Přejít na obsah

Kamenná prodejna PRIM

Doporučené příspěvky

Pouze makety v podnikové prodejně, hmm, to asi fakt míří vysoko.

A prodejce bude trénován ve stylu "to je jen model, na konečném výrobku dýnko sedí, pouzdro je lépe opracované, nápisy jsou gramaticky správně a sklo nepraská" ?

To je skoro jako teaser na to se tam zajít mrknout :) (nové Orlíky jsem stejně chtěl vidět, teda jako hodinky, nikoliv "pouze k nahlédnutí přes sklo")

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To, že slečna říkala, že jsou to nefunkční vzorky neznamená, že to tak je. Vystavené hodinky tam mají vše, co má produkční kus mít. To, že Diplomaty nefungují /mají ulomený čep samonátahu a nelze je díky odporu korunky natáhnout ani ručně/ je záležitost konkrétního kusu a jako takový by měl být opraven, nebo bez problémů vyměněn za jiný. Když ho ale nemají vyrobený a opravit to u nich zřejmě asi nikdo neumí..... Já se jim nabízel. Za necelou hodinku by to šlapalo. / samozřejmě jako dobrý fór, ale ne, že bych to neopravil/. Takhle je to už šest neděl? dva měsíce? a furt nic. My Vám toho Meďoura prodáme, ale von teď nejezdí, stavte se za půl roku, třeba ho rozchodíme. Nebo, že by nefunkčnost byla součástí nějaké firmou nabízené speciální individualizace? Co nechodí, to se neochodí a nerozbije... Mě jen opařilo, že slečna s ledovým klidem řekla , že jsou to vše nefunkční vzorky. Asi je nikdy nedržela v ruce, většina zákazníků se přece dívá, jak to skrz ten průhled tiká... Takže abyste to někdo nepochopil špatně: téměř vše, co na prodejně je, normálně funguje /předpokládám, já chtěl jen ty Diplomaty, co neběhaj/, jen se dívím tomu, čím vším se dá zákazník nakrmit a následně odradit....:sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

To, že slečna říkala, že jsou to nefunkční vzorky neznamená, že to tak je.

Kdyz jsem tam byl ja (zari nebo rijen, uz si to nepamatuju), tak mi primo rikali, ze jde o makety. Je mozne, ze maji v planu je nahradit funkcnimi kusy. To by bylo docela fajn.

Skalis: Bohužel při zisku a obratu jaký vykazuje firma Prim, tak to asi nelze dělat jinak. Slečna, které možná ví jen o hodinkách to, že ukazují čas a neprodejné zboží ve vitrínách, smutný příběh....

Naopak personal mi prisel zaskoleny a nemel jsem pocit, ze tam nastrcili nekoho bez znalosti hodinek jen kvuli peknemu dekoltu.
Odkaz ke komentáři

Určitě se tam zastavím a podívám, jak se prodávají hodinky Prim ve srovnání s konkurencí, to bude jistě zajímavé porovnání. Na stránkách Prim mi ale scházejí Orlíky, které jsou "kopií" těch původních - prodávají se ještě vůbec? Ty Orlíky co tam nabízejí jsou naprosto o ničem.

Odkaz ke komentáři

Určitě se tam zastavím a podívám, jak se prodávají hodinky Prim ve srovnání s konkurencí, to bude jistě zajímavé porovnání. Na stránkách Prim mi ale scházejí Orlíky, které jsou "kopií" těch původních - prodávají se ještě vůbec? Ty Orlíky co tam nabízejí jsou naprosto o ničem.

Je škoda,že původní Orlíky nejsou na webu uvedeny v základním přehledu modelů,určitě by si to zasloužily.
Odkaz ke komentáři

Kdyz jsem tam byl ja (zari nebo rijen, uz si to nepamatuju), tak mi primo rikali, ze jde o makety. Je mozne, ze maji v planu je nahradit funkcnimi kusy. To by bylo docela fajn.

Naopak personal mi prisel zaskoleny a nemel jsem pocit, ze tam nastrcili nekoho bez znalosti hodinek jen kvuli peknemu dekoltu.

Byl jsem tam také v říjnu a nepřišlo mi to jako makety.Když je slečny vyndavaly z vitrín,tak zásadně v bílých rukavicích a velice opatrně.
Odkaz ke komentáři

hold asi sází více na zloděje a bojí se o své zboží a případní zákazníci se musí spokojit pouze s maketama jako v elektro centru s mobilama.

No nevím jestli jsi tam byl, ale my jsme si tam udělali rodinný výlet a krom toho, že mě to jako celek ( místo prodejny, vystavení , jednotlivé kusy a ceny, atd atd) neuchvátilo bych skoro odpřísáhl, že jsou v prodejně funkční kusy a nikoliv makety. Navíc neodsuzujte ty prodavačky jelikož toho vědí o hodinkách víc než prodavačky ve všech zbylých pražských buticích.

Toliko názor toho kdo tam byl.

Odkaz ke komentáři

Na prodejně jsem byl, hodinky, co jsem dostal do ruky šly a prodavačka byla velmi ochotná a orientovala se v hodinkách lépe, než prodejce v butiku GP na Staromáku. Panská pasáž je dobrá volba, prestižní adresa za únosný nájem. Věřím, že se ELTONU podaří časem vychytat mouchy, ale celkově velmi dobrý dojem. Celkově dobrý nápad prodejnu otevřít, držím ELTONu palce, aby to šlo ještě lépe!

Odkaz ke komentáři

Na prodejně jsem byl, hodinky, co jsem dostal do ruky šly a prodavačka byla velmi ochotná a orientovala se v hodinkách lépe, než prodejce v butiku GP na Staromáku. Panská pasáž je dobrá volba, prestižní adresa za únosný nájem. Věřím, že se ELTONU podaří časem vychytat mouchy, ale celkově velmi dobrý dojem. Celkově dobrý nápad prodejnu otevřít, držím ELTONu palce, aby to šlo ještě lépe!

Naprostý souhlas, na prodejnu jsem dnes narazil víceméně náhodou, ale paní/slečna prodavačka byla moc milá, hodinek, kalibrů a různých zákaznických úprav znalá atd. Opravdu mě návštěva potěšila, konečně se člověk dozvěděl něco víc, než obligátní "hmm, takže jedná se o švýcarské náramkové hodiky v ocelovém provedení, co je tam za strojek nevím, ale mohu se podívat do katalogu" :) dobře Elton !

Odkaz ke komentáři

To, že slečna říkala, že jsou to nefunkční vzorky neznamená, že to tak je. Vystavené hodinky tam mají vše, co má produkční kus mít. To, že Diplomaty nefungují /mají ulomený čep samonátahu a nelze je díky odporu korunky natáhnout ani ručně/ je záležitost konkrétního kusu a jako takový by měl být opraven, nebo bez problémů vyměněn za jiný. Když ho ale nemají vyrobený a opravit to u nich zřejmě asi nikdo neumí..... Já se jim nabízel. Za necelou hodinku by to šlapalo. / samozřejmě jako dobrý fór, ale ne, že bych to neopravil/. Takhle je to už šest neděl? dva měsíce? a furt nic. My Vám toho Meďoura prodáme, ale von teď nejezdí, stavte se za půl roku, třeba ho rozchodíme. Nebo, že by nefunkčnost byla součástí nějaké firmou nabízené speciální individualizace? Co nechodí, to se neochodí a nerozbije... Mě jen opařilo, že slečna s ledovým klidem řekla , že jsou to vše nefunkční vzorky. Asi je nikdy nedržela v ruce, většina zákazníků se přece dívá, jak to skrz ten průhled tiká... Takže abyste to někdo nepochopil špatně: téměř vše, co na prodejně je, normálně funguje /předpokládám, já chtěl jen ty Diplomaty, co neběhaj/, jen se dívím tomu, čím vším se dá zákazník nakrmit a následně odradit....:sad01_anim:

Ano Mischa je to tak. Dalo by se říct, že naše naivita je bezbřehá. V nejmenované prodejně v Mikulanské / u Matouše/ jsem pod pruhledným sklem pultu viděl takových /at nejím / 250 kusu kapesních.Na dotaz po čem to je / no co asi/ pošk. na souč.atd. Hm no za 2 měsíce tam samozřejmě nic nebylo. Přijde zákazník "pane mistr mám tu toto" Hm to je tak na součástky. To samé funguje tam kde jsi byl.Ale kurnik těch klíčovek a malovanejch....no nebylo mi přáno. Mluvím o roce 1993 nebo 4. A vovovo tom to je.
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tak jsem se byl taky mrknout minulej tejden.. Dvě slečny, sympatický. Rády předvedly, vyzkoušel jsem si Linea a Spartak. Tyhle základnější modely s inhousem jsou, podle mě, smysluplná nabídka - Linea za 33 tuším, Spartak (40 mm) za 43. Co mě ovšem dostalo bylo to, že Spartak 43 stojí přes 70 (!). Stejnej kalibr, všechno jako 40mm. Příplatek 30 litrů za o pár mm větší pouzdro mi přijde zábavnej - na přímej dotaz mi bylo řečeno, že se fakt jinak neliší ničím. Nový Orlíky taky pěkný. Slečny jsem zaskočil dotazem na antireflex, jestli se na nějakej model dává oboustranej - to už byl ale asi jenom rejp, zas tak mě to nezajímá:)

Celkem vážně jsem přemýšlel, že bych si ty Linea 40mm rovnou odnesl (tištěnej cifr bych snad i překousl). Ovšem po dotazu na slevu za platbu v hotovosti a za to, že bych si odnesl vystavenej a ošahanej kousek, následoval úsměv a nabídka na slevu 2% při odběru pěti kusů Posted Image. To mě natolik zaskočilo, že najednou koukám, že jsem venku.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Ovšem po dotazu na slevu za platbu v hotovosti a za to, že bych si odnesl vystavenej a ošahanej kousek, následoval úsměv a nabídka na slevu 2% při odběru pěti kusů Posted Image. To mě natolik zaskočilo, že najednou koukám, že jsem venku.

To víš, firma, co dělá "high-end customized watches" od roku 49, nedevalvuje jako Omega, GP, Tag a spol ;););)

Vzali to od podlahy a v jediném butiku na světě se není čemu divit :gora:

Tuším, že tu někdo dával odkaz na holandský online obchod s lepšími cenami..

Odkaz ke komentáři

Co mě ovšem dostalo bylo to, že Spartak 43 stojí přes 70 (!). Stejnej kalibr, všechno jako 40mm. Příplatek 30 litrů za o pár mm větší pouzdro mi přijde zábavnej - na přímej dotaz mi bylo řečeno, že se fakt jinak neliší ničím.

Viděl jsem u nich ty 43 mm Spartaky na ruce jednoho nejmenovaného,moc vysokého manažera Eltonu,který tam byl náhodou přítomen a předváděl mi je,ale můžu říct,že mě určitě více oslovují ty"čtyřicítky".Nějak se tou velikostí proměnily z elegantna na humpolácko.Moc mi to k nim nesedlo.A ta cena...?

Do 40 mm bych šel hned.Podle mne jedny z nejhezčích od Primu.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se byl dnes odpoledne podívat v podnikové prodejně Prim. Obchod trochu strohý, prázdný, nepříliš přívětivý, ale jinak ok. Slečna byla opravdu velice ochotná a milá, sice jsem jí musel vysvětlit, jak poznám, že některé hodinky mají AR a jiné ne, ale zmatená rozhodně nebyla. Na požádání vše ukázala, sama zjistila, že poškrábaný plast na Igenech 38 není safír. Nejvíc se mi zalíbily Orlíky, které jsem na internetu téměř vůbec nezaregistroval, příjemně mne překvapilo i to, že stojí stejně jako Igeny - což je ale podle mého názoru ten největší problém... Do prodejny jsem dorazil se Seiko Spirit na ruce, předváděné primky (kromě Orlíků a "atrapy" Igenů 38 ještě jdoucí Igen 45) vedle nich vypadaly, jako kdyby vypadly (z nepříliš kvalitního) lisu a další povrchové úpravy se jim již nedostalo. "Sportovní" Orlíky mají WR 6atm, "oblekové" Spirity mají 10 bar. Chod lunety je Orlících strašidelný, při ceně, za kterou je možné pořídit Marinemastery (ano, mám rád Seika), bych čekal něco trochu jiného. V létě jsem si u Primu nechal renovovat Sport II do nerezového pouzdra k naprosté spokojenosti, za 4000 výborné hodinky. Ale nová produkce? Kdyby stály ty Orlíky polovinu, tak si je z nostalgie, národní hrdosti, atd. rád koupím, přísahám.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...