enslow Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 vyries to jednoducho...daj si spravit zuby a kup datejust...zabijes dve muchy jendou ranou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 vyries to jednoducho...daj si spravit zuby a kup datejust...zabijes dve muchy jendou ranou.. Datejust jsou parádnický, ostatně jako všechny modely Rolex, ale nesplňují moje kritéria s vodotěsností Potřebuji min. 300m, všichni přeci víme jak to mám se saunou Né, dobře, Rolexy bych tam radši nebral, to by jste mě tady asi ukamenovaly, ale pod vodu se na 100% podívají a to bych si s datejust nemohl dovolit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Jeden implantát už mám a je fakt, že mě chybějící čtyřka vpravo nahoře neuvěřitelně štvala. Při přednášce jsem se ke studentům stále obracel stranou, aby si toho nevšimli a usmíval jsem se jaksi zkřiva ... a je taky rozdíl, který zub ti chybí. Pětku už bych asi neřešil, vše ostatní je vidět. Na druhou stranu, to že mi zub chybí většina lidí kolem mě nezaznamenala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 ....Proto se ptám, jaké nátury jste vy, dali by jste přednost zdraví anebo Rolex? predpokladám, že táto otázka je myslená ako vtip.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 predpokladám, že táto otázka je myslená ako vtip.. Ale houby, mám obojí (rolády i keramický zub) a nedá se to srovnat i když i ten zub mi občas dělá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 toto vlakno je peklo......Brutalne som sa bavil najma pri tych kozach....Zuby -> fake je tiez nasupPani, ste hovada....pokracujte prosim.....: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 každopádne zdravie je skvela vec, vrátane toho duševného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 každopádne zdravie je skvela vec, vrátane toho duševného růžové zlato je krásné .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Je to o úhlu pohledu, dnes jsou v kurzu Rolady, příště to bude třeba Patek..vždycky bude něco důležitějšího než zdraví.(dle mého,jestli takhle uvažuješ,není to se zuby ještě tak horké,protože kdyby Tě to fakt bolelo,nebylo by o čem přemýšlet) udělej to co chceš udělat,stejně,koupíš hodinky,nebudeš mít čím kousat,koupíš zuby bude Tě mrzet,že nevíš v kolik jít na oběd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopata Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 toto vlakno je peklo......Brutalne som sa bavil najma pri tych kozach....Zuby -> fake je tiez nasup Pani, ste hovada....pokracujte prosim.....: checht...mě to tady také baví...tohle nevymyslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 růžové zlato je krásné .... jj, a dobre sa znasa s alkoholom. tancujuce slony nie su az tak neprirodzene zelene.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Nech si udělat zuby a zamkni to vlákno. ...ale otevři další o kozách. To mě tady zaujalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Nech si udělat zuby a zamkni to vlákno. ...ale otevři další o kozách. To mě tady zaujalo :-) Slimáčí závody,kozy,co bude přístě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Rolex a mixer na jídlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Rolex a mixer na jídlo Vypadá to, že jsi na to přišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Rolex a mixer na jídlo v rubrice poraďte s koupí/výběrem mixér tuším ještě nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 v rubrice poraďte s koupí/výběrem mixér tuším ještě nebyl Až tam bude,tak hlavně zkontroluj,aby měl zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedersky Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Sprav si tie zuby, vzdy ked sa usmejes tak v nich uvidis ten zubny rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 konečně jsem pochopil, proč v tom, afričane, máš bordel.Ty prostě jen nevíš, jakou korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2011 Neměla by otázky znít spíš jako: ROLEX nebo SUBy ? .... tedy jakýkoli Rolex nebo Submarinery ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se