spiderer Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Tak jsem po nejake dobe zatouzil po tom byt opet profesionalem, no a co jineho to splni lepe nez moel z rady Professional? Nic a tak to dopadlo, jak to dopadnout muselo a nyni sem nasdilim par fotek Airwolfu - bude jich vic, ale vybil se mi fotak, tak zbytek nebylo mozne dofotit Mozna jeste dnes pribydou.. Necekejte umeni, vsechno je to na jedno brdo, nemel jsem moc casu, spis jen chut to narychlo blejsknout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Jedny z mých zamilovaných Ana/Digi....super, Spidey....
honza71 Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 No můj šálek kávy to sice není , ale doufám, že budu mít zítra tu čest.
spiderer Odesláno 27. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 for Gilius - Honzo, dik - ja jsem jim leta odolaval, ale tim, ze mi nedopadly jedny jine becka jsem se konecne rozhoupal for honza71 - jo, do zitrka mi snad vydrzi Jeste pridavam jednu fotku na ruce.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Za normálních okolností mě tydle hodinky neberou, ale Spajdy pátou fotkou jim budiž vše odpuštěno...
Tomak Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Moc gratuluji, taky jsem koukal, že bych je vzal - hodně rád bych měl něco s tímto quartz strojkem a takovou fajnovou lunetou (hlavně ne tou co je na nových Coltech).
Gilius Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 4 babouk - není zač. Tohle je fakt bomba. Stejně, jako třeba Bí jedna. A sednou Ti, dle fotky na pařátku.....
sharz Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Breitling nie je moja šálka kávy, ale tieto Ana/Digi sa mi vždy páčili. Dobrá kúpa...
quest987 Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Moooc paradni,budem se muset sejit a budes mi je muset ukazat. A pri te prilezitosti mrknu co mas zajimave za app v ipadu
spiderer Odesláno 27. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Moooc paradni,budem se muset sejit a budes mi je muset ukazat. A pri te prilezitosti mrknu co mas zajimave za app v ipadu Domluveno, zajdem na kafe nebo na pivko
flagolo Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Ty pacholku jeden, jsou fantastický. Pošilhával jsem po nich v prodejním vlákně a nemít něco rozjetýho... No budeš mi je muset ukázat naživo a za měsíc, nejpozději za dva... Až je budeš prodávat, udivíme
instant Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 jedny z dvoch modelov od B. ktore by som dal na ruku /keby bolo treba :)/ fotky paradne
spiderer Odesláno 27. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Diky chlapi Flagolo - vsak uvidime jak dlouho vydrzim bejt profesional
financ Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Gratuluju, nádhera. Béčka můžu a anadigi taky:clap: . Nádherná lumi, kam všude chodíš potmě?
Frantik Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Super. Vítej zpátky :-) A hned ve velkým stylu.
spiderer Odesláno 27. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Super. Vítej zpátky :-) A hned ve velkým stylu. Uz nastal cas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Jsou super. Nebejt instalatér, tak bych je uz měl. Hod je na gumu, budou jeste lepší :-)
Pavel K. Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Nejkrásnější anadigi. Slintám a tiše závidím
spiderer Odesláno 27. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Jsou super. Nebejt instalatér, tak bych je uz měl. Hod je na gumu, budou jeste lepší :-) Nemas nejakou? Shanim, snad nekdo neco nabidne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se