honza71 Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Ahoj, psát sem opět nějaký příběh o mé poslední akvizici je zbytečné. Kdo ví, jak to zase časem dopadne. Snad jen, že jsem opět plně ovládán chronobundusem. Tak dlouho jsem chtěl hodinky z roku 1971, až jsem si nakonec pořídil něco z ?1791? a jsem šťastnej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Gratuluju. To jsou asi na ruce pekny baga vid? A ten cifernik je takovej ten hrubej smirglpapir? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 kondoloval jsem ti už vedle...mají koule, to by tě mohlo chvíli bavit , kolik váží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 (upraveno) tak ti je ještě jednou pochválím - ta guma je origo ? já je měl na ruce na kůži a sralo mě, že jsou stěžejky hrozně blízko u pouzdra a když si "zlomil" řemen ve stěžejce tak se ty hodinky daly použít jako zbraň :-) - prostě dvě špičatý nožičky edit. už vidím, že na sponě je asi logo GP Upraveno 1. října 2011 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Pěkná akvizice, rozhodně je to pořádný krok kupředu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 paradny kusok (z mojich favoritov), skusal som si ich v prahe na staromaku a musel som zatlacit slzu nad mojim malym zapastim :/..perfektny vyber! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 krasa... to je krok spravnym smerom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Gratuluju. To jsou asi na ruce pekny baga vid? A ten cifernik je takovej ten hrubej smirglpapir? Jo, na cifr použili tipuju 150ku šmirgl. kondoloval jsem ti už vedle...mají koule, to by tě mohlo chvíli bavit , kolik váží? Nejsou těžký, páč jsou na gumě. Pouhých 164g. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Nádherný hodinky - prosím více fotek - jestli máš pár detailů. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Ahoj, Honzo, stavím se do fronty gratulantů .-)Vidím, že u potápek zůstáváš, akorát na jiné úrovni .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Hodně slušnej kousek, na ty sbalíš i mořskou pannu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 myslim ze si z celej seria Seahawkov vybral ten najlepsi model, blahozelam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 dlouho jsem chtěl hodinky z roku 1971, až jsem si nakonec pořídil něco z ?1791? No hlavně, že jsi našel důvod Hodinky samozřejmě výborný. Subcifry se mi na "nechrono" hodinkách moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 datumovky jsem viděl leckdes, ale na pozici "1:30" ještě ne, krásný mašiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2011 Krasne hodinky, gratulacia a tak trosku zavist z mojej strany, nech vam to spolu klape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2011 Děkuji pánové.Posílám další "ochutnávku".Jsem z nich naprosto urvanej. Co na tom, že např. datumovka je tak malá a utopená, že když je zrovna dvouciferný datum, nejde to skoro přečíst. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2011 Velká gratulace, jsou fantastický!Jednou jsem se na Staromáku díval do výlohy GP a šel okolo cizinec, podíval se na mě a říká "It´s one from the best!", takže asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2011 ...až jsem si nakonec pořídil něco z ?1791? a jsem šťastnej. Na 220 roků starý kousek jsou celkem nositelné. Gratulace a ať šlapou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2011 Hodně slušnej kousek, na ty sbalíš i mořskou pannu. S tou pannou nevím, snad kdyby mu z nich vystřelilo nějaké péro.... Ale s tím bych u této značky moc nepočítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2011 Jak dlouho jsi to fotil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se