laurin Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Ďakujem užívateľovi alois za rýchly obchod, z mojej strany spokojnosť a môžem odporučiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Velice rychlá komunikace, ihned posláno jen oproti příslibu, že zaplaceno. Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Díky za výbornou domluvu i setkání. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Doporučuji. Na čem se domluvíte to platí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Za mě taky spokojenost,mé dotazy zodpovězeny , zasláno ve stejný čas jako jsem poslal peníze, takže díky za bezproblémový obchod.Za mě jednoznačně můžu doporučit. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 aj ked sa to netykalo hodiniek, obchod prebehol na jednicku a dokonca bol zaslany skor ako dorazili peniaze... takze kolbuk dole.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 bezproblémový obchod s Aloisem, komunikace rychlá, odpověď vždy nejpozději do druhého dne. určitě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Sem chodím rád nakupovat. Takže už poněkolikáté a můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan.b Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Spokojenost. Odesláno hned jak jsme se domluvili a předal jsem adresu. Ve stejnou dobu jsem převáděl peníze. Děkuji & doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Skvělá domluva s Aloisem, všechno OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Menší nehodinkový obchod, já na straně kupujícího. Zcela bez výhrad, jasná komunikace, rychlá realizace, vše platilo. Děkuju za obchod a osobní setkání, příště klidně zas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Nehodinkový rychlý obchod, osobní předání vše jak domluveno. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendyG Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Bezproblémový obchod z ruky do ruky, rozhodně doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Za mě vše v pořádku, přestože byl Alois v zahraničí, tak dobrá domluva a rychlé jednání. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Za mna negativna skusenost, dal som inzerat, ze Kupim Garmin Edge 530 / 830, do cca 10 min napisal Alois, ze jeden ma. Odpisal som mu na SZ a odvtedy nic.... pritom normalne chodi na forum a loguje, iba ignoruje sz... Nastastie nedoslo k obchodu, bohvie ako dlho by som cakal na zbozi.. za mna minus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clious Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Ze strany prodávajícího nemám co vytknout. Výborná komunikace i rychlá platba. Ještě jednou děkuji za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 Děkuji za obchod. 1* Vše jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna (upraveno) Dakujem Aloisovi za bleskovy obchod. Vsetko v poriadku, komunikacia aj platba rychla. Doporucujem. Upraveno 7. ledna uživatelem miguel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Nehodinkovej obchod, všechno ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se