Prokop Odesláno 26. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 Já osobně se s ním neznám, ale pan Řehoř je stále v kontaktu s továrnou, stejně jako většina ostatních lidí, kteří zastávali nějakou klíčovou roli v konstrukci a výrobě.
omni Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 Ako pokracuje myslienka na kurz...? Ja mam naozaj zaujem dozvediet sa zaklady, pripadne si zaobstarat nejake naradie...
georg Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 Chronomag napsal: Díky Pachollini, už jsem jim napsal... a budu ještě pátrat. Jinak jsem zjistil, že OCR knihy vyjde tak na tři litry u profíků, vlastní verze moc nedopadá Třeba tohle PDF je automatický převod (a řezat tu knihu, já vím...ale to už se mi moc nechce). http://www.chronomag.cz/img/kniha.pdf Tak založ vlastní vlákno jen za účelem nastřádání peněz - něco jako seznam na Ch. l. e. Zájemci se závazně přihlásí, rozpočítají se náklady a pošlou peníze. Pak jim knihu pošleš mejlem.
Prokop Odesláno 8. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2006 To omni: Momentálně jsme ve fázi přípravy učebního plánu a čehosi jako skript. Možná by bylo důležité, kdybyste si tu dokázali vyladit určitou představu o termínu a poskládali se do skupin. Možná totiž budou běhy dva. Bude zálažet od počtu zájemců. Počítal jsem, že první běh by odstartoval na přelomu května a června (29.5 -4.6). Jsou to ale termíny, se kterými můžeme trochu hnout, když bude většina preferovat jiný termín.
Radimk Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Jo, k té knize by se dalo něco udělat, co se financí týče.. Já myslím že je nás bláznů tady dost co by se na tom chtěli podílet
Chronomag Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 No, právě se přes Prim snažím kontaktovat autora a domluvit s ním práva. Přeci jen opajcovat to jen tak se mi moc nechce...
omni Odesláno 9. února 2006 Nahlásit Odesláno 9. února 2006 Vdaka za snahu rozsirit obzory pre amaterov... To PRIM: Mam pracu, kde si viem zariadit volno podla potreby, ale lepsie je mi vediet termin s mesacnym predstihom. Som vazny zaujemca. Zverejnite ucebny plan? To Chronomag: Literatura sa zhana tazko, takze po reedicii ucebnice sa pripojim, cenu respektujem.
Prokop Odesláno 9. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2006 To omni: v základních rysech určitě ano.
Jeremy Odesláno 10. února 2006 Nahlásit Odesláno 10. února 2006 Předběžný zájem bych měl taky, ale spíše o víkendovku.. Na týden se z práce a od rodiny neurvu..
jirka2 Odesláno 11. února 2006 Nahlásit Odesláno 11. února 2006 To PRIM. Jsem učitel, tak by mi spíše vyhovovaly termíny o letních prázdninách. Buď na celý týden - formou takové vzdělávací dovolené (oddych od manželek=pánská jízda - což asi všichni ženáči nebudou moci) nebo třeba dva či tři (?) prodloužené víkendy (s pátkama).
Lukáš Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 to jirka2: Ne všichni mají 2 měsíce letní prázdniny
Prokop Odesláno 12. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Mohu samozřejmě stanovit dva termíny, z toho jeden prázdninový, ale potřeboval bych vědět, zda bude dostatečný zájem. Počítám tak 10 lidí na jeden kurz. První termín jsem už annoncoval. Ten druhý by mohl být o prázdninách, s tím nemám problém.
omni Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Potvrdzujem prvy termin. Chcel by som vsak vediet zopar podrobnosti... Musim mat teoreticke zaklady a ake? PRIM pisal o pripravavach skript. Budu pred alebo pocas kurzu? Odhadovana cena za kurz (mimo pobytu, naradia, hodin ...) Mozno odpovede niekoho odradia ineho motivuju. Urcite sa neda stihnut vyuka v rozsahu celeho studia hodinarskeho remesla, ale beriem to ako splnenie snov pre zopar amaterov, ktori chcu vidiet a skusit nieco ine ... Bude to pre mna pekna dovolenka...
31682 Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Také první termín, preferuji celotýdenní pobyt. Mám stejné otázky jako omni.
PEtrS Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 > Prim: Zajem o kurz mam, termin bych upresnil az se budou zname oba behy kurzu. Take by me zajimalo na jake urovni musim mit znalosti z oboru, aby mel pro kurz smysl? Diky
Jeremy Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 -> PRIM.. tak jsem se předběžně zeptal doma na opušťák a podobně postižených kolegů, a měl bych celkem 3 zájemce. Tj. už se těšíme na zveřejnění: 1. požadavků na účastníky včetně odhadu ceny 2. obrysu plánu 3. přesného termínu hezký den JK
Prokop Odesláno 14. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Tak to tak vypadá, že během příštího týdne již odpublikujeme navržené termíny kurzů, rámcový program kurzu a strukturované kurzovné. Strukturované proto, aby si každý účastník mohl nakombinovat pro sebe ideální variantu. Odchylky budou v cenách materiálu, se kterým budete chtít pracovat, případně v nářadí. Kurz nebude uzavřen ani úplným začátečníkům. Zkrátka o tomto víkendu bude velká firemní porada na toto téma, takže během příštího týdne už se budete moci seznámit s výsledky.
Prokop Odesláno 20. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2006 Tak už se ledy hnuly. Pod níže uvedeným odkazem najdete souhrn informací k hodinářskému kurzu. Zatím chybí údaje o ceně kurzu, ale to jen z toho důvodu, že musíme dohodnout podmínky s místními hoteliéry a některé aspekty doprovodného programu. http://www.prim.cz/novinky/prezentace-hodi...inarskeho-kurzu V přiloženém formuláři se také můžete i předběžně zaregistrovat. Nyní ale to nejdůležitější, diskutujte nápady a náměty na vylepšení programu. Vyjádřete se k navrženým termínům atd. Myslím, že kurz bude moc fajn, protože my jsme se pobavili už při sestavování samotného programu. Věřím, že vy se budete bavit také, protože my nejsme suchaři a vy určitě také ne.
odklizec Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 Vypada to jednoznacne skvele! Bude to zcela urcite zajimava zkusenost!
Prokop Odesláno 20. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2006 Ono to také bude super akce! Nicméně hledáme prvních 8-10 dobrovolníků. Nebojte se, nebudeme na Vás nic testovat, protože aplikace hodinářských vědomostí a dovedností se bude nejprve testovat na velkých "zvířatech" (Generální ředitel, Obchodní ředitel atd.)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se