Přejít na obsah

Seiko Sumo - pár dotazů na majitele

Klotzman

Doporučené příspěvky

videl jsem nazivo jenom modry Sumo a bral bych je vsema deseti. ta modra neni nijak rvave modra, chova se decentne, podle prostredi. nekdy se tvari jako cerna, na slunicku prokoukne do modra, ne? :)

Klotzman: no, vlastne jenom novy sklo s AR, ale vzhledem k anabazi (hodinky z USA pres vojenskou postu, nove sklicko od sveda, antireflex v diopte turnov a kompletace u mechana... a potom v tchynine kufru zpatky ke mne) to je i tak celkem dost. navic jsem nedokazal prijit na neco dalsiho, co by jim chybelo. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak za me jedine cerny, pac potapky maji byt odjakziva cerny, modra na me pusobi urednicky ale kazdej to ma v hlave jinak a tak to ma byt. Pevo kdybys se chtel tech cernych zbavit tak jsem potencionalni zakaznik. :smile_anim:

Videl jsem ze na ebay.uk vychazely neco pres 10k nevite jestli se k tomu plati jeste nejake clo?

Odkaz ke komentáři

Videl jsem ze na ebay.uk vychazely neco pres 10k nevite jestli se k tomu plati jeste nejake clo?

Pokud bude odesílatel z EU, tak bez cla a hlavně bez DPH...

Teď jsem koukal na UK eBay a všechno je z US nebo JP...

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Ještě jednou děkuju všem za postřehy, aspoň mám materiál k přemýšlení. V podstatě jsem se dostal skoro už do mezifáze kdy řeším jen barvu těch Sumo. Bohužel mě k tomu chytil chronobundus a váhám jestli koupit Suma nebo rovnou dreamwatch Omega Planet Ocean, který mě budou stát jetý minimálně 4x tolik a ještě se je budu bát nosit...

Jenže už se vidím, jak mám Suma a hlodá mě červ, že jsem utratil čtvrtinu Omeg za něco, co není úplně stopro ono...

Jenže když ty Omegy jsou pro mě finančně megadarda...

Jenže zase Seiko není úplně Omega...

Achjojojoo :sad01_anim: Znáte tyhle stavy taky nebo jsem cvok ?

Odkaz ke komentáři

Kup si suma ty bez problemu prodas s tema druhyma uz by to bylo horsi

ja si je pak od tebe vezmu pac neumim nakupovat pres ten ybej :D

Me by se teda libily ty MM 300 ale to uz je palka jako p... :suicide_anim:

Upraveno uživatelem diver60
Odkaz ke komentáři

Ještě jednou děkuju všem za postřehy, aspoň mám materiál k přemýšlení. V podstatě jsem se dostal skoro už do mezifáze kdy řeším jen barvu těch Sumo. Bohužel mě k tomu chytil chronobundus a váhám jestli koupit Suma nebo rovnou dreamwatch Omega Planet Ocean, který mě budou stát jetý minimálně 4x tolik a ještě se je budu bát nosit...

Jenže už se vidím, jak mám Suma a hlodá mě červ, že jsem utratil čtvrtinu Omeg za něco, co není úplně stopro ono...

Omegy nebrat,jedině Sumo :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

K těm P.O.:

Měl jsem je pár měsíců:

- Přesnost: PARÁDNÍ!

- Provední/Kvalita: PARÁDNÍ!

- Celkový dojem: PARÁDNÍ!

A celkem brzy (na mě) šly pryč. Té parády tam bylo až moc.

Odkaz ke komentáři

K těm P.O.:

Měl jsem je pár měsíců:

- Přesnost: PARÁDNÍ!

- Provední/Kvalita: PARÁDNÍ!

- Celkový dojem: PARÁDNÍ!

A celkem brzy (na mě) šly pryč. Té parády tam bylo až moc.

+1, a šestkrát... :suicide_anim:

Ale stejně je zase budu chtít.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...