Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud to jiz nekdo nezminoval, tak zkus www.trezor.cz - kupoval jsem tam neco pred par lety a byla s nimi vyborna domluva a trezor mi dokonce za nejakou smesnou castku dovezli do Prahy a pridelali. Nabizeji k trezorum take ruzne moznosti uzamykani a trid bezpecnosti.

A na pridelani trezoru po stehovani jsem volal nekoho z www.trezory.cz, protoze jsou primo z Prahy a take naprosto bez problemu. Nabidku na trezory maji podobnou, ale ceny byly vyssi.

Odesláno

Díky za tipy. Při pohledu jedním očkem to vypadá, že ceny jsou oproti Wico cca dvojnásobné :(. No, asi mi nic jiného nezbude, když to nejsou schopni dodat až do bytu :(

Odesláno

Ty ceny muzou mit sve opodstatneni. Doporucuji rychle procist jeste alespon http://www.jinova.cz/bezpecnostni-tridy a pak vybrat spravnou tridu bezpecnosti podle veci, ktere v tom chces mit ulozene a podle vyse kryti pojistovnou. A kvalitni trezor muzou zdedit deti, tak jako kvalitni hodinky ;-)

Odesláno

Díky za tipy. Při pohledu jedním očkem to vypadá, že ceny jsou oproti Wico cca dvojnásobné :(. No, asi mi nic jiného nezbude, když to nejsou schopni dodat až do bytu :(

Patriku, normálně si nech trezor složit PPLkem před barák a zaplať si stěhováky za hodinovou sazbu krát počet osob - to už si domluvíš s nima.

Já to takhle řešil s běžeckým trenažérem, měl skoro 150kg - 3. patro bez výtahu jak nic ve dvou vytáhali na stěhovacích popruzích.

Odesláno (upraveno)

Patriku, normálně si nech trezor složit PPLkem před barák a zaplať si stěhováky za hodinovou sazbu krát počet osob - to už si domluvíš s nima.

Já to takhle řešil s běžeckým trenažérem, měl skoro 150kg - 3. patro bez výtahu jak nic ve dvou vytáhali na stěhovacích popruzích.

Presne tak. Wico jsou za ty prachy výborné trezory, neslapnes vedle. Tech par korun navíc stehovakum je lepší nez kupovat trezor za dvojnásobnou cenu Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

No uvidíme. Mě štve, že firma, která dodává 350 kg věc není schopna zajistit její dodání až na místo. Asi to vypadá, že si počkám, až bude v Praze zase nějaký veletrh/výstava, často tam jde nakoupit za dobrou cenu i s dopravou.

S tím PPLkem je často potíž, někdy nechtějí jezdit odpoledne, nebo slíbí, že přijedou a nepřijedou (a co pak s objednanýma stěhovákama), atd. 

Odesláno

Divím se, že dnes ještě existuje firma, která není schopno posktytnout komplexní službu. Sice ceny maji nízké, ovšem doprava a montáž bude víc jak cena toho trezoru. Raději volím prodejnu, která mi to zabezpečí komplet včetně dopravy a odborné montáže. Jinak si lze zajistit stěhování vlastní, ale vozit něco z Děčína je IMHO blbost.

http://www.stehovani-best.cz/stehovani-trezoru/

Odesláno

Však právě. Holt jsem "zmlsanej Pražák", kde je taková služba naprostou samozřejmostí a firma, která tohoto není schopna by zde neprodala vůbec nic. Když jsem se o tom ale zmínil na jednom střeleckém fóru tak se všichni divili, co že bych nechtěl, že je to naprosto normální.

Odesláno

Když já jsem takovej typ "ode zdi ke zdi". Když už si něco pořídím, tak to musí stát za to :D. A je mi jasné, že co si pořídím teď, (myslím ten trezor) už budu mít nadosmrti, tak bych byl nerad v budoucnu nějak limitován.

Navíc pro to mám v bytě úplně ideální místo (které se nedá jinak smysluplně využít), kam padne úplně přesně.

No, uvidíme, třeba se na nějaké té výstavě nebo veletrhu v Praze něco solidního namane.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...