak lunt Atletky jsou obecně nic moc. Výškařky moc vysoké a hubené, sprinterky jsou babochlapi, vytrvalkyně hubené a šlachovité, koulařky tlusté atd. Ani echt seika to nezachrání. To už raděj klůny s omegou aldo aldo.. ze ty si na vojne zdvihol to blbe mydlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Na vojně jsem nebyl, na civilce taky ne a modrou nemám. pěkně jste se tady zvrhli bando šikmooká, o té číče jsem ráno četl, když jsem sem dával video, ale fotka byla malá a já neměl čas hledat větší, kdybych věděl jaký to bude mít úspěch dal bych sem aspoň tu, abych si zvýšil karmu, no nic... tak co Aldo, kde jsi teda zvedal to mýdlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 (upraveno) Von Alda zavidi... zadnej ambasador oslovenej Damaskem bohuzel nereagoval kladne. Po predlozeni noveho modelu Damasko Fatzke (Na fotce), ktery by meli prezentovat, prebehli ke Graf von Monte Wehro. Nezachranila to ani "originalni" guma.... Upraveno 12. března 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 (upraveno) + Aldiku, ta smrncovna luneta sa da lahko otacat aj s namydlenymi rukami.. ;-) Upraveno 12. března 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se