Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 146
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

no ale někteří zase ne :-) já mám hodinky v dřevěné krabici vod čaje a holt po 2 letech tady jsem povýšil na lidlhodinkovnici ( minulý rok jsem přišel do lidlu pozdě) a stejně mi ji manželka zabavila až pod stromeček... tak super se těším

Odesláno

Pánové, většina vás tady má hodinky za desetitísíce, někteří i za statisíce, ale pořádáte hony na hodinkovnice v Lidlu. :)

Víš, hodinky, které nosím, mám v dřevěné polstrované handmade krabici. Pak mám hodinky, které nenosim. Hodinky, které si nechávám z nostalgie. Hodinky, co má manželka. Hodinky na prodej. Hodinky na opravu...

Takže uživím dalších pár hodinkovnic. A na tyto účely je ta bedna z Lidlu dobrá.

Odesláno

Kdo jste včera v Lidlu Turnov kupoval těch hodinkovnic asi šest? Pán středního věku, na ruce něco s bílím cifrem, v ruce klíčky od Hondy.

Odesláno (upraveno)

Šel jsem do tohoto: http://www.ebay.com/itm/Watch-Display-Case-Jewelry-Collection-Storage-Organizer-Leather-Box-4-24Slot-U80-/271992478371?var=&hash=item84e72aeca2 typ B10.

Sám jsem si to našel, sám objednal, sám i pochopitelně zaplatil, a když mi to pošta přinesla, tak to ženuška moje milovaná zabavila a dostanu ji až na konci školního roku...   ...teda až pod stromeček jsem chtěl říct...

Jakmile se mi dostane do pracek, prozkoumám, očichám, prohlídnu, ochmatám, zrecenzuju, nafotím a hodím sem. Myslím tím hodinkovnici, manželku samozřejmě ne :angel:

Upraveno uživatelem Stalin
Odesláno

Vypadá to, že to bude lautr to samé, jako v Lidlu, každopádně se rád podívám na fotky a přečtu zkušenost, možná bych si objednal ten malý dvoumístný box..

Odesláno

no nevím jestli vloni nebo předloni jsem jel do horní dolní abych sehnal zapomenutej kousek teto hodinkovnice abych zjistil, že tam hodinky lítaj jak pinpongové míčky .....tak jsem ji zase do lidlu vrátil

Odesláno

Vypadá to, že to bude lautr to samé, jako v Lidlu, každopádně se rád podívám na fotky a přečtu zkušenost, možná bych si objednal ten malý dvoumístný box..

Bral jsem B 10, což je celodřevěná varianta na 10 kousků, a to v Lídlu určitě nemají. Obávám se, že v tom případě Ti moje hodnocení asi k porovnání moc neposlouží...
Odesláno (upraveno)

Orel přistál (obr 1-3). Tak to vezmeme od začátku.

Hodinkovnice přišla na pohled dobře zabalená, ale asi to nestačilo. Po rozbalení byla upadlá horní část zapínací spony (stačilo našroubovat nazpět a kupodivu drží), místy jsou na ní oděrky (nic co by nespravila fixa odpovídajícího odstínu) a ťukance (obr.4) a dva rohy z osmi nesou známky nárazu. Za většinu z toho nejspíš může manipulace během cesty poštou, balení pod stromek a hlavně vybalování, se kterým mi "pomáhal" čtyřletý korunní princ .

Použité materiály jsou celkem dobré, horší je to s dílenským zpracováním. První ze závad je patrná při zavření víka - to moc nelícuje se spodní stranou boxu (obr.5). Také nalepovací samet použitý na spodní straně krabice (obr.6) vzadu na dvou místech přesahuje, ale to vyřeší dva šmiky skalpelem (obr.7). Kování působí laciným dojmem a čelní přezka i po zapnutí volně lítá. Je přišroubovaná lehce zešikma, navíc je její horní část směrem k tělu boxu viditelně prohnutá (obr.8). Panty vypadají slušně, ale výrobce si nedal moc práci s přípravou uchycení, takže šroubky čnějí nad plochu pantů a hlavně byly přišroubovány do těla stěn bez předvrtání, což způsobilo drobné prasklinky stěn (na snímku č.9 nejsou moc patrné).

Celý box je možné zasunout do přibaleného pytlíku z materiálu trochu mi připomínajícího parozábranu. Bohužel se při prvním pokusu o utažení plastová pojistka rozpadla (obr.10).

Vnitřek boxu je celkem fajn. Polštářky i obložení jsou z příjemného materiálu, který nikde neodstává a má sympatickou smetanovou barvu, takže by na něm neměla být okamžitě vidět každá šmouha nebo špína(obr.11). Je fakt, že po zavření víka je na pravé straně vidět asi milimetrová mezera mezi obložením víka a spodku boxu, kterou v jednom místě trochu prosvítá světlo z venku, ale vzhledem k tomu, že ji neplánuji tahat někam do pouště, těch pár proniknuvších zrníček prachu mě nerozhází. Polštářky samotné (obr.11-12) mají obvod cca19 cm, což je o jeden cenťák víc než mám obvod zápěstí. Tím pádem na ně můžu zapínat řemínky na tu dírku, na které je běžně nosím zapnuté na ruce, o kovových tazích ani nemluvě. Polštářky jsou napasované tak akorát - nelítají tam, ani člověk nepotřebuje moc zabrat, když je chce dostat ven.

Vnitřní rozměry kójí jsou 9x4,5cm a jsou hluboké 5cm + dalších zhruba 2,5cm prostoru mezi jejich vrškem a víkem boxu, takže i nad géčkama je zhruba cenťák volného místa (obr.14). Vnější rozměry celé hodinkovnice jsou 26x21x9cm.

Suma sumárum jsem s ní spokojený, líbí se mi, působí robustně a myslím si, že mi vydrží dlouho. Na takové to domácí žvýkání je to víc než dobrý a koneckonců za těch zhruba 900 peněz, co mě stála, bych si ji sám asi v lepší kvalitě nevyrobil.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Stalin
Odesláno (upraveno)

Já dostal box z Lidlu na 6 hodinek (to znamená, že si musím asi ještě jedny dokoupit) a velká spokojenost. Materiál i zpracování v pohodě a bez závad. Tak uvidíme, ale pro mě to stačí a jsem moc spokojenej.

Edit: oprava chyby

Upraveno uživatelem Lenin
Odesláno

Taky jsem letos od tchána s tchýní dostal tři kusy těchto boxiku... Jasně, hand made to není, ale nesmrdi to, nikde není nic upadlé, zpracování za ty prachy cajk. Ježíšek udělal radost. Aspoň to na příští srazy nebudu muset tahat zabalené v ručníku

:-D

Odesláno

Me manzelka poridila box z Tchiba, je na 10 kousku, na víku je proskleny a potazen je nejakou kozenkou ci co to je. Oproti lidlu je klavita o poznani lepsi.

Odesláno

Jo, já ho dostal také :-) Hodinky jsem v něm zatím nenechával, znepokojuje mě to zavírání na magnet. Magnety jsou tam celkem čtyři, v každém rohu přední stěny je jeden, tedy dva nahoře a dva dole, jsou celkem malé, nicméně každý z nich udrží čajovou lžičku. Jak to vidíš ty a ostatní?

A - používat, magnety v této velikosti a uspořádání neublíží

B - nepožívat, vrátit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...