Přejít na obsah

Kamenná prodejna PRIM

Doporučené příspěvky

Možná by potom stálo za úvahu zjistit, kolik by byl vlastně kdo ochotný za tyto hodinky skutečně zaplatit, já osobně to cítím jako Honza, na denní nošení mám hodinky, které cenu nových Orlíků při nákupu o dost převyšovaly, stejnou značku v jiném modelu jsem dokonce před týdnem prodal, protože jsem je na ruku nevzal více jak 5 let a osobně mám prostě u Primek v cenových hladinách nad 20-25t. prostě jakýsi psychoblok (vyjma origo Orlíků, tam jsem byl připraven v poslední aukci motat se okolo 50t)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, tahle debata o cenách primek tu už dlouho nebyla, moje deža vy je už taky nějaký slabý.

Obávám se, že bez cigiho to bude slabota a nuda.

Je mi to jasný, nejsem ani první, ani poslední... Jen mi to přijde jako hodně smutný příběh, který mi stál za veřejné zamyšlení (a že se tak často veřejně nezamýšlím). Tímto preventivně skládám zbraně a jdu si vyzvednout nový řemen od Šimona k zrenovovaným Sportům II, tím mám PRIMky na dalších pár let (opět opakuji - bohužel) pořešené, prachy potečou jinam :) Another one bites the dust...

Odkaz ke komentáři

Vážení kolegové, přestaňte prosím blouznit a vraťe se do reálného světa.

P.S. Pokud v tom chcete pokračovat nemám s tím žádný problém. Jen bych rád podotkl, že i 20000,- Kč je pro naprostou většinu echtovních vlastenců hodně a chtělo by to snížit alespoň na 5000,- Kč :-)

Upraveno uživatelem accutron
Odkaz ke komentáři

P.S. Pokud v tom chcete pokračovat nemám s tím žádný problém. Jen bych rád podotkl, že i 20000,- Kč je pro naprostou většinu echtovních vlastenců hodně a chtělo by to snížit alespoň na 5000,- Kč :-)

Když já tak rád blouzním.... pamatuji si, a není to tak dávno, kdy jsem něco podobného slyšel od jednoho vysoce postaveného managera jedné nejmenované, velmi úspěšné společnosti, uteklo pár krátkých let a hop, v reálném světě je reálná cena např. Fabie o více jak 100.000,- nižší. Nic ve zlém :cheers:

Odkaz ke komentáři

Takže prozatímní zájemci o žebrácké Orlíky:

1. - bassman

2. - Honza.manta

3. - Mischa

4. - JR 2010

5. - Jay Doll

Kdybych já pil takhle přes den v práci tak mně vyhodí.

Ale přesto vám všem držím palce !

Odkaz ke komentáři

Pánové,nebylo by dobré nejdříve požádat Accutrona o vyjádření,jak moc je to reálné a jaké jsou případné další možné alternativy?

Já se samozřejmě Accutrona zeptal hned, jak se to tady rozvířilo. Poslal jsem mu SZ a znavigoval jsem ho na konkrétní vlákno a jeho reakci jste tady viděli. Taktéž mi odpověděl, že to je podle něj nereálné. Takže jsetli má někdo nějaký jiný nápad, tak sem s ním, jinak to můžeme nechat skutečně jen v oblasti teoretické a nerealizovatelné.
Odkaz ke komentáři

Kdybych já pil takhle přes den v práci tak mně vyhodí.

Naštěstí pracuju doma a piju tu jen čaj, ale od rána se tady velmi dobře bavím :)

Já si osobně pokyn "Vážení kolegové, přestaňte prosím blouznit a vraťe se do reálného světa." vykládám takto: "Kluci neblbněte, za ty prachy si můžete koupit všude jinde spoustu pěkných hodinek. A když na vás přijde nějaká ta nostalgie, sežeňte si na Aukru pár vraků, my vám to tady za pár tisíc zrenovujeme, přece nebudete kupovat nové za desetinásobnou cenu..."

Odkaz ke komentáři

Kluci, vy se do toho vrháte rovnejma nohama. Já tím chtěl zatím pouze zmapovat, kolik lidí by si při jiné cenové politice Etonu jejich hodinky bylo ochotno koupit. My se zatím vůbec nemáme nad čím zamýšlet, zamýšlet by se měl ponejprve Eton. Co je pro Elton lepší? Dvacet prodaných "Orlíků chudých " po 20k, celke tedy 400 000 Kč, nebo jedny neprodané de luxe Orlíky na prodejně za 60K? Myslím tím v rámci cvoků z Chronomagu. Nevidím jinak žádnou větší cílovou skupinu zákazníků, než jsme my, která by byla schopna učinit takovou velkoobjemovou zakázku. Takže my se nemáme nad čím zamýšlet. Něco poptáváme a uvidíme, jaká bude nabídka, toť vše. Když nebude žádná, vůbec nic se nestane, za 20k se dá sehnat hromada velmi, velmi pěkných a kvalitních hodinek..

Odkaz ke komentáři

P.S. Pokud v tom chcete pokračovat nemám s tím žádný problém.

Rád bych se jen zeptal,jaká by byla reálná cena řekněme při počtu 20ks limitky chronomagu /bez nějakých specialit navíc/,aby bylo jasno a bylo odzvoněno spekulacím o ceně.Zkrátka standartní model s nějakým nápisem chronomag LE /Limited Edition/.Takový rozumný nástřel,ne spekulace.Díky
Odkaz ke komentáři

Nezacalo se vyvijet vůbec nic :-)

Nebuď škarohlíd a nelámej hned hůl. Vrtá mi hlavou pár nápadů a já bych se jich nerad pouštěl.

Kluci, vy se do toho vrháte rovnejma nohama. Já tím chtěl zatím pouze zmapovat, kolik lidí by si při jiné cenové politice Etonu jejich hodinky bylo ochotno koupit. My se zatím vůbec nemáme nad čím zamýšlet, zamýšlet by se měl ponejprve Eton. Co je pro Elton lepší? Dvacet prodaných "Orlíků chudých " po 20k, celke tedy 400 000 Kč, nebo jedny neprodané de luxe Orlíky na prodejně za 60K? Myslím tím v rámci cvoků z Chronomagu. Nevidím jinak žádnou větší cílovou skupinu zákazníků, než jsme my, která by byla schopna učinit takovou velkoobjemovou zakázku. Takže my se nemáme nad čím zamýšlet. Něco poptáváme a uvidíme, jaká bude nabídka, toť vše. Když nebude žádná, vůbec nic se nestane, za 20k se dá sehnat hromada velmi, velmi pěkných a kvalitních hodinek..

Moje chyba - já se toho chytil až moc žhavě. Ale stejně si myslím, že by se dalo něco vymyslet a rozhejbat, jen to chce najít tu správnou cestu, jak toho dosáhnout.

Rád bych se jen zeptal,jaká by byla reálná cena řekněme při počtu 20ks limitky chronomagu /bez nějakých specialit navíc/,aby bylo jasno a bylo odzvoněno spekulacím o ceně.Zkrátka standartní model s nějakým nápisem chronomag LE /Limited Edition/.Takový rozumný nástřel,ne spekulace.Díky

Všechny LE, co se tady řešily, se pohybovaly řádově okolo 20K - plusmínus, možná od 10K. Jestli něco řešit, tak bych předem počítal s těmi plusmínus 20K a kdyby to bylo míň, tím líp.

Odkaz ke komentáři

Kluci, neblbněte už, zakázka v objemu okolo půl milionu přece nemůže firmu, která má obrat 28,5 milionu a zisk 150.000 (čísla za rok 2008, novější jsem teď hned nenašel), kór tady v těch časech ekonomickýho rozkvětu absolutně zajímat, to je jak když plivne do rybníku. Do Pánský pasáže chodím teď relativně často (nechal jsem si vedle šít košili a povedla se až na několikátej pokus), u Primu bejvá fronta skrz celou pasáž až ven na Příkopy, podle mě tam ty Orlíky musej navážet Avií.

Teď chvíli vážně, má cenu to vůbec řešit? Můžete se někdo na firmu (polo)oficiálně obrátit? Nějaký limitky Igenů už se přece dělaly...?

Odkaz ke komentáři

Objem 50-100 ks je hezký, ale existuje jen na papíře, případných 20 kusů ale skutečně prodaných se mi zdá lepší.

Souhlasím s mischou a proto jsem se accutrona ptal:Jaká by byla reálná cena řekněme při počtu 20ks limitky chronomagu /bez nějakých specialit navíc/,aby bylo jasno a bylo odzvoněno spekulacím o ceně.Zkrátka standartní model s nějakým nápisem chronomag LE /Limited Edition/.Takový rozumný nástřel,ne spekulace.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...