petr_cha Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Odesláno 16. září 2021 zalezi, co chces a potrebujes - https://nivona.czTak furt nevim.. :-o)
jovani Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Odesláno 17. září 2021 ja som pozrel NIVONA NICR 675, vyzera docela dobre, no 2x drahsi ako DeLonghi ECAM 22.110 B ...
rooosta Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Odesláno 17. září 2021 Před hodinou, jovani napsal: ja som pozrel NIVONA NICR 675, vyzera docela dobre, no 2x drahsi ako DeLonghi ECAM 22.110 B ... Caf, máme v práci presne to DeLongi už štvrtý rok, denne aj viac ako 20 káv takže má za sebou dovolím si povedať už cez 20 000 káv a bez problémov. Bežná údržba čistenie podľa toho ako sa rozbliká kontrolka a filter do vody v nádržke (máme v práci dosť tvrdú vodu). Kolega si ho aj na základe toho bral tiež domov, 2 roky už ho má a je spokojný, aj kámoš ho má v bazári už asi tri roky a tiež denne aj viac ako 20 káv...
jovani Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Odesláno 20. září 2021 Chvilku po objednávce mi volal chlapík, že dávaj na všechno 5 let záruku. Tak to snad nebude úplnej průsšvih.kde a aky modell si kupoval? v SR zaruka iba 2 roky
Americkej Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Odesláno 20. září 2021 Koupil jsem ve stejným krámu, ten nejzákladnější model.
jovani Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Odesláno 20. září 2021 takze NIVONA NICR 520 tiez rozmyslam ...
Spongebob Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Odesláno 20. září 2021 já včera objednal tento: Philips EP 2235/40
petr_cha Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Odesláno 28. září 2021 Jsem pri prilezitosti vymeny masiny rozebral starej kousek.. levnej Krups.. slouzil dobre, dodrzoval jsem vsechny předepsané cistici cykly, pouzivala ho manzelka na dve kafe denne, ja spis o vikendech, anzto jsem se zapil v praci.. rozbrat ho lehce opruz, evidentne se nepocita s oteviranim.. no a vevnitr... samozrejme fuj bordel... takze dneska uz bych vybíral automat fakt jen po tom, co by videl popis/video, jak se čistí... :-)
Spongebob Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Odesláno 28. září 2021 před 9 minutami, petr_cha napsal: Jsem pri prilezitosti vymeny masiny rozebral starej kousek.. levnej Krups.. slouzil dobre, dodrzoval jsem vsechny předepsané cistici cykly, pouzivala ho manzelka na dve kafe denne, ja spis o vikendech, anzto jsem se zapil v praci.. rozbrat ho lehce opruz, evidentne se nepocita s oteviranim.. no a vevnitr... samozrejme fuj bordel... takze dneska uz bych vybíral automat fakt jen po tom, co by videl popis/video, jak se čistí... No já kávovary chvíli dělal a ty malý laciný Krupsy byly děs na servis se to spíš vyhazovalo, nebylo to rentabilní. Za to Philips / Seaco.. paráda. I Delonghi se dobře servisovalo jen maj jinej system pressování přes tu závitovou tyč (my tomu říkaly výtah) a to mi nevyhovuje. Ale jako jinak držáky a nic v zásadě proti nim
gunman Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Odesláno 29. září 2021 Mám tenhle typ v práci přes rok a jsem s ním spokojenej. Piju z toho teda jen espresso Reservu.
davidak Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Vytahuju tohle starý téma.. nějaký tipy na automat kolem 10k? 2-4 kafe denně.. díky!
davidak Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Bez páky, ideálně menší stroj, místa není nazbyt.
Tikal Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna https://www.nemeckekavovary.cz/nivona/e-shop/nivona-cube-4106 Tohle je malé a vaří to celkem obstojné presso, v mém okolí to mají dva lidé a spokojenost. Měl jsem to den v práci na testování a vyladění /pro kamaráda/ a lepší než všechny automaty co tu máme.
Tikal Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Fakt jsem z toho byl překvapený, kompaktní a dalo se to nastavit na několik profilů. Zkoušel jsem na tom Adore a Mezzo a po vychytání nastavení to chutnalo velmi slušně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se