lukin_ova Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 V 28. 4. 2013 v 12:22, Andrew napsal: Ahoj všem,je mi pána moc líto, ale bylo nám to jasné už od chvíle, kdy přestal chodit, že se to už nezlepší a jak napsal někdo přede mnou, musíme tam všichni Určitě nelituji!Bylo mi ctí! Zbytek peněz (po zaplacení všech věcí už jich pravda moc nezbývá) bych rád poslal na "Senior telefon", který zde navrhoval nAscA. Peníze byly vybrány pro starého pána a jeho pejska, věřím, že pokud Rexík bude potřebovat již zmiňovanou operaci, určitě se najde hodně zdejších členů, kterým jeho osud nebude lhostejný. Naopak ne každý s tím může souhlasit, a proto bych je věnoval právě na pomoc seniorům, pokud je již nemůžeme dát starému pánovi. Co vy na to??? Co se pánovi stalo, čtu až dnes a přiznám se, že mne to sebralo. Nějak jsem věřil, že to ještě není konec.Souhlasím s určením peněz.
prischera Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 Už jsem to navrhoval a jsem stále pro. Pomáhat dětem chce kdekdo, pro seniory se peníze shání hůř. Určitě by bylo fajn si sbírku s nějakým podobným, konkrétním, účelem zopakovat. Bylo mi ctí spolupracovat, jsem rád že jsem byl u toho.
Rodkopf Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 (upraveno) RIP... Andrew máš můj upřímný obdiv, klobouk dolů, díky Tobě bylo o smutného člověka méně. Upraveno 29. dubna 2013 uživatelem Rodkopf
NIGHTinGALE Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 Sorry za pozdní reakci, čtu to až teď Se Senior telefonem souhlasím a tobě, Andrewe, za všechno děkuji, máš můj obdiv. Pokud bude potřeba přispět na operaci pejska, rád pošlu peníze.
Tomsn Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Jsem rád, že čr je stále plné lidí jako jste vy. Celé jsem to pročetl a každý kdo něcím přispěl si zaslouží respekt. RIP.
taurus24 Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Celé vlákno jsem přečetl jedním dechem a nemám slov. Připadá mi to spíš, jako bych četl nějaký filmový scénář. Tady se netleská, tady se smeká!
Slim_brno Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Já jsem ze svého (tehdy ještě) studentského platu přispíval poměrně nedůležitou částkou, nicméně s dalším postupem, co se peněz týká, taky souhlasím. A pokud bude ještě něco potřeba, rád se zase (alespoň tou finanční formou) připojím. A opět velká pochvala Andrewovi.
Andrew Odesláno 5. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2013 (upraveno) Milí přátelé,Rexík potřebuje naši pomoc! Po návratu z "dovolené" jsme dostali email od majitelky útulku Tibet, kam jsme Rexe nechali převézt, viz mé předchozí příspěvky. Rexík je docela v pořádku, oproti původnímu stavu značně pookřál a skamarádil se s ostatními pejsky, dokonce dostal letní sestřih (doporučuji se podívat na http://www.utulektibet.cz/cs/adopce/pejsci-k-adopci/rex-adopce-na-dalku-chronomag) a dokonce i ve svém věku běhá za fenkami Bohužel je ale stále velmi nemocný a čeká ho neodkladná operace, dostal předoperační léky Vetmedin a Fortekor, ale potřebuje i drahý Karsivan 100. Musí mu odstranit špatné a zanedbané zuby, protože má velký zánět, který ho zabíjí a čeká ho také kastrace. Také mu nedomyká srdíčko a bude to tedy dosti komplikované. Přítelkyně od mé paní vybrala mezi známými a kolegy docela podstatnou částku, ale léčba pejska, přestože je za značně zvýhodněných podmínek, a především léky jsou dosti nákladné a bylo by potřeba to trochu podpořit. Proto prosím, vás všechny, kterým není osud pánova pejska lhostejný, abyste přispěli na některý z uvedených účtů, třeba i malou částkou (do textu příjemce prosím uveďte právě jméno Rex): Číslo účtu Útulku Tibet o.s.: 216613025/0300Transparentní účet veřejné sbírky: 4113874028/5500 Za sebe všem moc děkuji. A. Upraveno 5. července 2013 uživatelem Andrew
prukajda Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Odesláno 7. července 2013 (upraveno) Zasláno na transparentní účet. Díky. P. Upraveno 7. července 2013 uživatelem prukajda
Andrew Odesláno 28. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 (upraveno) Dovolte mi, abych po zhruba půl roce obnovil toto vlákno a připomněl nám osud starého pána s jeho pejskem. Rexík si totiž zahrál ve filmu A. P.S. Pokud by někdo v tomto povánočním čase chtěl, každá pomoc pro pejska je určitě vítána. Upraveno 28. prosince 2013 uživatelem Andrew
Andrew Odesláno 18. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Po dlouhé době (patrně delší, než jsme vůbec čekali) nám patrně Rexík odchází Následuje stručný přepis sms od majitelky útulku, kam jsme jej umístili. "Rexík je na tom špatně, týden byl na klinice, týden ho mám doma, dnes už nechce vůbec jíst a plíce má tak slabé, dám mu prášek a je zadýchaný jako z běhu, ráno ho povezu na kliniku, pokud nebudou vidět zlepšení, nechám ho odejít, trápit ho nechci.Už když jsem si ho brala domů byl špatný že jsem myslela na to, proč mi nedoporučili euthanasii, má mě rád, vrtí ocáskem, víc nezvládá, napíšu..."
peetrys Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 Zdravím pánové,jsem tady nový, pouze pár dnů. Možná jsem slaboch, ale při čtení toho vlákna jsem měl slzy v očích. Velká poklona všem....Petr
JDenver Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 V 18. 2. 2015 v 17:05, Andrew napsal: Po dlouhé době (patrně delší, než jsme vůbec čekali) nám patrně Rexík odchází Následuje stručný přepis sms od majitelky útulku, kam jsme jej umístili. "Rexík je na tom špatně, týden byl na klinice, týden ho mám doma, dnes už nechce vůbec jíst a plíce má tak slabé, dám mu prášek a je zadýchaný jako z běhu, ráno ho povezu na kliniku, pokud nebudou vidět zlepšení, nechám ho odejít, trápit ho nechci.Už když jsem si ho brala domů byl špatný že jsem myslela na to, proč mi nedoporučili euthanasii, má mě rád, vrtí ocáskem, víc nezvládá, napíšu..." Ať ho přestanou trápit a nechají ho jít. Má na to psí nebe už plné právo.
Andrew Odesláno 19. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2015 Tak Rexik dnes kolem 7. hodiny ráno odešel za duhový most. Jsem rád, že prozil skoro 2 šťastne roky a nezapomeňme, že jem díky němu jsme pána objevili.
Gustaf Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Odesláno 19. února 2015 smutný konec, ale nakonec pro pejska osvobození....tak teď už se setkal s pánem "druhé straně"
gougy Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 RIP oba a díky za tu šanci alespoň trochu pomoci, co jste nám dali.A ještě jednou obrovský dík Andrew(ovi) i všem ostatním za jednu z těch věcí, co dávají smysl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se