Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 254
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Někde se tady o tom už žvanilo, víceméně dámský modely s kamínkama a tak. Bondovky, AT a podobně samo nehrozej.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Ano, především bateriové Rado a pak drahé modely s kamínky nebo špátné barevné kombinace ... je to zbytek.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Celkem trvalo, nez si nas tam nekdo vsimnul, respektive jsem musel sam oslovit takovou peknou malou slecnu vzadu u pultu s Omegami, ktera je tam ale asi jen pro okrasu, protoze rikala, ze musim pockat na kolegu, ktery prave telefonoval. No ale dockali jsme se a pan se choval celkem prijemne a vstricne i presto, ze bylo jasne, ze z nas asi nic nekapne.

Nicmene stejne bych vypichnul par detailu, ktere by mi pripadny zazitek z nakupu zkazily. Pan, ktery se nam venoval zrejme pouziva zubni pastu s prichuti shnilych brambor, protoze kdyz promluvil, tak to byla teda sila! V miste, kde se prodavaji hodinky za statistice bych fakt cekal, ze bude mit personal obleceni a obuti na urovni - a nikoliv hranate boty a obleky(pod)prumerne kvality. Ale priznavam, ze ja si tehle veci vsimam vice, protoze patri mezi muj "konicek", takze vetsine lidi to bude urcite fuk.

Jinak bylo vtipne pozorovat to hemzeni tam, rusky vypadajici turisti, par zmatenych asiatu, kteri si tam prisli nandat plastenky, nebot prave zacinalo prset. U tech dvou stolu v hlavni sekci sedely dva pary jako pres kopirak (u jednoho obsluhoval pan, u druheho pani). Chlap mezi 50 a 60 lety typu fotbaloveho manazera Pasky, ktery zaujate diskutoval s prodavacem o hodinkach a vedle nej znudene se tvarici slecna-doplnek ve veku jeho dcery navlecena v kozichu s kabelkou LV srkajici sampus :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak dneska jsem byl mile překvapen u Dušáka na Příkopech.....nějak se mi poslední měsíc nepozdávaly moje Brajtle, vždycky po ránu jak jsem je vzal na rukujsem jim musel domlouvat, aby se rozběhly (jsou to automaty a v noci leží na stolku ).......takže jsem dorazil do druhého patra , kde jsem sympatické slečně vysvětlil svůj problém. Preventivně jsem připomněl, že hodinky byly u nich před třemi roky na kompletním servisu cca za dvacku. Slečna odběhla se slkovy, že mi na ně kouknou a já se dal do debaty s dalším zaměstancem za pultíkem. Strávil jsem tam asi třicet minut, po které jsme debatovaly o hodinkách a já mezi tím ještě stačil užírat vánoční cukroví, které tam měli připravené.  Pak přišla slečna i s mými Brajtlemi a s konstatováním, že jsou zkontrolované, promazané, udělaná tlakovka a celkově prý v pořádku. Mám je občas taky trochu natáhnout korunkou (i když to jsou automaty), že prý jim to dělá dobře ( to jsem fakt nevěděl). Ještě mi vrazila nějaké papírky s výsledky tlakovky a chodu a mile se na mne usmívala . Tak jsem se zeptal co budu platit a ona  že nic , že to je v pořádku........no co bych lhal, fakt mi to potěšilo, možná je to tím, že jsou ty vánoce, ale dost možná, že jim takovýhle přístup vydrží i déle......

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Dušák servis dnešní zkušenost - potřeboval jsem dílek tahu a ověření- profi jednání, ale nic víc ani míň ( očekával bych trochu "lidskosti" nebo i pohlazení/pochvalu hodinek, nic ).

Každopádně ale s výkonem a výsledkem spokojenost. 

• po měsících...
Odesláno

Moje zkušenosti s Dušákem z poslední doby veskrze pozitivní. Vloni mi sehnali za supr cenu Omega bibli, třikrát servis hodinek (jen přetěsnění, regulace), vždycky spokojenost. V butiku vžrycky fajn pokec o hodinkách, pokud tam neměli narváno (= víc než dva další zákazníky :) ). Naposledy jsem do servisu dával minulý týden Omegy SMP GMT na výměnu krčku, korunky, přetěsnění, zaregulování, odmagnetizování.. (chystám se je hodit do prodeje, tak ať jsou v kondici) - komunikace bez vady, hotovo za dva dny.

Návštěvník YPO
Odesláno

Moje zkušenosti s Dušákem z poslední doby veskrze pozitivní. Vloni mi sehnali za supr cenu Omega bibli, třikrát servis hodinek (jen přetěsnění, regulace), vždycky spokojenost. V butiku vžrycky fajn pokec o hodinkách, pokud tam neměli narváno (= víc než dva další zákazníky :) ). Naposledy jsem do servisu dával minulý týden Omegy SMP GMT na výměnu krčku, korunky, přetěsnění, zaregulování, odmagnetizování.. (chystám se je hodit do prodeje, tak ať jsou v kondici) - komunikace bez vady, hotovo za dva dny.

to sou teda borci .... todle všechno za dva dny ....  u Jaeger-LeCoulture s jejich tisícem hodin na regulaci by se měli stydět

Odesláno (upraveno)

:D

Šlo o to, že jsem do servisu šel s informací, že jsou docela zasekaní a termíny čehokoliv kromě prostého odmagnetizování nebo kontroly na vibrografu jsou poměrně dlouhé. Tak mě ty dva dny potěšily..

Upraveno uživatelem martar
  • po měsíci...
Odesláno

Dneska jsem byl v prodejně kouknout na Béčka a celkový dojem byl, že obtěžuju. Mým vstupem museli prodavači vstát ze sedačky a to je patrně rozladilo, informace jen základní, navázání kontaktu nula. Za mě naposledy, kdysi jsem tam koupil 3 kousky, už nikdy......

• po měsících...
Odesláno

Škoda že jsem si tohle vlákno nepřečetl před tím, než jsem k Dušákovi dnes nesl JLC Master Compressor VR na opravu. Pán na prodejně vypadal jako že se mu dnes opravdu nechce, ale relativně přójemně mě přesměroval ?ven, o 5 metrů v pravo a do 2. patra?.

Po příchodu a vysvětlení problému (hodinky spadly a vypadla jim luneta se sklem) se na nem paní znuděně začala dilvat a s minimální komunikací něco začala ťukat do klávesnice. Dala mi podepsat papír a v podstatě se loučila se slovy ?Až nám dají vědět, tak vám dáme vědět?. Abych se dozvěděl alespoň přibližnou cenu a datum. Celou dobu se tvářila, jako bych jí nanejvýš obtěžoval.

Nejhorší zážitek s jakýmkoliv obchodiníkem, co jsem kdy podstoupil. Přemýšlím nad tím, že si pro hodinky příjdu a čistě z principu je odnesu do Carolina.

M.

Odesláno

Škoda že jsem si tohle vlákno nepřečetl před tím, než jsem k Dušákovi dnes nesl JLC Master Compressor VR na opravu. Pán na prodejně vypadal jako že se mu dnes opravdu nechce, ale relativně přójemně mě přesměroval ?ven, o 5 metrů v pravo a do 2. patra?.

Po příchodu a vysvětlení problému (hodinky spadly a vypadla jim luneta se sklem) se na nem paní znuděně začala dilvat a s minimální komunikací něco začala ťukat do klávesnice. Dala mi podepsat papír a v podstatě se loučila se slovy ?Až nám dají vědět, tak vám dáme vědět?. Abych se dozvěděl alespoň přibližnou cenu a datum. Celou dobu se tvářila, jako bych jí nanejvýš obtěžoval.

Nejhorší zážitek s jakýmkoliv obchodiníkem, co jsem kdy podstoupil. Přemýšlím nad tím, že si pro hodinky příjdu a čistě z principu je odnesu do Carolina.

M.

Hroznej zážitek. Já se taky líp cejtim v Carolinu takže tam! JLC uměj poslat přímo do švajcu a pokud bys chtěl cenu pro srovnání kousek za hranicema, doporučuju Wempe, nejblíž je v Drážďanech, ale stačí jim napsat mail - jsou ochotní a vstřícní. Ceny podobné nebo lepší a servis by měl být rychlejší... Vždy je dobré mít srovnání.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...