Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No jo, rád vypadám jak debil :-) a ta dvě písmenka jsou na klávesnici ipadu nebezpečně blízko

A tento znáte?

Kouzelník: a nyní vám vážení pomocí tohoto pikola vyčaruju kafé nácka

Hlas z hlediště: pikolo ne-e-xis-tu-je!!

Kouzelník: ta-dá!!

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno

Sklo je fakt velké. To hnědé na hladině asi nebude pěna, káva tekla pěkně pomalu, nenapěňovalo se to...

Jasně že z lepšího stroje poleze lepší kafe, ty fotky nejsou o stroji - jen jsem chtěl ukázat význam čerstvě pražené kávy

Pekne pomaly znamena 50ml pri doubleshote za cca 25s. Chcelo by to normalne video.

Ale ano, urcite je to dobre na ozrejmenie dolezitosti kvalitnej suroviny. No ja mam tak nejak vzite ze z automatu espresso nieje mozne urobit, rad sa necham presvedcit o opaku ale este som to nevidel.

Odesláno

No jo, rád vypadám jak debil :-) a ta dvě písmenka jsou na klávesnici ipadu nebezpečně blízko

A tento znáte?

:D :D :D :D
Odesláno

A jaký máte názor na kafe, které prodávají v Tchibo? Takový ty různý druhy...

temer žádnej, nedokazu si ho udelat, sorries

jako jediny co mi trochu chutna je to ledova kafe s citr stavou mazagrande, nic vic

Odesláno

Pekne pomaly znamena 50ml pri doubleshote za cca 25s. Chcelo by to normalne video.

Ale ano, urcite je to dobre na ozrejmenie dolezitosti kvalitnej suroviny. No ja mam tak nejak vzite ze z automatu espresso nieje mozne urobit, rad sa necham presvedcit o opaku ale este som to nevidel.

Teď večer jsem na hodinky nekoukal, ale každé ráno si dělám dvojité e?presso a mžourám u toho na nástěnné hodiny a pak zmateně odečítám koncovou polohu vteřinovky od počáteční polohy vteřinovky. Většinou to vychází mezi 25 - 30 vteřinami. Když teče moc rychle, nastavím mlýnek na jemnější...

Nemám ambici tvrdit, že ten levný automat dělá výborné e!presso, jen rozjímám nad tou čerstvě praženou kávou. Ta vůně je boží...

Odesláno

ok já jen, jestli ho zkusit...

Ani nemyslim ze by bylo nak extra za gut cenu, jestli kolem 600-700/kg to uz se da sehnat dobry kafe z naky prazirny, zkus to mezzo caffe, ja se divil tem cenam, ale za ty prachy je to docela slusny kafe a prazej cerstve, coz se vo čibu rict neda;-)

Odesláno

A tento znáte?

[emoji16][emoji106]
Odesláno

Ani nemyslim ze by bylo nak extra za gut cenu, jestli kolem 600-700/kg to uz se da sehnat dobry kafe z naky prazirny, zkus to mezzo caffe, ja se divil tem cenam, ale za ty prachy je to docela slusny kafe a prazej cerstve, coz se vo čibu rict neda;-)

díky za tip... Omrknu to ;)
Odesláno

Achjo,

Nedávno jsem koupil nespresso mašinu a teď jak to tu čtu tak si říkám zda si nezkratit čekání na novou mašinu, teda až do baráku, nějakým automatem... Fakt to aby sem raději člověk nelezl!

Dotaz: Dá se nějak porovnat třeba kvalita Jura C5 vs Nespresso? Jestli to vůbec má cenu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...