Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix
Odesláno

Včera jsem zajel na nákup k AD na Moravu (Sibiř) a jsem opět na vrcholu hodinkového blaha :-) Po rozchodu s Exp II mi nedělá problém navázat novou známost, zatím se seznamujeme, ale jde nám to náramně dobře.

Časem snad dodám lepší foto.

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

GMT je návykové, že? :D

Jistě, jak jinak bych poznal, kdy je noc a kdy den, že? :-D

Jen si musím hlídat, abych neměl pootočenout lunetu. To bych si pak šel lehnout ve dvě odpoledne třeba.

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno (upraveno)

Včera jsem zajel na nákup k AD na Moravu (Sibiř) a jsem opět na vrcholu hodinkového blaha :-) Po rozchodu s Exp II mi nedělá problém navázat novou známost, zatím se seznamujeme, ale jde nám to náramně dobře.

Časem snad dodám lepší foto.

Všeho dočasu:-) s jídlem roste chuť, gratulace k novým hodinkám a co to bude příště?:D Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

Nádherný hodinky,to je zajímavý,co udělá fotka,když to prodával Sibirnaya,tak jsem se na ten inzerát podíval asi dvakrát,kdežto tady šmejdím už asi podesátý během jedno dne :)

Odesláno

tak tak :) nebo ještě lépe ploché chrastítko s bakelitovou lunetou 6542, ale mít hodinky dražší než auto je zvrhlost...

To mi nedá, auto po 5 letech má cenu přinejlepším 30-40% nákupky (jestli nejsem optimista) - čili spotřeba a vyhozené prachy, rolex bude mít cenu při prodeji nejhůř stejnou - čili investice a rozumná věc. Tak jaká zvrhlost :whistle:

Jinak tyhle hodinky jsou vážně pěkné.

Odesláno

tak tak :) nebo ještě lépe ploché chrastítko s bakelitovou lunetou 6542, ale mít hodinky dražší než auto je zvrhlost...

ja na tom rozhodne nic zvrhleho nevidim :D
Odesláno

Jsou parádní, gratuluju. Tak jak se mi GMT Mastery ze začátku moc nelíbily, tak teď bych je vyměnil (hlavně tyhle Coke) za svoje Suby hned :-) A s 1675 bych si taky nechal říct, poslední dobou mě vintage rolex bere víc a víc :-)

Odesláno (upraveno)

To mi nedá, auto po 5 letech má cenu přinejlepším 30-40% nákupky (jestli nejsem optimista) - čili spotřeba a vyhozené prachy, rolex bude mít cenu při prodeji nejhůř stejnou - čili investice a rozumná věc. Tak jaká zvrhlost :whistle:

Jinak tyhle hodinky jsou vážně pěkné.

Asi jsi me nepochopil, nemluvim o tom co ma jakou hodnotu a jak se ta hodnota vyvine v case.

Uz tady tolikrat, ze Rolexy si drzi cenu, az je mi to protivne.

Proste vintage hodinky za 30.000 USD jakekoli znacky bych nenosil, protoze mi to pripada dekadentni a zvrhle. Ale jsou taci lide, co je nosi. Nic proti nicemu :) Tolik off-topic...

Edit: Ja myslel autem hodnotu kolem 500-700 tisic a myslim ze tu neni moc lidi co by meli JEDNY hodinky v teto hodnote.

Upraveno uživatelem organic

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...