Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 756
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Bert

Cena /výkon=Nivona.

Odesláno (upraveno)

Tak to je jasný, chapu;-) jeste bych zkusil jura showroomy, mozna prodavaj vystaveny kousky a ty jsou jak skoro nový, za to nic nedas.

v naší prdeli nic takového není... Zkusím Plzeň, ale jinde hledat nebudu. Delonghi to jistí :) Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Sice jsem četl, že máš limit osmičku, ale.... teď na shellce dávají slevové kupóny na Philips (pár jich mám navíc) a tuhle potvoru můžeš mít za desítku https://www.alza.cz/philips-series-5000-ep5365-10-s-karafou-na-mleko-d5323480.htm?kampan=adpla_produkty_SDA_domacnost_kavovary-presovace-kava_c_1003833_1o3_{prod&gclid=CjwKCAiA_ZTfBRBjEiwAN6YG4YXKGjD4_LzyrM5AIj1x0flYdhyC8Zb3tWxmGfLIsNgq7gZG9YFyxBoCJL4QAvD_BwE

Odesláno

Hmmm... To asi ne, v tom případě

Gustaf: Tohle DeLongi mám doma už víc než 2 roky. Presso dělá výborné, Záleží i na kávě, kterou používáš. S Jihlavankou bude asi jiné než od Davidoff. Jak říká můj "dvorní" servisman: Čím složitější, tím poruchovější.... . Jednou za kvartál odvápním (mašina si o to řekne), zároveň vymyju mlýnek, vytřu vnitřek a je to. Nemám připomínek. Napěňovadlo mléka jsme použili jen jednou (ale pěnu dělá pěknou). Pozor: Rapidně ti stoupne spotřeba kávy - je to návykové  :clap:

Odesláno

Gustaf: Tohle DeLongi mám doma už víc než 2 roky. Presso dělá výborné, Záleží i na kávě, kterou používáš. S Jihlavankou bude asi jiné než od Davidoff. Jak říká můj "dvorní" servisman: Čím složitější, tím poruchovější.... . Jednou za kvartál odvápním (mašina si o to řekne), zároveň vymyju mlýnek, vytřu vnitřek a je to. Nemám připomínek. Napěňovadlo mléka jsme použili jen jednou (ale pěnu dělá pěknou). Pozor: Rapidně ti stoupne spotřeba kávy - je to návykové :clap:

super, díky za další pozitivní reakci. Zkoumala jsem rozdíly mezi jednotlivými typy a vnitřek mají úplně stejnej i s drazsima masinkama. Tak ho asi koupím... Dokonce ho seženu i za o něco lepší cenu. Těch 8k jsem si dal jako strop, přes to vlak nejede. Nebude to jedinej dárek :D
Odesláno
slušná mašinka, díky moc za nabídku, ale jak píšu, i tak přes limit.
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Hedonisto, ten PID za 5 tisíc je naprostá bomba, za chvíli (až se něco naučí) by po něm začal koukat. A ta dodatečná montáž není nic moc. Osobní zkušenost, ladil jsem oboje mašiny.

Bude fajn, pokud si Maxmillian koupí nějakou rozumnou mašinu s bojlerem, a ne čínskou sračku s thermoblockem a dementně umístěným mlýnkem.

Odesláno

Ja uz jsem se tak nejak pripravil na to, ze to bude stat lehce pod 20. Pro pani potrebuju kafe s mlikem, takze podle toho budu muset asi i vybirat. Ten Sage bych teoreticky mohl mit za pulku, coz se mi libilo. Ale jestli to neni zadnej zazrak, tak si necham poradit.

Odesláno

Hedonisto, ten PID za 5 tisíc je naprostá bomba, za chvíli (až se něco naučí) by po něm začal koukat. A ta dodatečná montáž není nic moc. Osobní zkušenost, ladil jsem oboje mašiny.

Bude fajn, pokud si Maxmillian koupí nějakou rozumnou mašinu s bojlerem, a ne čínskou sračku s thermoblockem a dementně umístěným mlýnkem.

Já neříkám, že PID není dobrej, al mám se Silvií bez PIDu zkušenost docela bohatou a ta mašina funguje při troše nácviku naprosto skvěle.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...