Andrew Odesláno 11. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 V 10. 5. 2012 v 20:56, 'Marfael' napsal: Nekdo se tu ptal,co panova rodina,ze neni mozny,ze by nikdo nebyl a nezaregistroval jsem jak to tedy je.Mate nejake informace,jestli nekdo takovy je? No, ptal jsem se na to na Sociálním odboru a někdo je (snad dcera), ale kontakt je tak před 15 lety a jsou tam nějaké špatné vztahy, proč a z čí strany mi řečeno nebylo a já už moc nedotíral. Každopádně tímto směrem prý pomoc hledat nemá smysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 (upraveno) V 11. 5. 2012 v 11:09, 'Andrew' napsal: No, ptal jsem se na to na Sociálním odboru a někdo je (snad dcera), ale kontakt je tak před 15 lety a jsou tam nějaké špatné vztahy, proč a z čí strany mi řečeno nebylo a já už moc nedotíral. Každopádně tímto směrem prý pomoc hledat nemá smysl... Trochu jsem to očekával,když jste za celou dobu co za pánem chodíte,žádného rodinného příslušníka nepotkali,ale na druhou stranu jsem si říkal,že by se tak snad na něj z rodiny nevykašlali,ale jak vidím,tak asi vykašlali Díky za info Ještě bych rád doplnil,že kdyby bylo něco potřeba,rád nějak pomůžu,když to bude v mých možnostech.Problém je,že to mám hodně z ruky,takže spíš mohu případně pomoci nějak materiálně. Upraveno 11. května 2012 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 ahoj,jsem tu uplně novej,rád pošlu peníze a pokud je potřeba pomohu i s ostatním,je to nadherný že jeste existujou lidi kterym neni lhostejny osud stareho pana , nejake infa otom kdo pana okradl a jestli ? pokud ano uvitam je v SZ . Kloubouk dolu panove,opravdu ! D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnm Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 V 10. 5. 2012 v 18:41, 'Andrew' napsal: Dnes na mě na poště čekal takový milý dopis, který je určen i vám ostatním Ještě musíme utratit ten zbytek peněz, nějak teď nestíhám, ale zkusím se tomu chvilku příští týden věnovat. Pánové, nebývám tu moc často a už vůbec nestíhám číst na fóru vše, co by si přečtení zasloužilo, takže i toto vlákno jsem našel až dnes, s půlročním zpožděním I takto opožděně ale hluboká a upřímná poklona (!) všem zainteresovaným, tohle je v mých očích občanská společnost v tom nejlepším slova smyslu. Doufám, že příště možnost zapojit se už neprošvihnu. K dopisu od paní advokátky - možná to nic neznamená, ale z vrozené zvědavosti (= vlezlosti ) jsem číslo jednací uvedené v dopise projel aplikací InfoSOUD na webu ministerstva spravedlnosti. Trochu mě překvapilo, že kromě zmíněného "Vyřízení věci" k 23.04.2012 je tam k datu 30.04.2012 uveden další krok označený jako "Obživnutí věci - po zrušení konečného rozhodnutí". V nápovědě systému se uvádí: "Událost je zaznamenána v okamžiku, kdy dojde ke změně stavu věci z vyřízené, příp. pravomocné, skončené (tzv. odškrtnuté), na obživlou. Věc obživne např. ve chvíli, kdy po podání opravného prostředku (odvolání, odporu, stížnosti apod.) je původní vyřizující rozhodnutí vydané ve věci úplně nebo částečně zrušeno. Příslušný soudce pak nařizuje další jednání ve věci a soudní řízení pokračuje, příp. půjde o nové projednání věci." Možná to vůbec nic neznamená a je to jen nešťastný označení nějakýho běžnýho administrativního úkonu. Ale třeba se tam zase něco děje (protistrana?), takže kdo jste s paní advokátkou v kontaktu, možná by to za jeden telefonát stálo. To "zrušení konečného rozhodnutí" zní trochu hrozivě. Pokud bych jen zbytečně plašil, předem se omlouvám za víření vod tam, kde by si všichni zúčastnění zasloužili spíše oslavné víření bubnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Víme něco k tomu výše uvedenému?!? Doufám, že už má ten starý pán díky nám klid a věc je prostě jednou provždy smetena ze stolu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Nějak jsem si toho zde všiml až o vikendu. Právě jsem mluvil s advokátkou a zajde se podívat do spisu a dá mi vědět...tak doufejme, že to je nějaký úřednický šotek. Dám sem ještě email od úřednice z Odboru soc. služeb Prahy 6, která nám v této věci pomáhá: Dobrý den pane xxx, zdravím Vás po delší době. Dnes jsem navštívila pana xxx, z mého pohledu vše funguje v rámci možností, pečovatelka uklízí, v lednici bylo nakoupené jídlo,vařič funguje, nájemné i inkaso je řádně zaplacené.Jsem domluvená na pečovatelské službě, že za pana xxx uhradím služby za pečovatelku za květen a zbytek peněz mám uzamčené v trezoru. Prozatím bych tedy navrhovala ,jestli s tím souhlasíte, že bych z peněz hradila pečovatelskou službu. V tuto chvíli mě nenapadá nic, co bylo možné panu xxx koupit. Později se můžeme domluvit, že bych Vám předložila účty a případně vrátila zbytek peněz. S pozdravem xxx sociální pracovnice Odbor sociálních věcí oddělení sociální péče a prevence Úřad městské části Praha 6 Čs. armády 23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 26. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 Dnes jsem hovořil s advokátkou starého pána a v soudním spisu je poslední doklad o zastavení řízení. Nic nového, takže sama neví, proč je na internetu ta zmínka o "obživnutí". Zkusí se na to zeptat přímo soudkyně a dá případně vědět. Jinak informace z minulého týdne - pán i s pejskem jsou v pořádku a žijou si spokojeně svým vlastním životem. 2x týdně k nim dochází sociální pracovnice, nájemné se platí, jídlo mají, ... Hezký den všem A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2012 V 26. 6. 2012 v 12:08, 'Andrew' napsal: Dnes jsem hovořil s advokátkou starého pána a v soudním spisu je poslední doklad o zastavení řízení. Nic nového, takže sama neví, proč je na internetu ta zmínka o "obživnutí". Zkusí se na to zeptat přímo soudkyně a dá případně vědět. Jinak informace z minulého týdne - pán i s pejskem jsou v pořádku a žijou si spokojeně svým vlastním životem. 2x týdně k nim dochází sociální pracovnice, nájemné se platí, jídlo mají, ... Hezký den všem A. Luxus, to jsou velmi DOBRÉ zprávy, kterých není nikdy dost, děkuji mnohokrát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntiRadary.cz Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Tak jsem si také přečetl CELÉ vlákno a je to opravdu silný příběh. Když to porovnám s prkotinami, které se řeší na fórech o antiradarech nebo autech, kam často také přispívám, tak je obrovský rozdíl. Jste fakt fórum gentlemanů. Snad už to celé bude v pořádku a žádné nečekané a nepříjemné situace se již nevyskytnou. Tyhle sbírky uvnitř nějaké komunity jsou opravdu velice účinné a efektivní. Kdysi se manželka zúčastnila něčeho podobného v zahraničí, kdy na operaci srdce malého kluka bylo nutné sehnat cca 25.000 EURO v průběhu 1 týdne. Za 2-3 dny se nasbíralo skoro 40.000 EURO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 K příběhu jsem se dostal až dnes a s touhou po dobrém konci jsem velmi rychle přečetl všechny příspěvky. Mrzí mne, že mi celá akce utekla, protože bych býval taktéž rád pomohl (což je určitý příslib do budoucna, nastane-li další obdobná situace). Každopádně tleskám všem zúčastněným, protože se málokdy vidí takhle velké nezištné rychlé a účinné nasazení pro dobrou věc. A pánovi virtuálně přeji pevné zdraví, aby si mohl zásahu chronomágů užívat, co nejdéle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Zdravím vás, projížděl jsem fórum a narazil na toto vlákno - všem, který se na tomto podílely, hluboce smekám a mají můj respekt. V dnešní době si každý rád dělá "radost" drahými a nepotřebnými věcmi, které se jim prostě jen líbí - ale investovat čas, peníze a ochotu do takovéto věci mi příde nanejvýš správné...je hezké vědět, že v naší prohnilé republice existuje skupinka lidí, kteří se nezajímají jen o svoje blaho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PokyWolf Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Je to až k nevíře, že v naší společnosti se ještě něco takového jako je toto může uskutečnit. Jednoho to naplní takovým blaženým pocitem, že "Rychlé šípy" jsou stále mezi námi.Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Teprve dnes jsem narazil na tohle vlakno a smekam pred vami vsemi pomyslny klobouk. Pokud bych to videl trochu driv a nekoukal furt jen po hodinkach, mohli jsme to provarit pres televizi a treba by se to vyresilo jeste driv. Pokud byste meli nejakou podobnou starost nebo pribeh, urcite se mi nevahejte ozvat, u nas ve zpravodajstvi se na podobna temata vzdycky najde misto a vzdycky to mozna i diky tomu dopadlo dobre:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 V 20. 7. 2012 v 8:00, 'Tomáš Drahoňovský' napsal: Pokud bych to videl trochu driv a nekoukal furt jen po hodinkach, mohli jsme to provarit pres televizi a treba by se to vyresilo jeste driv. Ještě bude šance, tady se přímá pomoc konkrétním lidem řeší furt - hodinky pro slepce asi dvakrát, povodně tuším třikrát a teď tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 20. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Aktuální info: pán je v pohodě, vesele se stará o pár rajčátek s jednou růží na improvizované předzahrádce a nic zásadního jim s pejskem nechybí, což potvrzuje také paní ze Sociálního odboru P6, která přislíbila ještě vyšší sociální příspěvek snad již od srpna. Uděláme s kolegou JDenverem nějaké vyúčtování a začneme přemýšlet o možném využití zbylých prostředků V 20. 7. 2012 v 8:00, 'Tomáš Drahoňovský' napsal: ... Neměl bys mít jinou ikonku...?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2012 Chachaaa:p Tak tohle fakt jeste zvazim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 1. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Tak snad hotovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Sláva.Patří Ti dík.Těžko říct,jaký by měl děda další životní osud,nebýt této akce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se