Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rockyho by som nekupil, ak by mi ho niekto nenukal pod 100e. Ine ako bezstupnove nastavenie ta casom bude stvat, mlyncek upravujem prakticky kazdy den, kava nabera vlhkost zo vzduchu alebo schne, proste sa meni mletie. Rocky toto rozumne nedokaze. Ja som zatial teda na takom low-ende, a to Ascaso i-steel, no nemam mu vela co vytknut. Ovela viac laborujem so surovinou, ta je vo finale najdolezitejsia.

• Odpovědi 756
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

Bert

Cena /výkon=Nivona.

Odesláno

To jsme dva co nás děsí. A dáte teda nejakej tip na mlýnek? Dá se pořídit v hodnotě sedmi tisíc něco, pokud možno nového a lepšího než je ten rocky? Nebo se chtěl nechte mám vydat cestou bazaru ale urovnove jinde?

Odesláno

Novy v danej cene asi prave ten Ascaso i-steel, s plochymi kamenmi.

Ten mám taky, ještě verzi s kovovým střevama.

Výhod na hodně, ale nevýhody jsou :

Hlučný (budu dělat odhlučnění)

Zůstává v něm hodně kávy, (nevím jak vyřešit)

Blba konstrukce zobaku, postupně z něj pada kafe ven a děla to bordel.

Jinak super a celkově jsem za něj rád.

Odesláno

Já třeba vidím jako hlavní kvalitní surovinu a hned po něm mlýnek , pokud to poteče rychle díky nedostatečnému mletí tak to ani sebekvalitnější voda nezachrání .

Odesláno

Já třeba vidím jako hlavní kvalitní surovinu a hned po něm mlýnek , pokud to poteče rychle díky nedostatečnému mletí tak to ani sebekvalitnější voda nezachrání .

Prostě jedno bez druhýho nejde. Voda - kafe - mlýnek - pressovač.

Odesláno

Jasně. Jdu si udělat čaj. Z pytíku. Rovnou do hrnku. Bez obřadu a bambusový metličky. Přidám rum.

Tak pokud nejsi nebo nechceš být ortodoxní presař a stačí ti kyblík z automatu tak bych se na to vybodl a zbytečně se nehnal za přeludem ,dříve či později stejně narazíš na nějaký limity :-)

Ten trychtýř od Haria udělá dobrou službu taky :-)

Odesláno

Ten mám taky, ještě verzi s kovovým střevama.

Výhod na hodně, ale nevýhody jsou :

Hlučný (budu dělat odhlučnění)

Zůstává v něm hodně kávy, (nevím jak vyřešit)

Blba konstrukce zobaku, postupně z něj pada kafe ven a děla to bordel.

Jinak super a celkově jsem za něj rád.

Tiez mam komplet kovovy. Predpokladam ze sa este stale vyraba, okrem plastoveho. Hlucny je teda hodne... Ako chces odhlucnovat?

Kafe v nom neostava, ja tam vzdy nasypem len jednu davku, ked domelie necham este chvilku ist naprazdno, poklepem po zobaku a je takmer prazdny. Ak mas ale kafe v zasobniku tak to je problem, ale to by som pri domacej spotrebe nerobil - svetlo, vzduch, moc rychlo oxiduje.

Odesláno

Je zajímavé, že se tolik věnujete přístrojům, ale to hlavní, kvalitu vody, necháváte stranou. A přitom je zřejmé, že bez rozboru vody a následného pořízení pořádného přídavného filtru nejde dobré kafe udělat...

Něco tady:

http://blog.coffeesource.eu/voda-zakladni-element-kavy/

Preco by sme nieco nechavali stranou? Kavovar napajam reverznou osmozou. 6 filtrov + antibakterialny filter.
Odesláno

Přesně tak reverzná osmoza a antibakterialní filtr je základ. Bez toho bych o kávovaru vůbec neuvažoval. 

Časem zjistíme že si tu někdo kávovník pěstuje jako Gandalf chilli.Domácí sklizeň je domácí sklizeň

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...