paul67 Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 V 8. 6. 2013 v 18:42, GSIA79 napsal: Táta používá nějakej šroubensichr Loctite (nepovol) , ale on se nevrtá do hodinek, spíš do veteránů. Tenhle pačok je fakt suprovej.Ano Loctite-zajistovac sroubu,dobra vec.V kazdem pripade se kluku v Chronoshopu zeptam jak tomuhle v budoucnu predejit...A tise doufam,ze to udelaji v ramci zaruky,protoze na webu jsem cetl hruzostrasny historky...Treba u Breitlingu,kde se to nekomu pry stalo taky,nechteli zaruku uznat a stolo ho to 800 dolaru.No tomu se mi vubec nechce verit..Preci si nemuzou myslet,ze tu korunu nekdo rve kombinackama...
GSIA79 Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Hřídelka byla nejspíš nedostatečně zajištěná. Ten problém by se neměl opakovat. Jsem přesvědčen, že to u nich proběhne v pohodě. Na každý pád, tvař se zoufale , ale to ti asi půjde samo. A hned referuj!
paul67 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Tak dnes jsem navstivil Chronoshop,s tim mym problemem vypadle korunky na B-UHR.Ujal se me pan Bohm a musim rict,perfektni pristup,samozrejme si zachoval profesionalni odstup,protoze to musi posoudit hodinar.Ale zaroven dodal,ze by to mela byt jasna reklamacka,protoze korunka s hridelkou je v poradku.V opacnem pripade,pokud by to bylo vylomeny,po padu atd..tak mam asi smolika,ale to chapu...Co ale nechapu je,jak je mozny,ze v Kantonu Jura profesional pri montazi hodinek chrapal..Do tydne by to melo bejt v cajku,je to 5-min.zalezitost,ale hodinari maji zakazky...
Ivanhoe34 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 (upraveno) V 10. 6. 2013 v 15:27, paul67 napsal: Tak dnes jsem navstivil Chronoshop,s tim mym problemem vypadle korunky na B-UHR.Ujal se me pan Bohm a musim rict,perfektni pristup,samozrejme si zachoval profesionalni odstup,protoze to musi posoudit hodinar.Ale zaroven dodal,ze by to mela byt jasna reklamacka,protoze korunka s hridelkou je v poradku.V opacnem pripade,pokud by to bylo vylomeny,po padu atd..tak mam asi smolika,ale to chapu...Co ale nechapu je,jak je mozny,ze v Kantonu Jura profesional pri montazi hodinek chrapal..Do tydne by to melo bejt v cajku,je to 5-min.zalezitost,ale hodinari maji zakazky...Chronoshop nesklamal, to sa dalo cakat, ze sa zachovaju ferovo. No tyzden cakania kvoli takejto chybe ktoru vyrobca dopustil nie je nic moc, to nezavidim...Na vyrobcu takato referencia rozhodne dobre svetlo nevrha, no celkom by ma zaujimalo percento takychto failov... tu na fore ho asi nezistime, lebo vzdy sa ozvu hlavne ti ktori maju problem, urcite nepomerne viac spokojnych zakaznikov mlci a uziva si spolahlive hodinky... Tak drzim palce, nech mas coskoro naspat na ruke dobre hodinky a daj vediet ako to cele dopadlo... Upraveno 10. června 2013 uživatelem Ivanhoe34
paul67 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 V 10. 6. 2013 v 16:11, Ivanhoe34 napsal: Chronoshop nesklamal, to sa dalo cakat, ze sa zachovaju ferovo. No tyzden cakania kvoli takejto chybe ktoru vyrobca dopustil nie je nic moc, to nezavidim...Na vyrobcu takato referencia rozhodne dobre svetlo nevrha, no celkom by ma zaujimalo percento takychto failov... tu na fore ho asi nezistime, lebo vzdy sa ozvu hlavne ti ktori maju problem, urcite nepomerne viac spokojnych zakaznikov mlci a uziva si spolahlive hodinky... Tak drzim palce, nech mas coskoro naspat na ruke dobre hodinky a daj vediet ako to cele dopadlo...Dekuju za podporu...Tyden vydrzim,mozna to bude drive..Co se problemu se spatne zajistenou hrideli korunky tyka..Napric netem jsou tyto problemy zminovany i u daleko drazsich znacek,jak spravne zduraznil GSIA79.Jde o firmy jako Breitling,Rolex...Co je na tom zarazejici,je prave fakt Swiss made..Tam by to dle meho nazoru,v zadnem pripade nemelo prichazet v uvahu,uz vzhledem k prisnym vystupnim kontrolam.Jasne stane se...ale tady by se to stat rozhodne nemelo..omlouvam se..rozvadim to trochu vic,nez je zdravo...
GSIA79 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 (upraveno) Asi před týdnem jsem okukoval Certiny za skoro 40k, cifr byl plastický, nevím přesně jak se tom říká - cirkulární výbrus a já na něm objevil jasný lapsus. Prodavače jsem na vadu ciferníku upozornil. Dnes jdu kolem a koukám, že tam tyhle zmetkové Certiny stále čekají na svého zákazníka. Můžeš klidně hádat, co mě štve víc. Jestli to, že ve fabrice někdo udělá chybu na hodinkách se značkou Swiss made, nebo ten prodavač... A na závěr, vypadlá hřídelka je tisíckrát lepší, než kdybys je někde orval o zeď . V 10. 6. 2013 v 17:20, paul67 napsal: Dekuju za podporu...Tyden vydrzim,mozna to bude drive..Co se problemu se spatne zajistenou hrideli korunky tyka..Napric netem jsou tyto problemy zminovany i u daleko drazsich znacek,jak spravne zduraznil GSIA79.Jde o firmy jako Breitling,Rolex...Co je na tom zarazejici,je prave fakt Swiss made..Tam by to dle meho nazoru,v zadnem pripade nemelo prichazet v uvahu,uz vzhledem k prisnym vystupnim kontrolam.Jasne stane se...ale tady by se to stat rozhodne nemelo..omlouvam se..rozvadim to trochu vic,nez je zdravo... Upraveno 10. června 2013 uživatelem GSIA79
Ivanhoe34 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 V 10. 6. 2013 v 17:20, paul67 napsal: Dekuju za podporu...Tyden vydrzim,mozna to bude drive..Co se problemu se spatne zajistenou hrideli korunky tyka..Napric netem jsou tyto problemy zminovany i u daleko drazsich znacek,jak spravne zduraznil GSIA79.Jde o firmy jako Breitling,Rolex...Co je na tom zarazejici,je prave fakt Swiss made..Tam by to dle meho nazoru,v zadnem pripade nemelo prichazet v uvahu,uz vzhledem k prisnym vystupnim kontrolam.Jasne stane se...ale tady by se to stat rozhodne nemelo..omlouvam se..rozvadim to trochu vic,nez je zdravo...Podla mna to vobec nerozvadzas viac ako je zdrave. Ved aj na taketo veci nam sluzi forum - aby sme sa mohli aj postazovat s tym co nas trapi a hladali dostupne informacie a potom sa o ne delili. Aby sme o problemoch hovorili.Nastastie v pripade nakupu u seriozneho predajcu ako je Chronoshop su tieto problemy v klude riesitelne a verim ze ked tie hodinky daju do poriadku ich hodinari, tak uz budu skutocne bezchybne...
Ondrej71 Odesláno 10. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Je to smůla na konkretni kus. Ja mel tyto Steiny 2x v 44 a snad 3x v 47 a nikdy zádný, ani sebemenší problem. A týden už zas takova hrůza nebude, na druhé straně, je to o získání pozitivni zkušenosti s prodejcem a lepší se seznámeni s Chronoshopem, což stojí za to. Držím palce at je mas zpět co nejdrive a at slouží dlouho a dobre
Ondoni Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Řeknu to asi tak...za tu dobu, co jsem tady na foru (1,5 roku), jsou tyhle štajny jediné hodinky, které nešly po pár měsících z domu...mám je tuším tak rok a pořád si je užívám, i když teď je nosím spíš mimo práci...za tu dobu jsem měl jeden vážnější problém (zasekly se a nešly ani natáhnout)...naštěstí se tak stalo ještě v záruce, což chronoshop za týden vyřešil... Jo a taky jsou to jediné hodinky, které mi semtam někdo pochválí nebo se zeptá, co je to zač a proč jsou tak velké a proč mají tu divnou korunku
Ivanhoe34 Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Su to uzasne hodinky a aj preto som si ich vybral ako darcek k pol-okruhlym narodeninam (no prisli v riadnom predstihu oproti deklarovanej dobe dodania a kym pride ten moj den, tak si uzivam maximalne to ze ich raz denne natocim, aby som ich zatial otestoval )Jedina malickost co som si zatial vsimol je, ze modrenie na minutovej rucicke nie je dokonale a zboku z jednej strany presvita pozdlzne kusok bielej... co som cital, tak len Stowa robi modrenie ruciciek tepelne (a vraj je to dost drahe), Steiny maju rucicky modrene chemicky, tak asi preto ten nedostatok... Dufam ze to bude jedina nedokonalost na inak dokonalych hodinkach
misoo Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 spominam si, ze ja som to mal tiez, kusok bielej presvital akoby zo spodku rucicky aj na bok. bolo to vidno len z velmi ostreho uhlu, bezne to nebolo vidno a ani odfotit sa to nedalo... nevadilo mi to...
Ivanhoe34 Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 V 11. 6. 2013 v 8:54, misoo napsal: spominam si, ze ja som to mal tiez, kusok bielej presvital akoby zo spodku rucicky aj na bok. bolo to vidno len z velmi ostreho uhlu, bezne to nebolo vidno a ani odfotit sa to nedalo... nevadilo mi to... Presne si to popisal. Takze to je zjavne bezna vec, z vrchu to nie je viditelne vobec, cize zaver je - toto neriesit
paul67 Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Tak Steiny mam doma,uz od pondelka.Chronoshop perfektni servis a velice prijemne jednani.S panem Bohmem jsme se shodli,ze osa korunky musela byt spatne zajistena jiz od vyroby.Takze banalita,kterou vyresili rychle v ramci zaruky a k me velke spokojenosti
Ivanhoe34 Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 V 19. 6. 2013 v 17:03, paul67 napsal: Takze banalita,kterou vyresili rychle v ramci zaruky a k me velke spokojenosti chyba sa moze vyskytnut hocikde, no dolezity je potom pristup zodpovednych... Chronoshop znova len potvrdil vsetky kladne referencie, dobre sa to pocuva
GSIA79 Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 Dobrá zpráva , mám v chronoshopu už dva týdny překlápěcí sponu, co jsem objednával a ne a ne se tam dostat.
paul67 Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 Tyhle hodinky miluju....Ne vic,jak svoji mladou...Ale kdo vi...Premyslel jsem...Jak je to mozne...V jednoduchosti je dokonalost...Jeste me neprestaly bavit a to je co rict..Existuje preci spoustu jinnych hodinek,sam jich mam dost....Proc tedy zrovna tyto...Odpoved je na snade...Skvela cena,uchvatny a minimalisticky desing a skvely pocit Swiss made.Ptam se...Staci to k naplneni snu o dokonalych pilotkach...Mozna ne...preci je tady IWC..a ve fronte Archimede,Sinn,Laco...Steiny jsem zamerne neuvedl na prvni misto i kdyz by tam dle me patrily...Jen tak dal Guntere...
rommir Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 já s nimi mám jeden problém , myslel jsem že to časem přejde,ale i po třech měsících co je vlastním mám stále pocit že mám na ruce něco co musím chránit a opečovávat,prostě že jsem tu já pro ně a ne oni pro mně , takže už vybírám něco na běžné nošení abych nemusel stále hlídat futra ,vodu atp. aby ty hodinky byli moji přirozenou součástí bez pocitu omezování.(snad něco jako monstra?)pilotky si určitě nechám, ale spíš na občasné nošení.máte někdo podobný problém?
Ondrej71 Odesláno 23. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2013 V 23. 6. 2013 v 8:25, ROMMIR napsal: já s nimi mám jeden problém , myslel jsem že to časem přejde,ale i po třech měsících co je vlastním mám stále pocit že mám na ruce něco co musím chránit a opečovávat,prostě že jsem tu já pro ně a ne oni pro mně , takže už vybírám něco na běžné nošení abych nemusel stále hlídat futra ,vodu atp. aby ty hodinky byli moji přirozenou součástí bez pocitu omezování.(snad něco jako monstra?)pilotky si určitě nechám, ale spíš na občasné nošení.máte někdo podobný problém?Ze zacatku jsem to měl podobne. Pomohlo kdyz jsem si koupil další mechanické hodinky- kdyz už nebyly jedine, tak pocit vylucnosti skoro zmizel, pak kdyz pomyslím na cenu, nejsou to Big Piloty za 200 o ktere bych se fakt bal- kdyz se skrabne pouzdro tak je to jen skrabanec, sklo je odolné , cena za výměnu neni strašná :-)
rommir Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 dík ,věděl jsem to - musím!!!!!!! mít další hodinky.
PNS Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Odesláno 23. června 2013 V 23. 6. 2013 v 8:25, ROMMIR napsal: já s nimi mám jeden problém , myslel jsem že to časem přejde,ale i po třech měsících co je vlastním mám stále pocit že mám na ruce něco co musím chránit a opečovávat,prostě že jsem tu já pro ně a ne oni pro mně , takže už vybírám něco na běžné nošení abych nemusel stále hlídat futra ,vodu atp. aby ty hodinky byli moji přirozenou součástí bez pocitu omezování.(snad něco jako monstra?)pilotky si určitě nechám, ale spíš na občasné nošení.máte někdo podobný problém?Hele to je o vztahu jaký máš k hodinkám, tady ani Monstra nepomůžou Mám je a to máš vidět když s nima někde zadrhnu, jak je hned kontroluju, jestli jsou v pořádku . Zatím vše bez ztráty květinky, ale někde vzadu hlodá červíček jít do hodinek za cca 20k a to pak nevim, to se asi zbláznim v takový situaci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se