Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 133
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Navrhujem vytvorit vlakno s anketou, ci sa riadit poctom prispevkov alebo dobou na fore. 1 mesiac je na hlasovanie myslim dostatocne dlha doba, tak nech sa clenovia chronomagu rozhodnu. Odkaz na vlakno by sa mohol dat niekde na uvodnu stranu, aby ho videli aj ty ktori nechodia do vsetkych sekcii. Inak ja som za urcitu dobu stravenu na fore.

Odesláno

Hlasovat pro délku pobytu klidně můžete jak chcete, ale Kamil mi nedávno psal, že tohle měnit s Chronomagem nebudou, takže to zůstane na počtu příspěvků. Bylo by to moc náročné změnit

Odesláno (upraveno)

Jo, je to tak. Neochota zvysit limitni pocet prispevku pro prodej treba na 300, nebo zavest casovy limit jasne ukazuje timto smerem. A menit neco podle hejlu se bude jenom kdyz hejlove pekne zase vysoli kovaky na drevo! No, je to samozrejme legitimni obchodni model, ale se snahou vytvaret prijemne spolecenstvi na bazi spolecneho konicku to nema nic spolecneho, stava se to honirnou dalsich a dalsich clenu. Nazor osazenstva neni dulezity. To musime holt akceptovat.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Vidím to stejně jako Hasňa. V tom případě bych ale zrušil počet příspěvků pro prodej úplně. Stejně to vede jenom k zasírání fóra.

Odesláno (upraveno)

Úplně zrušit limity, to asi ne, to by nedopadlo dobře..

Myslíte, že těch případů rychloprodejů je opravdu až tolik ? takhle to tak trochu patří ke koloritu fora... a příjde mi, že to pokárání, kterého se většinou potom dotyčnému dostane, tak má docela výchovný dopad i na případné ostatní pokušitele..

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno (upraveno)

Asi ti nerozumim viz "Takže tomu mám rozumět tak, že místo toho, aby se vyslyšel alespoň jeden názor ať už navýšení příspěvků(což by vedlo k ještě většímu plevelení) nebo délka pobytu, tak se neudělá nic?" - ono to nejde, technicky to neni mozne = skutecne se neudela nic, muzes napsat adminovi jmenem Chronomag, to je jediny clovek, ktery s tim neco muze udelat pokud bude mit cas poresit novy typ fora, ktery podporu techto parametru ma..

Myslel jsem to tak, že když teda nejde nastavit čas+počet příspěvků, tak se raději neudělá žádná změna. To je přece špatně. Proto říkám, že když lze nastavit jenom jedno z toho, čili buď doba od registrace nebo počet příspěvků tak ať se tak stane, zvýšit mantinely.

No ale jak je vidět, tak je to tak jak jsem psal výše, není vůle...

Ale jsem taky pro časové omezení- 1rok.

Upraveno uživatelem ggrand

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...