Přejít na obsah

Analogo digitální hodinky

Gilius

Doporučené příspěvky

Ana-digi Citizeny za (dle mého názoru) pěknou cenu:

http://www.creationwatches.com/products/citizen-chronograph-50/citizen-quartz-alarm-analog-digital-jm5460-51e-mens-watch-10128.html

Co jsem tak hledal, je celkem těžké něco podobného najít...

*edit: překlepy

Upraveno uživatelem pepyczek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ana-digi Citizeny za (dle mého názoru) pěknou cenu:

http://www.creationwatches.com/products/citizen-chronograph-50/citizen-quartz-alarm-analog-digital-jm5460-51e-mens-watch-10128.html

Co jsem tak hledal, je celkem těžké něco podobného najít...

*edit: překlepy

Pěkné hodiny za slušný peníz, jen 40 mm je na mne málo. 710 mají 46 a je to na mou 22 cm ruku tak akorát.
Odkaz ke komentáři

Na jiných stránkách píšou 44 mm, někde 43 mm, tak nevím...

v tom tvém odkazu mají citizeny uvedeno 40 mm...

P.S. Edit:

710 mají bez tlačítek diametr 45,8 mm (teď změřeno, příležitostně cvaknu), průměr sklíčka bez lunety 34 mm.

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

v tom tvém odkazu mají citizeny uvedeno 40 mm...

P.S. Edit:

710 mají bez tlačítek diametr 45,8 mm (teď změřeno, příležitostně cvaknu), průměr sklíčka bez lunety 34 mm.

Nejjistější bude je objednat a přeměřit :D.

A jak si s nimi spokojený?

Odkaz ke komentáři

Nejjistější bude je objednat a přeměřit :D.

A jak si s nimi spokojený?

Však jsem je pro tebe premeril a odpovídá to údajům Casio Europe. Spokojenost maximální, přehledné, odolné, hezká kumi
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

AQ-S800

konečně došlo na tyto ana-solar-digi, které jsem měl už leta v hledáčku.

potřeba něčeho dobře čitelného i za šera, lehoučký plast na kolobku (otřesy), takže tyhly byly jasná volba.

škoda stopek jen do hodiny, ale potom běží dál od začátku, takže to je ok.

jak už jsem víckrát psal, pro takovýhle casia kolem tisícovky mám slabost - levný, více než slušně vybavený a přitom skoro nesmrtelný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

ve vybrané společnosti :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

na kolobku ideál

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

...jj pozeral som aj tieto modely.....jedinu požiadavku mam akorat dost hlasny buduček....inač mat safir boli by pre mna dokonale,aj keby to bolo za vyššiu cenu ......u mna tie mineral sklička moc nevydržia a leštit plexi sa mi nechce.....s tych značkovejšich ako certina ,luminox,junghans je to všetko beznadejne vypredane niečo ešte USa ......Brtlng je už za cenovou hranicou

.....a aby som nebol owg tak toto mi služi už viac ako 20rokov

Upraveno uživatelem Karol
Odkaz ke komentáři

...jj pozeral som aj tieto modely.....jedinu požiadavku mam akorat dost hlasny buduček....inač mat safir boli by pre mna dokonale,aj keby to bolo za vyššiu cenu .....

...jj vybrals dobre, sis cetl nejake recenze ?, -ze vis ze maj hlasitou signalizaci? a safir bych bych jim taky radeji dopral.

Mne se strasne libil tento model a muzu ti potvrdit, ze hlasite jsou.

Ja myslel, ze pres svou velikost mi sednou na me mensi zapesti, ale bohuzel ne.

Uz mne napadlo je hodit sem do prodeje ...  a nejak jsem jim/sobe jeste daval sanci... a celkove na prodeje moc nejsem...

Ale jelikoz jsem si, ale poridil v "teto" kategorii tyto Junghans -tak mne jen lezej uskladnene v krabicce a jak videt nesundal sem ani ochranu tahu...

Ja je kupoval na Amazon UK a za tu cenu ok... (pokud by ti mneli udelat radost dej vedet pres PM -doufam, ze neporusuji nejake pravidlo...)

Odkaz ke komentáři

....Akai dakujem za ponuku....potrebujem čas sa zorientovat a zvažit či niečo lacne alebo si priplatim...tie tvoje junghans proste parada ale zohnat niečo take už takmer nemožne.....ešte v Usa som videl titan luminox  myslim aerospacev predaji.

.....tissot som skušal touch II  aj solar a myslim že niet im čo vytknut ,akorat solarky trocha velke ale to by som ešte dal,ale spona je teda prišerna ako na tržnicovych hodinkach....asi som už presmradeny.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...