Qwuiddo Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Dobry den/Ahoj,Doufam, ze jsem tema zaradil spravne. Narazil jsem pred nekolika mesici na toto forum a rozhodl jsem se, ze si poridim sve prvni automaty. Libi se mi rada Seiko 5, konkretne modely snzf13, 15, 19.Nevim ovsem jak se lisi modely napriklad snzf13k1 a snzf13j1? Co znamena to "K" a "J"? Pochopil jsem, ze K1 znamena "na tahu", K2 jsou "na gume" (jestli se pletu, tak me prosim opravte).Muzete mi prosim tedy poradit co tato oznaceni znamenaji? Pripadne pokud mate pro me i jine tipy vcetne jinych hodinek (podobneho tipu), ktere by se mi mohly libit, tak je jenom uvitam.Ps: existuje prosim neco jako katalog hodinek? Dekuji, Tomas.
Solverino Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 "K" znamená vyrobeno mimo Japonsko (tedy Malaysie, Korea, Singapor apod.) a "J" je vyrobeno v Japonsku - někde jsem četl, že do Evropy se ty Japonské stejně ani nedovážejí a kvalita je u obou stejná, vyrobeno na stejném lince jen jinak "žlutými" lidmi
baratona Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Skús tu http://www.yorkshirewatches.co.uk/ Mám odtial Seiko 5 s "J". Dobré ceny, žiadne clo.
Qwuiddo Odesláno 7. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Dekuji! Ty yorkshirewatches nevypadaji uplne spatne! Ma nekdo prosim nejake alternativy, kde koupit? Dekuji, Tomas
Návštěvník eleven Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Kupoval jsem pred par dny pres eBay tady: http://stores.ebay.com/Jewellery-House-UK?_trksid=p4340.l2563 Je to z UK, tak to je bez cla a dph. Bral jsem SKX007J a levněji jsem je nikde nanasel. Teda pokud jsem nechtel doufat, ze se nejak vyhnu celnim poplatkum.. SKX007K by sly sehnat i levneji, i ze zemi mimo EU a po zaplaceni cla a dph. Ale ja jsem chtel tenhle konkretni model a za dalsi mam dobrou zkusenost s objednavanim z Anglie, vzdy do tydne doma a ted jsem fakt nechtel cekat :-)
Previtor Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Já sem vybíral například tady nebo tady nebo skus ebay. Jinak dneska jsem viděl Sea Urchiny a nějaké jiné 5ky v Centru Černý most kdyby ses chtěl podívat. Já sem si nakonec koupil hodinky od zdejšího člena. Ze začátku jsem se koukal po 5kach ale pak jsem se rozhodl pro monstra. Mám je z druhé ruky a vyšli mě docela levně (méně než nové 5ky se clem a poštou) a jsou v dobrém stavu a navíc jsou to prostě MONSTRA Jako Entry Seiko dobře poslouží a stejně vím, že třeba za rok si pořídím třeba Suma nebo SARBy. Navíc čekat třeba "jen" 3 týdny než dorazí by asi pro mě byla muka. Mě šli 3 dny ze Slovenska a mít zpoždění tak asi pokoušu naší pošťačku
Návštěvník eleven Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Kupoval jsem pred par dny pres eBay tady: http://stores.ebay.com/Jewellery-House-UK?_trksid=p4340.l2563 Je to z UK, tak to je bez cla a dph. Bral jsem SKX007J a levněji jsem je nikde nanasel. Teda pokud jsem nechtel doufat, ze se nejak vyhnu celnim poplatkum.. SKX007K by sly sehnat i levneji, i ze zemi mimo EU a po zaplaceni cla a dph. Ale ja jsem chtel tenhle konkretni model a za dalsi mam dobrou zkusenost s objednavanim z Anglie, vzdy do tydne doma a ted jsem fakt nechtel cekat :-)
Qwuiddo Odesláno 7. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Dekuji za tipy! Asi koupim tu "J" verzi v modre barve na tahu "13K1". Jeste se tedy skocim podivat na ty monstry v pondeli a budu sledovat forum, jestli nekdo neprodava.
Previtor Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Já sem vybíral například tady nebo tady nebo skus ebay. Jinak dneska jsem viděl Sea Urchiny a nějaké jiné 5ky v Centru Černý most kdyby ses chtěl podívat. Já sem si nakonec koupil hodinky od zdejšího člena. Ze začátku jsem se koukal po 5kach ale pak jsem se rozhodl pro monstra. Mám je z druhé ruky a vyšli mě docela levně (méně než nové 5ky se clem a poštou) a jsou v dobrém stavu a navíc jsou to prostě MONSTRA Jako Entry Seiko dobře poslouží a stejně vím, že třeba za rok si pořídím Suma nebo SARBy. Navíc čekat třeba "jen" 3 týdny než dorazí by asi pro mě byla muka. Mě šly 3 dny ze Slovenska a mít zpoždění tak asi pokoušu naší pošťačku Edit: gramatika - stejně vím, že tam jsou ještě chyby
Sedmispáč Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 http://www.21jewels.com/ mohu také doporučit, rychlost, solidnost a dobré ceny. nevýhodou je destinace odesílatele - Singapur => clo + DPH
kerensky Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 mywatcheshub.com a a-watches.com Singapur - i se clem to vychází o dost výhodněji
Qwuiddo Odesláno 24. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Dobrý den, jeste bych se chtel zeptat, jestli se delaji nejaka seika, ktera vypadaji podobne jako ty 13J1, ale nemaji tam na ciferniku tu "5"? Vlastn chci aby byly modre (nebo zelene) bez te petky na ciferniku. Nemuzu zadna najit. dekuji za radu!
lub Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Dobrý den, jeste bych se chtel zeptat, jestli se delaji nejaka seika, ktera vypadaji podobne jako ty 13J1, ale nemaji tam na ciferniku tu "5"? Vlastn chci aby byly modre (nebo zelene) bez te petky na ciferniku. Nemuzu zadna najit. dekuji za radu! dělají se dost podobný, včetně ručiček a barvy ciferníku. ale nejsou to pětky.. seiko 5 bez typického erbu těžko. to už by totiž nebyly seiko 5
Sedmispáč Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 No jo Suma s těma neprohloupíš! Pěkný, pěkný...
Qwuiddo Odesláno 24. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2011 dělají se dost podobný, včetně ručiček a barvy ciferníku. ale nejsou to pětky.. seiko 5 bez typického erbu těžko. to už by totiž nebyly seiko 5 samozrejme nemyslim Seiko 5, myslim obecne seiko, ktere jsou podobne. Dekuju moc za odkaz!
Jezevcik2 Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Já nevím,co je na té pětce tak jedovatého.Solidní hodinky v ohromném výběru,dobré kvalitě a ještě lepší ceně.
Qwuiddo Odesláno 24. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2011 (upraveno) neni na ni jedovateho nic, jenom mi to tam pripada uz preplacane, ale ta suma jsou docela draha - kolem 600 dolaru? (nasel jsem spravnou cenu?) Takze musim hodne premyslet, co vlastne chci Upraveno 24. října 2011 uživatelem Qwuiddo
lub Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Odesláno 24. října 2011 Já nevím,co je na té pětce tak jedovatého.Solidní hodinky v ohromném výběru,dobré kvalitě a ještě lepší ceně. mně se tyhle modrý SNZF13 začínaj líbit Qwuiddo - a co třeba SRP025?. tady se nikomu moc nelíběj, ale jsem s nima naprosto spokojenej a dobře se nosej.
Qwuiddo Odesláno 24. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2011 ty SRPy se mi fakt libi az na "tu vec" okolo korunky. K tem snzf13 - jsou opravdu krasny a ta modra je uznasna, ale nezda se ti ten cifernik preplacanej ?
lub Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Odesláno 25. října 2011 K tem snzf13 - jsou opravdu krasny a ta modra je uznasna, ale nezda se ti ten cifernik preplacanej ? zdá nezdá, prostě je to tak. měl jsem SNZF11 a byl jsem s nimi taky spokojenej. jako první automaty naprosto ideální. spolu se seiko 5 sports military jsou to podle mě nejhezčí pětky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se