Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Micey: Platina je/nedávno byla snad pod zlatem :-O

Mě se tam líbí ty zlaté Rolex Oyster na černé kůži :)

Odesláno

Vždy, když mám pocit uspokojení z toho co mám, se objeví něco, jako je Tvůj odkaz a pocit klidu je v pytli ... (napadly mne i expresivnější slovíčka ....) .

Taky díky za odkaz a za neklidné spaní .... :suicide_anim:

Odesláno

Hm, pěkný fota. Zamáčkl jsem slzu, protože na to mít nikdy nebudu, ale udělám si z toho plakát na dveře.

Návštěvník Snow
Odesláno

Nechtěl bych, aby byla má slova chápána nabubřele. Hodinky z odkazu jsou pro mě příliš okázalé, z praktického hlediska bych je nemohl nosit každodenně bez toho, abych se o ně strachoval. Takové drahé a složité časomíry nejsou pro mě. Vrcholem hodinek, které bych si přál jsou například Nauticaly od Vulcainu.

• Dát hlas 2
Odesláno

Tak jsem se prokousal až na konec tohoto sáhodlouhého seznamu a musím říct, že je to nádhera. Není to tak dávno, co jsem se díval na hodinky jen jak vypadají zvenku, tady jsem snad poprvé studoval spíš strojky. Taky jsem konečně díky téhle aukci získal větší přehled o cenách, protože v tom pořád tápu a ještě chvíli jistě budu :rolleyes:. Ale díky moc za skvělý odkaz.

Velmi mne zaujaly ty tenké Jaeger LeCoultre Master Ultra Thin (Lot 270) a hlavně jejich recenze na http://www.timezone..../horologium0028, kde je takřka do detailů rozebrán a popsán strojek.

Ještě by mě docela zajímalo - u té sady Brequet náramkové + kapesní hodinky (Lot 110) je pohled na strojek těch kapesních hodinek - KLIK. Pídil jsem co je to za mechanismus ta stříbrná kotvička s esíčkem uprostřed a rád bych se na to zeptal někoho znalejšího, k čemu to přesně slouží? Je to nějaký mechanický natahovač na principu kyvadla nebo jsem úplně vedle?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...