Přejít na obsah

chladnicka

zerrou

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 159
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dík za tip. S poruchovosťou to myslíš ako všeobecne pre tieto značky, alebo pre niektoré konkrétne modely? Práve na vytipovaný Samsung boli pozitívne reakcie. Ale za akú dlhú dobu, že...

Predavači veľmi neporadia, že sú to všetko fajn značky toto má dobré to, druhé zase to...jednoducho som to zúžil na tieto modely, ktoré sme mali možnosť vidieť. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ony je tak trochu z branze, a co ho poznam tak do tmy len tak nehulaka.

Z brandze je (bol) urcite aj Frantisek ktory o par stran naspat tvrdil o LG nieco ine. Takze Ony, mas to niecim podlozene? Nemyslim tym to ze si predal 200 spotrebicov, z toho 10 LG a po 2 rokoch sa ti 2 vratili na reklamaciu - to nieje vzorka. Fakt ma zaujima porovnanie spolahlivosti znaviek vo velkom.

S Bosch suhlasim. Siemens je to iste len drahsie.

Odkaz ke komentáři

Bosch a Siemens je jedna fabrika ne? Stejne jako Electrolux a AEG...

Ano. Ved to pisem ze Siemens je to iste co Bosch, este aj podla oznacenia sa da sparovat modely. Len Siemens ma trosku vyssie polozene ceny.

S Electrolux by to malo byt tak ze vlastni viacero znaciek: AEG, Zanussi, Polar, ...

Odkaz ke komentáři

Od Liebherr mam mrazak i chladnicku uz 16 let, zadna porucha, uplne bez problemu.

Edit (zjistoval jsem stari): rodice maji chladnicku od stejne firmy uz 17 let, slape na 1.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Caf, no ved prave na to sa pytam, odkial to mas. Preto som Ti napisal ze iny odbornik tu mal celkom odlisny nazor ma spolahlivost LG. Btw, trocha som googlil, ked budes vyhladavat Refrigerator brand reliability (ratings) tak na vela miestach sa ako c.1 objavi prave LG. Casto nasledovane Samsungom ;). A zaroven som tam nasiel poznamku ze LG a Samsung su kvalitne vyrobene/navrhnute spotrebice ktorych elektronika je ale velmi zlozita a neopravi to hocikto. Predpokladam ze neservisujes vsetky znacky.

Odkaz ke komentáři

Elektronika sa mení cela doska to sa neopravuje.Opravoval som všetky značky aj Samsung aj LG poznám skoro všetkých opravárov v BA a viem čo najviac opravujú a koľko toho ešte v záruke a čakacia doba na náhradné diely jednu dobu to nemal kto opravovať a čakaj na opravu 2-3 týždne.To je asi všetko čo ktomu napíšem.

Odkaz ke komentáři

Když něco kupuji tak kouknu parametry,cena a rozhoduje design ,značku moc v této době neřeším. Když se to má posrat tak se to posere. Měli jsme třeba pračku 15 let a švagrová otočila za tu dobu asi 4-5 kousků. Blbě šáhneš a ani značka ti nepomůže.

Ze zkušeností dávám přednost žlutákům a skopčákům,ale i třeba ten ital či turek může bejt good.

Odkaz ke komentáři

Díky za reakcie. Aspoň sa trochu dostanem do obrazu, pretože som sa o chladničky 20 rokov nezaujímal.

Samsung a LG - záruky 10 rokov sú  v podstate len marketingovým ťahom, vraj tie motory nemajú uhlíky, nemá sa tam čo pokaziť. Je to tak? Samozrejme, na elektroniku, tesnenie tak dlhú záruku nedajú. Hmm, ale majú pekný dizajn.

Liebherr - jasné, že sme pozerali, ale čo nám vyhovuje je všetko buď nad 200cm výška, alebo to nemá NoFrost. A ak má, tak zase je malý objem chladničky. Veľmi sa mi páčil model s Dual Cooling, ale tá cena je už fakt vyššia. Aj tak sme už niekoľkokrát navyšovali limit. 

Gorenje máme v zálohe, ak by nás už výber úplne znechutil :)

Bosch a Siemens majú aj pekne tvrdé sklenené police. Tie v tejto cenovej triede nemali LG ani Samsung. Zvlášť LG tam mal také tenké plastové. Akurát nemci majú najväčšiu spotrebu kWh. Motory do Bosch sa vyrábajú na Slovensku v Michalovciach.

Takže zatiaľ máme v merku Bosch, Siemens a ešte teda pozrieme Electrolux.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...