Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já osobně se s ním neznám, ale pan Řehoř je stále v kontaktu s továrnou, stejně jako většina ostatních lidí, kteří zastávali nějakou klíčovou roli v konstrukci a výrobě.

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 255
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Chronomag napsal:
Díky Pachollini, už jsem jim napsal... a budu ještě pátrat. Jinak jsem zjistil, že OCR knihy vyjde tak na tři litry u profíků, vlastní verze moc nedopadá :)

Třeba tohle PDF je automatický převod (a řezat tu knihu, já vím...ale to už se mi moc nechce).

http://www.chronomag.cz/img/kniha.pdf

Tak založ vlastní vlákno jen za účelem nastřádání peněz - něco jako seznam na Ch. l. e.

Zájemci se závazně přihlásí, rozpočítají se náklady a pošlou peníze. Pak jim knihu pošleš mejlem.

Odesláno

To omni: Momentálně jsme ve fázi přípravy učebního plánu a čehosi jako skript.

Možná by bylo důležité, kdybyste si tu dokázali vyladit určitou představu o termínu a poskládali se do skupin. Možná totiž budou běhy dva. Bude zálažet od počtu zájemců.

Počítal jsem, že první běh by odstartoval na přelomu května a června (29.5 -4.6). Jsou to ale termíny, se kterými můžeme trochu hnout, když bude většina preferovat jiný termín.

Odesláno

Vdaka za snahu rozsirit obzory pre amaterov...

To PRIM: Mam pracu, kde si viem zariadit volno podla potreby, ale lepsie je mi vediet termin s mesacnym predstihom. Som vazny zaujemca. Zverejnite ucebny plan?

To Chronomag: Literatura sa zhana tazko, takze po reedicii ucebnice sa pripojim, cenu respektujem.

Odesláno

To PRIM. Jsem učitel, tak by mi spíše vyhovovaly termíny o letních prázdninách. Buď na celý týden - formou takové vzdělávací dovolené (oddych od manželek=pánská jízda - což asi všichni ženáči nebudou moci) nebo třeba dva či tři (?) prodloužené víkendy (s pátkama).

Odesláno

Mohu samozřejmě stanovit dva termíny, z toho jeden prázdninový, ale potřeboval bych vědět, zda bude dostatečný zájem. Počítám tak 10 lidí na jeden kurz. První termín jsem už annoncoval. Ten druhý by mohl být o prázdninách, s tím nemám problém.

Odesláno

Potvrdzujem prvy termin. Chcel by som vsak vediet zopar podrobnosti...

Musim mat teoreticke zaklady a ake?

PRIM pisal o pripravavach skript. Budu pred alebo pocas kurzu?

Odhadovana cena za kurz (mimo pobytu, naradia, hodin ...)

Mozno odpovede niekoho odradia ineho motivuju.

Urcite sa neda stihnut vyuka v rozsahu celeho studia hodinarskeho remesla, ale beriem to ako splnenie snov pre zopar amaterov, ktori chcu vidiet a skusit nieco ine ...

Bude to pre mna pekna dovolenka...

Odesláno

> Prim: Zajem o kurz mam, termin bych upresnil az se budou zname oba behy kurzu. Take by me zajimalo na jake urovni musim mit znalosti z oboru, aby mel pro kurz smysl? Diky

Odesláno

-> PRIM.. tak jsem se předběžně zeptal doma na opušťák a podobně postižených kolegů, a měl bych celkem 3 zájemce.

Tj. už se těšíme na zveřejnění:

1. požadavků na účastníky včetně odhadu ceny

2. obrysu plánu

3. přesného termínu

hezký den

JK

Odesláno

Tak to tak vypadá, že během příštího týdne již odpublikujeme navržené termíny kurzů, rámcový program kurzu a strukturované kurzovné. Strukturované proto, aby si každý účastník mohl nakombinovat pro sebe ideální variantu. Odchylky budou v cenách materiálu, se kterým budete chtít pracovat, případně v nářadí.

Kurz nebude uzavřen ani úplným začátečníkům.

Zkrátka o tomto víkendu bude velká firemní porada na toto téma, takže během příštího týdne už se budete moci seznámit s výsledky.:)

Odesláno

Tak už se ledy hnuly.:) Pod níže uvedeným odkazem najdete souhrn informací k hodinářskému kurzu. Zatím chybí údaje o ceně kurzu, ale to jen z toho důvodu, že musíme dohodnout podmínky s místními hoteliéry a některé aspekty doprovodného programu.

http://www.prim.cz/novinky/prezentace-hodi...inarskeho-kurzu

V přiloženém formuláři se také můžete i předběžně zaregistrovat. Nyní ale to nejdůležitější, diskutujte nápady a náměty na vylepšení programu. Vyjádřete se k navrženým termínům atd.

Myslím, že kurz bude moc fajn, protože my jsme se pobavili už při sestavování samotného programu. Věřím, že vy se budete bavit také, protože my nejsme suchaři a vy určitě také ne.:)

Odesláno

Ono to také bude super akce!

Nicméně hledáme prvních 8-10 dobrovolníků.:)

Nebojte se, nebudeme na Vás nic testovat, protože aplikace hodinářských vědomostí a dovedností se bude nejprve testovat na velkých "zvířatech" (Generální ředitel, Obchodní ředitel atd.:))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...