tmoris Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 kopirovat to sem je zcela nemyslitelne, az kliknete na tento odkaz, pochopite (varuju ty, kteri jsou na pomalem pripojeni).
MarcelG Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 No, musím říct, že některé kousky, jsou naprosto ůžasné
Micey Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Paráda. Divím se těm day-date Rolexům v platině, odhad 20 - 30tis doláčů? To je docela levný ne, na platinu..
Návštěvník Tada Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Micey: Platina je/nedávno byla snad pod zlatem :-O Mě se tam líbí ty zlaté Rolex Oyster na černé kůži
Jakubisko Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 No, také jsem si trochu zachrochtal blahem!A teď už si všechny fotky sypu do iPhonu
Slim_brno Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Ouuuuu... Jak nemusím šutry tak ty Mystery Watche od Cartiera jsou skvělý!
lukin_ova Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Vždy, když mám pocit uspokojení z toho co mám, se objeví něco, jako je Tvůj odkaz a pocit klidu je v pytli ... (napadly mne i expresivnější slovíčka ....) . Taky díky za odkaz a za neklidné spaní ....
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Hm, pěkný fota. Zamáčkl jsem slzu, protože na to mít nikdy nebudu, ale udělám si z toho plakát na dveře.
T1000 Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Mňam, hlavně ty Breguety, ty já můžu a ještě ta limitka od Chopardů...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Nevybral bych si. Zarazila mě cena Audemars Piguet Royal Oak City of Sails, takovou palbu jsem nečekal. zdroj - http://forums.timezone.com/index.php?t=msg&th=1683145&rid=7#msg_5814352
organic Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Tak to já bych si vybral. Na takové to každodenní nošení Newman Daytona ve full goldu a pro slavnostnější příležitosti Breguet nebo Patek s měsíčkem
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Nechtěl bych, aby byla má slova chápána nabubřele. Hodinky z odkazu jsou pro mě příliš okázalé, z praktického hlediska bych je nemohl nosit každodenně bez toho, abych se o ně strachoval. Takové drahé a složité časomíry nejsou pro mě. Vrcholem hodinek, které bych si přál jsou například Nauticaly od Vulcainu. 2
bandicoot Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 (upraveno) Díky, bomba - zjišťuju, že AP se mi fakt líbí... Upraveno 31. srpna 2011 uživatelem bandicoot
sta Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Tak tady bych si urcite vybral Rolex Explorer II "Steve McQueen" navic ta cena neni nedosazitelna
yossarian Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Tak jsem se prokousal až na konec tohoto sáhodlouhého seznamu a musím říct, že je to nádhera. Není to tak dávno, co jsem se díval na hodinky jen jak vypadají zvenku, tady jsem snad poprvé studoval spíš strojky. Taky jsem konečně díky téhle aukci získal větší přehled o cenách, protože v tom pořád tápu a ještě chvíli jistě budu . Ale díky moc za skvělý odkaz. Velmi mne zaujaly ty tenké Jaeger LeCoultre Master Ultra Thin (Lot 270) a hlavně jejich recenze na http://www.timezone..../horologium0028, kde je takřka do detailů rozebrán a popsán strojek. Ještě by mě docela zajímalo - u té sady Brequet náramkové + kapesní hodinky (Lot 110) je pohled na strojek těch kapesních hodinek - KLIK. Pídil jsem co je to za mechanismus ta stříbrná kotvička s esíčkem uprostřed a rád bych se na to zeptal někoho znalejšího, k čemu to přesně slouží? Je to nějaký mechanický natahovač na principu kyvadla nebo jsem úplně vedle?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se