stanik73 Odesláno 14. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Když jse se tak díval na včerejší noční Aukro bitvu o zlaté prim 50 003 0 a projížděl zdejší vlákno , napadlo mě, že tu jedny katalogové 14k primky ještě chybí..... Tady jsou ty poslední katalogové co zde ve vláknu chybí - sice je u nich v katalogu 55 062 0 , ale zcela logicky to mají být 57 062 0. Zakroucení nožek je velmi elegantní a na primky zcela originální. Z těch 14k zlatých z katalogu jsou to myslím ty nejméně se vyskytující . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Naaařeeeez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 29. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Udělel jsem si dnes jednu fotku pro radost - všechny katalogové 14-ti karátové primky pohromadě. Tato část primek tedy dosbírána a s klidem v srdci uzavřena . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Hlubokosklon - dobrá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Blahopřeji. Dobrá práce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Dobrá práce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Aaa aa a safra ... moc pěkný, moc pěkný, půjdu si dát panáčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Blahopřeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) Udělel jsem si dnes jednu fotku pro radost - všechny katalogové 14-ti karátové primky pohromadě. Tato část primek tedy dosbírána a s klidem v srdci uzavřena . P1080735upr.jpgto muselo dát fušku. A přitom taková blbost :-)Gratuluju ke kompletce Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Staniku73 a co dál?! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 29. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Staniku73 a co dál?! :-) Co dál - klid a pohoda, dosbírávám pár posledních reálně sehnatelných kousků, už to není naštěstí ten sžíravý chronobundus jako dřív . Moc mě pomohl Accutronovo katalog, protože jsem zjistil, kde je konec tunelu.........Řekl jsem si nakonec jednoduše, že chci všechny katalogové primky mimo kal. 66/68 po roce 1970, kal. 64 a quartzů......a rád se občas odměním nějakým prototypem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Staniku to je velká paráda, myslim, že konec tunelu Ti nevydrží a začneš razit novej. Vyloženě Ti to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Co dál - klid a pohoda, dosbírávám pár posledních reálně sehnatelných kousků, už to není naštěstí ten sžíravý chronobundus jako dřív . Moc mě pomohl Accutronovo katalog, protože jsem zjistil, kde je konec tunelu.........Řekl jsem si nakonec jednoduše, že chci všechny katalogové primky mimo kal. 66/68 po roce 1970, kal. 64 a quartzů......a rád se občas odměním nějakým prototypem .Gratuluji Staniku. Pokud vse klapne, myslim, ze oba uzavreme jeste jednu katalogovou kapitolu. Jsou to nervy, ale snad... brzy... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Hezké moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Ahoj, náhle se objevily na Aukru zlaté Prim Traktor. !!!NOS ZLATE PRIM TRAKTOR!!! Myslíte si, jedná se o hodinky vyrobené u nás (Safina, Klenoty) nebo nějaký dovoz ze Švajcu ?Děkuji za názory. Abych do pátku stačil rozbít prasátko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jakési zlaté pouzdro se strojkem a ciferníkem z traktorů. A moc se nepodobají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 A co, kurňa, třeba tyhle Eleganty...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 JednoduchéČeské pouzdro ve kterém se vyskytuji různé hodinky.Nejvíce Eros, Pabeda, Doxa, Omega a samozrejmě i Prim.Prodejce jede na vlně zájmu o Primky:)Jinak podívej na začátek vlakna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik 222 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Dobrý den, mám tyto hodinky Prim a nevím zda je tam punc. Můžete mi poradit? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik 222 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Dobrý den, mám tyto hodinky Prim a nevím zda je tam punc. Můžete mi poradit? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se