eskimak Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Rockyho by som nekupil, ak by mi ho niekto nenukal pod 100e. Ine ako bezstupnove nastavenie ta casom bude stvat, mlyncek upravujem prakticky kazdy den, kava nabera vlhkost zo vzduchu alebo schne, proste sa meni mletie. Rocky toto rozumne nedokaze. Ja som zatial teda na takom low-ende, a to Ascaso i-steel, no nemam mu vela co vytknut. Ovela viac laborujem so surovinou, ta je vo finale najdolezitejsia.
Americkej Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Hele vy dva, normálně jste mě tu vyděsili. Já chtěl jenom slušný kafe.
Daredevill Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 To jsme dva co nás děsí. A dáte teda nejakej tip na mlýnek? Dá se pořídit v hodnotě sedmi tisíc něco, pokud možno nového a lepšího než je ten rocky? Nebo se chtěl nechte mám vydat cestou bazaru ale urovnove jinde?
Bert Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Já bych šel do bazarového, třeba i po výměně kamenů a nějaké revizi.
eskimak Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Novy v danej cene asi prave ten Ascaso i-steel, s plochymi kamenmi.
noviisek Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Novy v danej cene asi prave ten Ascaso i-steel, s plochymi kamenmi.Ten mám taky, ještě verzi s kovovým střevama. Výhod na hodně, ale nevýhody jsou :Hlučný (budu dělat odhlučnění)Zůstává v něm hodně kávy, (nevím jak vyřešit)Blba konstrukce zobaku, postupně z něj pada kafe ven a děla to bordel. Jinak super a celkově jsem za něj rád.
elloco Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Je zajímavé, že se tolik věnujete přístrojům, ale to hlavní, kvalitu vody, necháváte stranou. A přitom je zřejmé, že bez rozboru vody a následného pořízení pořádného přídavného filtru nejde dobré kafe udělat...Něco tady:http://blog.coffeesource.eu/voda-zakladni-element-kavy/
Effe Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Já třeba vidím jako hlavní kvalitní surovinu a hned po něm mlýnek , pokud to poteče rychle díky nedostatečnému mletí tak to ani sebekvalitnější voda nezachrání .
elloco Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Já třeba vidím jako hlavní kvalitní surovinu a hned po něm mlýnek , pokud to poteče rychle díky nedostatečnému mletí tak to ani sebekvalitnější voda nezachrání .Prostě jedno bez druhýho nejde. Voda - kafe - mlýnek - pressovač.
Effe Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Prostě jedno bez druhýho nejde. Voda - kafe - mlýnek - pressovač.Tak určitě :-) V kategorii LaMarzocco :-)
Americkej Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Jasně. Jdu si udělat čaj. Z pytíku. Rovnou do hrnku. Bez obřadu a bambusový metličky. Přidám rum.
Effe Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Jasně. Jdu si udělat čaj. Z pytíku. Rovnou do hrnku. Bez obřadu a bambusový metličky. Přidám rum.Tak pokud nejsi nebo nechceš být ortodoxní presař a stačí ti kyblík z automatu tak bych se na to vybodl a zbytečně se nehnal za přeludem ,dříve či později stejně narazíš na nějaký limity :-)Ten trychtýř od Haria udělá dobrou službu taky :-)
eskimak Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Ten mám taky, ještě verzi s kovovým střevama. Výhod na hodně, ale nevýhody jsou :Hlučný (budu dělat odhlučnění)Zůstává v něm hodně kávy, (nevím jak vyřešit)Blba konstrukce zobaku, postupně z něj pada kafe ven a děla to bordel. Jinak super a celkově jsem za něj rád.Tiez mam komplet kovovy. Predpokladam ze sa este stale vyraba, okrem plastoveho. Hlucny je teda hodne... Ako chces odhlucnovat?Kafe v nom neostava, ja tam vzdy nasypem len jednu davku, ked domelie necham este chvilku ist naprazdno, poklepem po zobaku a je takmer prazdny. Ak mas ale kafe v zasobniku tak to je problem, ale to by som pri domacej spotrebe nerobil - svetlo, vzduch, moc rychlo oxiduje.
eskimak Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Je zajímavé, že se tolik věnujete přístrojům, ale to hlavní, kvalitu vody, necháváte stranou. A přitom je zřejmé, že bez rozboru vody a následného pořízení pořádného přídavného filtru nejde dobré kafe udělat...Něco tady:http://blog.coffeesource.eu/voda-zakladni-element-kavy/Preco by sme nieco nechavali stranou? Kavovar napajam reverznou osmozou. 6 filtrov + antibakterialny filter.
wave ceptor Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Přesně tak reverzná osmoza a antibakterialní filtr je základ. Bez toho bych o kávovaru vůbec neuvažoval.
Maxmillian Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Jeste chvili a bude levnejsi si pokazdy zajet na kafe rovnou do Italie ;-)
eskimak Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Tak pokial viem su tu aj pacienti co si kavu sami prazia .Je to uuuplne rovnake ako s hodinkami.
Conrad Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Přesně tak reverzná osmoza a antibakterialní filtr je základ. Bez toho bych o kávovaru vůbec neuvažoval. Časem zjistíme že si tu někdo kávovník pěstuje jako Gandalf chilli.Domácí sklizeň je domácí sklizeň
Bert Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Prostě jedno bez druhýho nejde. Voda - kafe - mlýnek - pressovač. A ještě RUCE :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se