kuncák7 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 To je příběh . Závidím ti, protože já nejsem schopnej nic z toho co mám prodat. A tak se mi doma hromadí hodinky, ubývají prostředky, ale prostě neprodám. Pak se každé ráno "nasírám", že nevím které si vzít, protože tyhle bych chtěl, ale nehodí se, pak se hodí, ale nemám na ně náladu, pak mám náladu, ale nedal jsem točit, takže nejdou a nemůžu je vzít....bože!A furt dokola a další na cestě, nechceš udělat nějaký workshop jak umět prodat již zakoupené? +1, bohužel to mám úplně stejně ( nechci/nemůžu nic prodat ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Hodinky se musi tocit klucí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Ale nemyslete si, ja si kazdy kupuju jako temer definitivni............jen se to pak nevydaří no. Ale zkousim to dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Super Franto! To jsou ty pravy hodinky pro Tebe! Gratuluji a tise zavidim! Mam slzu v oku. PAM sem měl jenom dvakrát, 112 non sandwich a 000 Logo.Chyběj mi.Gratuluju.Ani nevis, jak ti rozumim. Uz tys to posral, kdyz jsi mi je prodal :-) a co teprve ja, kdyz jsem je pustil taky :-( ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Hodinky se musi tocit klucí :-)...ve vindru se taky točí Ale nemyslete si, ja si kazdy kupuju jako temer definitivni............jen se to pak nevydaří no. Ale zkousim to dál....no já právě taky.... ale pak neudělám ten další krok... a jsem tam, kde sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Všechny byly jako definitivní, ale u všech sem zároveň říkal, že je pak prodám, ale skutek utek... Bylo pár kusů v počátcích, co šly, bylo pár co zůstaly za nehtama bývalé, ale tyhle se zabydlely.Spodní část nemá smysl prodávat a horní prodat nemůžu, bo je mám rád.Jsem v pasti. Navíc jsem doma v opilosti řekl, že budu mít už jenom 8 ks a pokud nějaké další koupím, tak jedny z osmičky pudou. Jedny mám na cestě, o dvojích uvažuji a furt jich mám osm. Kurva, jak já Frantikovi (všem co to umí prodat) závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Máš jich mít 9, jedny navíc na ruce.Já se zarekl, že jich víc jak 13 ks mít nebudu (a tak rozdávám v rodině). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Máš jich mít 9, jedny navíc na ruce.Já se zarekl, že jich víc jak 13 ks mít nebudu (a tak rozdávám v rodině).Deváté vykukují ve spodním patře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Tak jako sbírecka pěkná, ale to se dá rozprodat v pohode za tejden a můžeš nakupovat :-) Munice za to nejaka bude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Deváté vykukují ve spodním patře :-)Jo sorry, vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 (upraveno) Tak jako sbírecka pěkná, ale to se dá rozprodat v pohode za tejden a můžeš nakupovat :-) Munice za to nejaka bude :-)Franto a co k těmhle "definitivním" ještě máš? Ty Bulova jsou stále u tebe?Sorry, sonduju. Upraveno 6. února 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Bulovy uz dávno nemám, ale zase si je koupím. Teď k nim mam Marinemastery, ale ty jsou na prodej, takže nevim :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Tak jako sbírecka pěkná, ale to se dá rozprodat v pohode za tejden a můžeš nakupovat :-) Munice za to nejaka bude :-) ... no a to právě nejsu schopnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Disciplínu vole, chce to disciplínu! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Disciplínu vole, chce to disciplínu! :-)Kua to slýchám od mládí, něco na tom bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Ja presne vim co chci :-)My vime ze Damaska. Voe furt nechapu ty tvoje slepy vetve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Jsem jako Cimrman - průkopník slepých ulic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Teď se kazdej den budu zase jebat s tema remenama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Ale nemyslete si, ja si kazdy kupuju jako temer definitivni............jen se to pak nevydaří no. Ale zkousim to dál.JJ každé kupuji s tím že to jsou ONY, ale pak to nevyjde no :> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Teď se kazdej den budu zase jebat s tema remenama :-)TVL ..... koukám, že už máš zase definitivní .... tak gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se