Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Velice rychlá komunikace, ihned posláno jen oproti příslibu, že zaplaceno. Doporučuji!

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Za mě taky spokojenost,mé dotazy zodpovězeny , zasláno ve stejný čas jako jsem poslal peníze, takže díky za bezproblémový obchod.

Za mě jednoznačně můžu doporučit.

Díky moc

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

bezproblémový obchod s Aloisem, komunikace rychlá, odpověď vždy nejpozději do druhého dne. určitě doporučuji. 

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Spokojenost. Odesláno hned jak jsme se domluvili a předal jsem adresu. Ve stejnou dobu jsem převáděl peníze. Děkuji & doporučuji.

• Po roku...
Odesláno

Menší nehodinkový obchod, já na straně kupujícího. Zcela bez výhrad, jasná komunikace, rychlá realizace, vše platilo. Děkuju za obchod a osobní setkání, příště klidně zas...

• po měsících...
  • Po roku...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Za mna negativna skusenost, dal som inzerat, ze Kupim Garmin Edge 530 / 830, do cca 10 min napisal Alois, ze jeden ma. Odpisal som mu na SZ a odvtedy nic.... pritom normalne chodi na forum a loguje, iba ignoruje sz... Nastastie nedoslo k obchodu, bohvie ako dlho by som cakal na zbozi.. za mna minus.

• po měsících...
  • po měsíci...
  • Po roku...
Odesláno (upraveno)

Dakujem Aloisovi za bleskovy obchod. Vsetko v poriadku, komunikacia aj platba rychla. Doporucujem.

Upraveno uživatelem miguel
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...