Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 597
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No a bylo to pěkná bitva, nejdříve to na 65 zmrtvelo a já se chvilku radoval a pak se to rozjelo, ze jsem nestačil koukat...

Odesláno
  V 10. 12. 2013 v 20:29, seh1 napsal:

No a bylo to pěkná bitva, nejdříve to na 65 zmrtvelo a já se chvilku radoval a pak se to rozjelo, ze jsem nestačil koukat...

To by mě zajímalo, kdo z přihazujících je vážně chtěl (kromě toho posledního).

Odesláno
  V 10. 12. 2013 v 19:55, mischa napsal:

130000Kč, je to tam na stránkách....

Hmmm....!!

Tak trochu začínám chápat cenovou politiku Eltonu.

Nějak ty ceny nabíraj vzestupnou tendenci?!

Odesláno
  V 10. 12. 2013 v 22:04, Onipep napsal:

Hmmm....!!

Tak trochu začínám chápat cenovou politiku Eltonu.

Nějak ty ceny nabíraj vzestupnou tendenci?!

Tak to se děje už nějaký čas, stačí sledovat Aukro, nebo místní prodejní vlákno.

Odesláno
  V 10. 12. 2013 v 22:17, financ napsal:

Tak to se děje už nějaký čas, stačí sledovat Aukro, nebo místní prodejní vlákno.

Jo to sedí!!

Mám pocit, že poslední jsem zahlídl prodávat něco pod 100k a teď jestli dobře počítám 156k !?

Takové zhodnocení jen tak neseženeš:)

Nemáte někdo fotky ??

Odesláno
  V 10. 12. 2013 v 22:17, financ napsal:

Není zas tak zle.  Občas se stane nějaký úlet, a  to na obě strany-nahoru i dolů. Všechno má svou cenu- někdy je to o něco víc, někdy míň, ale průměry se v podstatě docela drží. U některých hodinek byl znát za posledních pár měsíců naopak trochu propad. Jak ale  devalvovala koruna, lidi trochu šílí a snaží se slabou měnu uložit do čehokoliv, co neztratí hodnotu. Navíc se blíží Vánoce :newyear: . Tohle zase odezní. Je to jen vlnka...

Odesláno
  V 11. 12. 2013 v 4:14, straspol napsal:

Je to jen vlnka...

U Orlíku spíš ne. Znám několik lidí, pro něž řád desetitisíců je pod rozlišovací úrovní a Orlíky by rádi. Těm je fuk jestli jsou za 80, 100 nebo 130.

Odesláno
  V 11. 12. 2013 v 4:14, straspol napsal:

Není zas tak zle.  Občas se stane nějaký úlet, a  to na obě strany-nahoru i dolů. Všechno má svou cenu- někdy je to o něco víc, někdy míň, ale průměry se v podstatě docela drží. U některých hodinek byl znát za posledních pár měsíců naopak trochu propad. Jak ale  devalvovala koruna, lidi trochu šílí a snaží se slabou měnu uložit do čehokoliv, co neztratí hodnotu. Navíc se blíží Vánoce :newyear: . Tohle zase odezní. Je to jen vlnka...

Mrkni Tome do SZ .

Odesláno

Jo, pěkná vlna...jestliže se loni prodávaly bez krabice a not za osmdesát a nikdo je za tu cenu nechtěl, tak jsou po necelejch dvou letech na dvojnásobku, když se ve zmíněné aukci prodaly za skoro 160...slušný komplet balení by se tak teď mohlo klidně vyhrabat ke dvoum stovkám, celkem by mě zajímalo, kde to skončí. Čtvrt-milionová hranice, kterou jsem tipoval výhledově do 10-ti let, je po roce vpodstatě za rohem...psychologickou stovku ta aukce teda smetla jako uragán

Odesláno
  V 16. 12. 2013 v 14:45, odjinud napsal:

Mě to neva. O to bude větší radost, až je najdu jednou někde v bazaru za 300,- Kč v hromadě šrotu :-)))

Mívám různe prapodivné sny, ale toto :lol2:

Odesláno

Kdoví, zda je chtěl koupit ten poslední... onehdy jsem byl svědkem hovoru dvou hodinářů, bavili se o třetím hodináři-šmelináři a jeden říká: přišel se mi pochlubit, že jen na Aukro poplatcích zaplatil 40 tisíc.... no vůl.... A druhý na to: von je náhodou šikovnej, vyplácí se mu to, ale ja bych na to neměl nervy...

Teda jestli ten výherce v aukci není nějaký vážený člen fóra, pak se omlouvám, nečetl jsem celé vlákno...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...