baro Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Vedeli by ste mi prosím vymeniť sklíčko na Seiko SRP031? Nové sklíčko nemám, prijal by som aj safír. V rámci výmeny sklíčka by som chcel spraviť na nich aj servis - vyčistiť, namazať, doladiť.Ak by ste mi vedeli poslať približnú cenovú kalkuláciu bol by som Vám vďačný. Baro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 30. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Opravujeme i Seiko. Problém může být dostupnost dílů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Poslete mi do SZ email na vas. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Je možné u vás nechat zhotovit nové sklíčko? Jedná se o starší typ hodinek Armani kdy nové již nelze sehnat. Původní je stále v hodinkách má uražený roh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 5. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Sklíčka sami neděláme, kulaté kupujeme, a když potřebujeme nechat udělat nějaký nestandardní tvar tak máme dva různé pány, co to dělají. Pokud je to ale nějaký extra komplikovaný tvar, tak to může být problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Sklíčka sami neděláme, kulaté kupujeme, a když potřebujeme nechat udělat nějaký nestandardní tvar tak máme dva různé pány, co to dělají. Pokud je to ale nějaký extra komplikovaný tvar, tak to může být problém.Přesněji se jedná o tento model http://www.zaminutu.cz/hodinky-emporio-armani/emporio-armani-meccanico-ar4204 , nevím moc jak atypické je takové sklíčko, kromě toho upadly i ručičky ale to vy asi děláte každodenně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Chtěl bych (byť s malým zpožděním) všem z ateliéru K&M poděkovat za záchranu veselky. Bez hodinek, který mi neskutečně rychle opravili bych se neoženil Díky pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Pánové, chtěl bych Vás poprosit o opravu mých Tissot PRS-200. Nefunguje u nich ruční nátah a i dokud fungoval, tak hodinky držely rezervu nátahu tak maximálně 8 hodin. Prosil bych tedy o opravdu ručního nátahu a vyčištění nebo tak něco. Hodinky jsem dnes zabalil a jdou k Vám zítřejší poštou. Díky mockrát Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 5. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 (upraveno) Chtěl bych (byť s malým zpožděním) všem z ateliéru K&M poděkovat za záchranu veselky. Bez hodinek, který mi neskutečně rychle opravili bych se neoženil Díky pánové!Aha, kdybych věděl, že odmítnutím, či zdržením opravy zabráníme ženitbě tak bychom to bývali udělali. Tímto se omlouváme, že jsme tě v tom nechali. Upraveno 5. června 2013 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 5. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 (upraveno) Přesněji se jedná o tento model http://www.zaminutu.cz/hodinky-emporio-armani/emporio-armani-meccanico-ar4204 , nevím moc jak atypické je takové sklíčko, kromě toho upadly i ručičky ale to vy asi děláte každodenně No, poslat, koukneme na to, poradíme se. Sklo je dost velké, blanky se dělají normálně do 40 x 40 mm, nevím jestli ti chlapi budou mít tak velké. Upraveno 5. června 2013 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Dovolím si tímto poděkovat za opravu mých hodinek a vstřícnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Prosím o pomoc s opravou ulomené korunky. Bylo by možné Vám níže vyfocené hodinky zaslat naopravu? Jak finančně náročné by to bylo, Bylo by možno hodinky přeleštit a trošku zrenovovat?Děkuji za odpověď. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 23. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Hodinky je určitě možné poslat. Díl se dá buďto sehnat nebo vyrobit. Cenu až po prohlídce. Dík za důvěru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romikus Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2013 Dobrý den, potřeboval bych pomoc, dát nové sklíčko do Fortisek :-), viz foto v http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63248-mineral-nebo-safír/byl tam mineral, ale chtěl bych safír, jak mi kamarádi zde doporučili, s AR.Děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Chtěl bych se zeptat. Mám utopené potápky...zní to jako vtip, ale je tomu tak U mých Oris Divers Date (TT1), se mi neznámo jak vyšroubovala korunka a než jsem si toho všimnul, tak jsem byl v bazénu... Takže z Orisek bylo akvárko. Stalo se mi to v pátek k večeru...o víkendu nebyl čas, v týdnu taky ne, takže zatím mi leží na poličce. Korunku jsem nechal otevřenou, vysunutou, aby to trochu vysychalo. Dotaz zní, zda je mám raději poslat poštou - aby se co nejdřív otevřely, nebo stačí že je dovezu až pojedu do Prahy - někdy za týden... Nevím jestli tam ta vlhkost neudělá za tu dobu nějakou neplechu...bylo by to tak dva týdny od utopení.Díky za radu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 25. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 (upraveno) Dobrý den, potřeboval bych pomoc, dát nové sklíčko do Fortisek :-), viz foto vhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63248-mineral-nebo-safír/byl tam mineral, ale chtěl bych safír, jak mi kamarádi zde doporučili, s AR.Děkuji za odpověď.Safír máme dodavatele jen do 34 mm průměr, větši nemáme. Jinak vyměnit lze, lze i opatřit AR. Můžeme zajistit i "pískování" skleněnými kuličkami , tj. balotinu. Upraveno 25. července 2013 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 25. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Chtěl bych se zeptat. Mám utopené potápky...zní to jako vtip, ale je tomu tak U mých Oris Divers Date (TT1), se mi neznámo jak vyšroubovala korunka a než jsem si toho všimnul, tak jsem byl v bazénu... Takže z Orisek bylo akvárko. Stalo se mi to v pátek k večeru...o víkendu nebyl čas, v týdnu taky ne, takže zatím mi leží na poličce. Korunku jsem nechal otevřenou, vysunutou, aby to trochu vysychalo. Dotaz zní, zda je mám raději poslat poštou - aby se co nejdřív otevřely, nebo stačí že je dovezu až pojedu do Prahy - někdy za týden... Nevím jestli tam ta vlhkost neudělá za tu dobu nějakou neplechu...bylo by to tak dva týdny od utopení.Díky za radu...Co nejdříve otevřít a vysušit pokud už není pozdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Kua, no tyden uz to je...zitra s tim nekam zabehnu. Nasledne dotahnu k vam...<br /><br />Sdielano zkrzeva Tap a Tlach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 (upraveno) zdravim panove, umeli byste si poradit z Breitling B2? vycistit/promazat ale hlavne zprovoznit tu "jinak zprevodovanou" lunetu? asi vyschla diky Upraveno 30. července 2013 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Melon Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2014 Dobry den, prosim o radu popripade nastrel mozne ceny do SZ, dekuji! Pred delsi dobou se mi podarilo zakoupit krasne Chronographe Suisse ze 14k zlata.Cena byla vice nez prijatelna a tak skoncili v me sbirce.Prodejce me sice upozornoval, ze vnejsi zlate vicko nedrzi, ale rikal jsem si, ze se nejak uchyti.Toto se mi bohuzel nepodarilo.Mozna nekdy bylo lehce promacknuto nebo ze zlateho plechu proste zmizelo napeti, ktere jej pomaha drzet nacvaknuty.Risk, ze upadne je dost velky, takze je nenosim. Jinak je take hodne zatuhla osicka natahu, coz ale prisuzuji dlouhodobe zanedbanemu servisu. Jde spatne vytahovat i otacet. Mohla by byt jina pricina? Predem Dekuji za pomoc a zdravim z Hamburku! RM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se