little_w Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 videl jsem nazivo jenom modry Sumo a bral bych je vsema deseti. ta modra neni nijak rvave modra, chova se decentne, podle prostredi. nekdy se tvari jako cerna, na slunicku prokoukne do modra, ne? Klotzman: no, vlastne jenom novy sklo s AR, ale vzhledem k anabazi (hodinky z USA pres vojenskou postu, nove sklicko od sveda, antireflex v diopte turnov a kompletace u mechana... a potom v tchynine kufru zpatky ke mne) to je i tak celkem dost. navic jsem nedokazal prijit na neco dalsiho, co by jim chybelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Tak za me jedine cerny, pac potapky maji byt odjakziva cerny, modra na me pusobi urednicky ale kazdej to ma v hlave jinak a tak to ma byt. Pevo kdybys se chtel tech cernych zbavit tak jsem potencionalni zakaznik. Videl jsem ze na ebay.uk vychazely neco pres 10k nevite jestli se k tomu plati jeste nejake clo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 (upraveno) O rozměrech Suma celkem dobře vypovídají následující 2 fotky: první MM vs. Rolex, druhá MM vs. Sumo Upraveno 1. září 2011 uživatelem bohush Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Videl jsem ze na ebay.uk vychazely neco pres 10k nevite jestli se k tomu plati jeste nejake clo? Nic, já je z Anglie kupoval. Přišly mi před dvěma týdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 (upraveno) Videl jsem ze na ebay.uk vychazely neco pres 10k nevite jestli se k tomu plati jeste nejake clo? Pokud bude odesílatel z EU, tak bez cla a hlavně bez DPH... Teď jsem koukal na UK eBay a všechno je z US nebo JP... Upraveno 1. září 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 videl jsem nazivo jenom modry Sumo a bral bych je vsema deseti. ta modra neni nijak rvave modra, chova se decentne, podle prostredi. nekdy se tvari jako cerna, na slunicku prokoukne do modra, ne? tady jsem zkoušel pár cvaků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Ještě jednou děkuju všem za postřehy, aspoň mám materiál k přemýšlení. V podstatě jsem se dostal skoro už do mezifáze kdy řeším jen barvu těch Sumo. Bohužel mě k tomu chytil chronobundus a váhám jestli koupit Suma nebo rovnou dreamwatch Omega Planet Ocean, který mě budou stát jetý minimálně 4x tolik a ještě se je budu bát nosit... Jenže už se vidím, jak mám Suma a hlodá mě červ, že jsem utratil čtvrtinu Omeg za něco, co není úplně stopro ono... Jenže když ty Omegy jsou pro mě finančně megadarda...Jenže zase Seiko není úplně Omega...Achjojojoo Znáte tyhle stavy taky nebo jsem cvok ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Achjojojoo Znáte tyhle stavy taky nebo jsem cvok ? Jseš cvok. Jako všichni tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 (upraveno) Achjojojoo Znáte tyhle stavy taky nebo jsem cvok ? Kup si suma ty bez problemu prodas s tema druhyma uz by to bylo horsi ja si je pak od tebe vezmu pac neumim nakupovat pres ten ybej Me by se teda libily ty MM 300 ale to uz je palka jako p... Upraveno 2. září 2011 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Jen doplním měřenou odchylku po třech týdnech kombinace ruka/stolek/winder - je to +3 sec. Po 50 hodinách se nezastavily, pak už jsem to nevydržel a zase je nasadil. Klobouk dolů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
catkin Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Ještě jednou děkuju všem za postřehy, aspoň mám materiál k přemýšlení. V podstatě jsem se dostal skoro už do mezifáze kdy řeším jen barvu těch Sumo. Bohužel mě k tomu chytil chronobundus a váhám jestli koupit Suma nebo rovnou dreamwatch Omega Planet Ocean, který mě budou stát jetý minimálně 4x tolik a ještě se je budu bát nosit... Jenže už se vidím, jak mám Suma a hlodá mě červ, že jsem utratil čtvrtinu Omeg za něco, co není úplně stopro ono... Jenže když ty Omegy jsou pro mě finančně megadarda... Jenže zase Seiko není úplně Omega... Achjojojoo Znáte tyhle stavy taky nebo jsem cvok ? Omegy nebrat,jedině Sumo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Catkin-a proč Omegy nebrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Ještě jednou děkuju všem za postřehy, aspoň mám materiál k přemýšlení. V podstatě jsem se dostal skoro už do mezifáze kdy řeším jen barvu těch Sumo. Bohužel mě k tomu chytil chronobundus a váhám jestli koupit Suma nebo rovnou dreamwatch Omega Planet Ocean, který mě budou stát jetý minimálně 4x tolik a ještě se je budu bát nosit... Jenže už se vidím, jak mám Suma a hlodá mě červ, že jsem utratil čtvrtinu Omeg za něco, co není úplně stopro ono... Jenže když ty Omegy jsou pro mě finančně megadarda... Jenže zase Seiko není úplně Omega... Achjojojoo Znáte tyhle stavy taky nebo jsem cvok ? K těm P.O.: Měl jsem je pár měsíců: - Přesnost: PARÁDNÍ! - Provední/Kvalita: PARÁDNÍ! - Celkový dojem: PARÁDNÍ! A celkem brzy (na mě) šly pryč. Té parády tam bylo až moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 K těm P.O.: Měl jsem je pár měsíců: - Přesnost: PARÁDNÍ! - Provední/Kvalita: PARÁDNÍ! - Celkový dojem: PARÁDNÍ! A celkem brzy (na mě) šly pryč. Té parády tam bylo až moc. +1, a šestkrát... Ale stejně je zase budu chtít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 +1, a šestkrát... Ale stejně je zase budu chtít. co na to říct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 co na to říct? no predsa ...nas ustav se vam mymi usty co nejsrdecneji omlouva za toto politovanihodne nedopatreni, k jakemu dochazi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
catkin Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Catkin-a proč Omegy nebrat? ...za mne buď Sumo nebo pak modrý Oris(y),ještě tak Glycine a U-Boat(y) měl jsem troje Omegy a nebyl jsem s nimi spokojený i když tah mají "good" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Orisky jsou super,Omegy jsou univerzálnější plus lepší značka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 5. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 měl jsem troje Omegy a nebyl jsem s nimi spokojený i když tah mají "good" Catkin - V čem byl problém ? Nelíbily se nebo něco zásadnějšího ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
catkin Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Catkin - V čem byl problém ? Nelíbily se nebo něco zásadnějšího ? ...do "bondovek" se mně dostala voda a ten cifr byl malý,preferuji spíše větší kalibr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se