financ Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Jo a taky incabloc a tritium a puvodni pvc remen.Kdyz vydrziz, nepapat, bude i zlaty prasatko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Já naopak hodlám k replice hodinek shánět origo pásek... z toho kompasu. Origo PVC mám v krabičce a mám je na nové šedivé Elton replice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeko Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Nazdarec, možno to tu už niekde odznelo, ale zaujimalo by ma aka je momentalne hodnota Prim Orlikov pôvodných? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Nechápu,že to nenecháš spát.Cena je ovlivněna vždy nabídkou a poptávkou.Pokud Tě to až tolik zajímá,dej je na Aukro od koruny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Nechápu,že to nenecháš spát.Cena je ovlivněna vždy nabídkou a poptávkou.Pokud Tě to až tolik zajímá,dej je na Aukro od koruny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Nazdarec, možno to tu už niekde odznelo, ale zaujimalo by ma aka je momentalne hodnota Prim Orlikov pôvodných?Hodnota původních Orlíků je asi 70 euro... Pošli mi SZ s účtem a dám Ti dvojnásobek!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2014 Nazdarec, možno to tu už niekde odznelo, ale zaujimalo by ma aka je momentalne hodnota Prim Orlikov pôvodných?Přesně taková, kterou za ně někdo zaplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Kamile beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Kamile beru Já, já, jáááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Po?níčko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 TWL, to je harcore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 To je fotka jak od saudka, hezky pozadi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makos Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Už len SP-20 v zátiší a je to dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Vypadaj proste porad nejlepe :-) Je to asi o detailu, ale jsou proste lepsi nez vsechny ty mozne reedice a limitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Už len SP-20 v zátiší a je to dokonalé Vypadaj proste porad nejlepe :-) Je to asi o detailu, ale jsou proste lepsi nez vsechny ty mozne reedice a limitky.Taky si myslim, třeba ten detail pod mimostředkou se docela povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Hele, už s tím jdi někam, nebo se zblázním a vezmi mi je prosím v neděli ukázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makos Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Je to mimo orlíkov, ale orlíky tam boli, tak si neodpustím jednu foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 28. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 přidávám něco historického. barevná fotografie z roku 1965. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se