kubson Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 (upraveno) Vážení zákazníci, Chronoshop v těchto dnech zahajuje pátý rok své existence. Od počátku, kdy podnik fungoval jako můj vedlejšák v obývacím pokoji bytu, až po dnešek, kdy jsme v červenci otevřeli první kamenný obchod v Praze, se mnohé změnilo. Zůstávají však základní principy, na kterých se snažím stavět - vášeň pro kvalitní hodinařinu a přátelský přístup k zákazníkům. S tím jak Chronoshop roste, vzrůstá náročnost ve všech oblastech naší činnosti, od komunikace se zákazníky a dodavateli, po administrativu. Když jsem uvažoval nad způsoby dalšího rozvoje, viděl jsem dva základní problémy: lidské a finanční zdroje. Jsem velmi rád, že se podařilo oba tyto problémy vyřešit! V červenci přišel do Chronoshopu Zdeněk Böhm (Z.), který sestará o chod pražské prodejny. V jeho osobě se mi podařilo najít člověka, kterému mohu důvěřovat a sdílí mou vášeň pro hodinky.Další posilou našeho týmu je Pavel Grim (Cyril), který se stal mým společníkem. Pavel přináší do Chronoshopu své know-how a zkušenosti z vedení firem pracujících se zahraničními partnery.V této souvislosti dochází od září k transformaci podniku zformy živnosti na společnost s ručením omezeným - Chronoshop s.r.o. Věřím, že tento krok bude přínosný nejen pro Chronoshop, ale zvláště pro Vás, zákazníky. V příštích týdnech se můžete těšit na rozšíření skladového sortimentu, pružnější vyřizování vašich objednávek a na další novinky. Chci Vám poděkovat za přízeň, kterou věnujete Chronoshopu, a také za inspiraci, protože náš obchod by bez Chronomagu nevznikl! Hodinkám mír Jakub Sivek (kubson) Upraveno 2. září 2011 uživatelem kubson 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 tak hodne stesti a at se dari!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Přeju vám, ať i nadále prosperujete a prodaným hodinkám tisíce dní pravidelného tikání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Slušný! Gratuluji a přeji hodně úspěchů Dej vědět, až se stanete akciovkou. Bral bych podíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 klobouk dolů, ať se daří!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Gratuluju, přeji další růst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Jsem rád, že jsem mohl díky Chronomagu sledovat počátky tohoto nadějného obchodu. Jednou, za mnoho let svým vnukům budu vyprávět, jaká to tehdy byla doba, když vznikal nějvětší prodejce hodinek ve střední Evropě - Chronoshop P.S. svým zodpovědným přístupem k zákazníkům k tomu máte slušně nakročeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Přeju vám do dalšího podnikání hodně síly a štěstí. Jsem rád, že se nezmněnil Tvůj přístup k nám - spokojeným zákazníkům - chronozávislákům. Ať se daří !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Hodně štěstí a těším se na prodejnu v Ostravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Jsem spokojeným zákazníkem Chronoshopu a jsem si jistý, že spokojený je každý, kdo v Chronoshopu nakupoval. Přeji ti, aby se obchodu dařilo a vše fungovalo dle tvých představ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Gratuluju, a přeju hodně dalších spokojených zákazníků . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Oceňujem, ak sa niekto z obývačky dostane tak ďaleko a verím, že to nie je konečná stanica. Takisto verím, že si postrážite vizuál predajne, aby bol čistý, nepreplácaný (reklamami) a tým okolo. Zatiaľ som v chronoshop predajni nebol, posledne ste písali, že je to ešte trochu v provizórnych podmienkach, ale to je ok. Stále uvažujete v predajni ponechať hodinky bez vitrínky (lepší kontakt pre zákazníka)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Přeji Chronoshopu ať mu vydrží kvalita a jméno, které si vybudoval a samozřejmě co nejvíce nás chronomagorů ochotných tam nakupovat. Ať se daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Jakube (spolecne se Z. a Cyrilem), gratuluju k rustu a preju, at firma vzkveta a slape jako svycarsky hodinky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Kubsone, hodně štěstí hodně spokojených zákazníků, výrazně míň těch se kterými se setkávám já, a samozřejmě další růst. Chronoshop je jediný internetový obchod s hodinkami, který beru na českém trhu vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Gratuluji k dosavadním úspěchům a přeji hodně štěstí a spokojených zákazníků nejen tobě Kubo, ale i ostatním kolegům! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Tohle čtu strašně rád, Kubo, hrozně ti to přeju. Ať se daří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Připojuji se ke všemu, co tady už zaznělo, ať se daří !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Naše firma přeje Tvojí firmě vše nej a nej! Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proteus Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Gratulujem a veľa šťastia do budúcnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se