Návštěvník dlubix Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Včera jsem zajel na nákup k AD na Moravu (Sibiř) a jsem opět na vrcholu hodinkového blaha :-) Po rozchodu s Exp II mi nedělá problém navázat novou známost, zatím se seznamujeme, ale jde nám to náramně dobře. Časem snad dodám lepší foto.
obchodnik-o3 Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 zda sa,ze zoznamovanie ma zdarny priebeh gratulacia
Frantik Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Nádhera. Gratuluju.Taky jsem si pro ne kdysi k Sibiřovi jel (ne presne pro tyhle) a byl to velice emotivni zazitek
bandicoot Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Každá takováhle chlubírna (JayDollovy nový LV, tyhle Coke, StreetGlideovy fullgold Suby) mě trochu znejisťují v mém tandemu Doppelchronograph + Pam Zero.Fakt dík.
Návštěvník dlubix Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) GMT je návykové, že? Jistě, jak jinak bych poznal, kdy je noc a kdy den, že? :-D Jen si musím hlídat, abych neměl pootočenout lunetu. To bych si pak šel lehnout ve dvě odpoledne třeba. Upraveno 18. října 2011 uživatelem dlubix
railmaster Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Gratulujem, Sibír urobil veľkú chybu, ale keď ho to vylieči z hodinkovej depresie...
organic Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Přiznám se, že jsem nad "sibirnaya's Coke" taky uvažoval. V současnosti jsou to pro mě nejhezčí Rolexy. Možná bych radší starší model 1675, ale i tak...
railmaster Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Možná bych radší starší model 1675, ale i tak... Myslíš to ploché chrastítko?
lastam Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) Včera jsem zajel na nákup k AD na Moravu (Sibiř) a jsem opět na vrcholu hodinkového blaha :-) Po rozchodu s Exp II mi nedělá problém navázat novou známost, zatím se seznamujeme, ale jde nám to náramně dobře. Časem snad dodám lepší foto. Všeho dočasu:-) s jídlem roste chuť, gratulace k novým hodinkám a co to bude příště? Upraveno 18. října 2011 uživatelem lastam
sibirnaya Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Myslíš to ploché chrastítko? to sedlo
organic Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Myslíš to ploché chrastítko? tak tak nebo ještě lépe ploché chrastítko s bakelitovou lunetou 6542, ale mít hodinky dražší než auto je zvrhlost...
Jay Doll Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 ... ale mít hodinky dražší než auto je zvrhlost... Tady na fóru bude asi hodně zvrhlých v tom případě
panedge Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Nádherný hodinky,to je zajímavý,co udělá fotka,když to prodával Sibirnaya,tak jsem se na ten inzerát podíval asi dvakrát,kdežto tady šmejdím už asi podesátý během jedno dne
Radek K Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 tak tak nebo ještě lépe ploché chrastítko s bakelitovou lunetou 6542, ale mít hodinky dražší než auto je zvrhlost... To mi nedá, auto po 5 letech má cenu přinejlepším 30-40% nákupky (jestli nejsem optimista) - čili spotřeba a vyhozené prachy, rolex bude mít cenu při prodeji nejhůř stejnou - čili investice a rozumná věc. Tak jaká zvrhlost Jinak tyhle hodinky jsou vážně pěkné.
African Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Gratulace GMT jest super komplikace"
cali Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 tak tak nebo ještě lépe ploché chrastítko s bakelitovou lunetou 6542, ale mít hodinky dražší než auto je zvrhlost... ja na tom rozhodne nic zvrhleho nevidim
kloubik Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 Jsou parádní, gratuluju. Tak jak se mi GMT Mastery ze začátku moc nelíbily, tak teď bych je vyměnil (hlavně tyhle Coke) za svoje Suby hned :-) A s 1675 bych si taky nechal říct, poslední dobou mě vintage rolex bere víc a víc :-)
organic Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) To mi nedá, auto po 5 letech má cenu přinejlepším 30-40% nákupky (jestli nejsem optimista) - čili spotřeba a vyhozené prachy, rolex bude mít cenu při prodeji nejhůř stejnou - čili investice a rozumná věc. Tak jaká zvrhlost Jinak tyhle hodinky jsou vážně pěkné. Asi jsi me nepochopil, nemluvim o tom co ma jakou hodnotu a jak se ta hodnota vyvine v case. Uz tady tolikrat, ze Rolexy si drzi cenu, az je mi to protivne. Proste vintage hodinky za 30.000 USD jakekoli znacky bych nenosil, protoze mi to pripada dekadentni a zvrhle. Ale jsou taci lide, co je nosi. Nic proti nicemu Tolik off-topic... Edit: Ja myslel autem hodnotu kolem 500-700 tisic a myslim ze tu neni moc lidi co by meli JEDNY hodinky v teto hodnote. Upraveno 18. října 2011 uživatelem organic
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se