Marfael Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) To je jak když přijdou pupkáči na tenis, všichni nejnovější kolekce oblečení, nejdražší rakety, se kterýma hrají jejich bozi, pak se na ně kouknu, jak to plejou, a oni si jen vykladají u lavičky. Pak 5 minut "hrají", a pak zase čtvrt hodiny na lavičce:-)). Jo, pokud vám ta výbava pomůže k výsledkům, tak prosim, ale jinak jsou to vyhozené peníze, sorry. Tohle vám udělá za zlomek ceny mnohem větší službu https://postovnezdarma.cz/kaliperacni-kleste-pro-mereni-telesneho-tuku?gclid=EAIaIQobChMIvsz5tL3s2AIVEWwbCh1nWwYaEAQYASABEgLLz_D_BwEStejné jak v posilovnách u těch, co chtějí hubnout. Mají všechny možné a nemožné spalovače tuku, všelijaké doplňky, ale když bych je chtěl vidět cvičit, tak bych musel mít sakra štěstí, protože většinu času z té hodiny, hledí do mobilu:-). Pak, spokojeni, že byli v posilovně, tak si dají super véču. Na druhý den se zváží na své super váze, zjistí, že hmotnost je velice překvapivě stejná, či ještě vyšší. To je od té obrovské dřiny, co tam dělali odradí, za měsíc prodávají váhu a permanentku s dovětkem, že udělali maximum a že to nejde:-)). Jo, pořádně makat a jíst inteligentně, to už není pro ně, to stojí moc sil.:-)Nic proti nikomu, ale bavím se tady těmi příspěvky, kdy jeden den tady chcete hubnout a druhý tady přidáváte info, kolik jste dali klobás, panáků a čeho všeho. Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem Marfael
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 Jo, pokud vám ta výbava pomůže k výsledkům, tak prosim, ale jinak jsou to vyhozené peníze, sorry.Muzu se zeptat, kdo ses, ze lustrujes vybavu a aktivitu lidi, do kterejch ti nic neni?
Marfael Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 Občasný čtenář a přispěvatel tohoto, docela zajímavého vlákna. Kdo to nepochopil, nebylo to na nikoho myšleno útočně, ačkoliv, uznávám, že to tak mohlo vyznít. Byl to pouze všeobecný pohled třetí na strany, nikterak nemířen...Kritické to je, to jo. Koho to urazilo, sorry...Toť vsjo
gunman Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Je to o přístupu a nastavení. Někdo prostě potřebuje spoustu serepetiček kolem, dietní plány a poradce, nový hadry, potravinový doplňky.........Pro mne to je spíš si to přebrat v hlavě. Já na rovinu řeknu,že kdybychom doma neměli Kettlera, tak jen nežraním nezhubnu. Takhle se na tom denně zmítám a jde to dolů. Včera si poprvé dva lidi všimli, že jsem zhubnul. No, potěší to. Předpokládám, že do konce ledna budu mínus 8. Žena moje tvrdí, že to není zdravé, tolik za takovou dobu, ale z vyžranosti to jde fakt samo. Manželčina kamarádka se snaží taky, ale není se schopná přimět k pohybu a nežrat. Včera přišla s tím, že dvojka vína zastaví hubnutí na 3 dny. Možná, když se člověk nehejbe, ale já dal o víkendu dvojek 7 a dnes ráno opět úbytek.
African Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Tak ona dieta je taky hlavě v dnešní době dobrý business, co si budeme povídat :-) V serepetičky, dietní plány taky nevěřím, ale to už je každého věc. Z některých mám i pocit že mají dietu jako hobby :-)
Pavelpu27 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Na dietní plány kašlu, ale bez čeho fakt nezhubnu, je přesné vážení. Vlastně se denně vážím, tak většinou sundavám. Jakmile přestanu, naberu. Jedinou výjimkou byla loňská dovolená na Korsice, kde jsem za 10 dnů sundal přes 3 kila, ale to bylo pohybem a výrazným ubráním jídla, protože v horách toho člověk moc nezbaští.
morepower Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Já se teda vážím taky každý den a váhu zaznamenávám. Je to ale spíš kvůli tomu, že jsme takhle dohodnutí s kámošem a tak nějak se trumfujem, kdo víc přibral nebo shodil. Jinak se řídím páskem, to je spolehlivější něž nějaký váhy. Váhu pak shlídnu tak jednou za dva týdny. Pravda je, že je taky vidět větší skok. jinak to vypadá že sem přes tři kila dole. Je to znát i na fýze, bez problému uběhnu 5-6kiláků.
Xpak Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Upřímně, to jsem nečekal. Dát za váhu víc jak 2-3 kila? Ste normální? tyvole ještě s aplikací :lol2: :lol2: Očekával jsem, že někdo hodí do placu zkušenost s jednoduchou váhou. Fakt jsem netušil, že existuje váha za 5.000 . Ale si nepotřebuju znát svou váhu s přeností na dvě desetinná místa, přesnost na 0,5 kg bohatě stačí.Já něco koupím a dám pak vědět. Tu starou digitální hodím do šmelcu.Upřímě řečeno nechápu tu dnešní fascinaci vším komplikovaným, nakonec se bez nějaké aplikace ani nevy...Na tohle téma doporučuju knihu Digitální demence od M.Spitzera.
VS Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 S tou přesností váhy bych si nedělal iluze. Že ukazuje na desetiny kg neznamená, že tak přesně váží. Kalibrovaná není a jestli je tam přesnost 5%, tak je zlatá. To dělá odchylku 5 kg na 100 kg. Ostatní údaje, co "měří" je generátor náhodných čísel podložený marketingovými žvásty. Nějaké elektrody změří maximálně odpor kůže a tam je tolik proměnných, že se z toho nedá vypočítat nic. Nebo všechno.
Tomas_2002 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 To je jak když přijdou pupkáči na tenis, všichni nejnovější kolekce oblečení, nejdražší rakety, se kterýma hrají jejich bozi, pak se na ně kouknu, jak to plejou, a oni si jen vykladají u lavičky. Pak 5 minut "hrají", a pak zase čtvrt hodiny na lavičce:-)). Jo, pokud vám ta výbava pomůže k výsledkům, tak prosim, ale jinak jsou to vyhozené peníze, sorry. Tohle vám udělá za zlomek ceny mnohem větší službu https://postovnezdarma.cz/kaliperacni-kleste-pro-mereni-telesneho-tuku?gclid=EAIaIQobChMIvsz5tL3s2AIVEWwbCh1nWwYaEAQYASABEgLLz_D_BwEStejné jak v posilovnách u těch, co chtějí hubnout. Mají všechny možné a nemožné spalovače tuku, všelijaké doplňky, ale když bych je chtěl vidět cvičit, tak bych musel mít sakra štěstí, protože většinu času z té hodiny, hledí do mobilu:-). Pak, spokojeni, že byli v posilovně, tak si dají super véču. Na druhý den se zváží na své super váze, zjistí, že hmotnost je velice překvapivě stejná, či ještě vyšší. To je od té obrovské dřiny, co tam dělali odradí, za měsíc prodávají váhu a permanentku s dovětkem, že udělali maximum a že to nejde:-)). Jo, pořádně makat a jíst inteligentně, to už není pro ně, to stojí moc sil.:-)Nic proti nikomu, ale bavím se tady těmi příspěvky, kdy jeden den tady chcete hubnout a druhý tady přidáváte info, kolik jste dali klobás, panáků a čeho všeho. Tak jsem si přečetl ten tvůj komentář a musel jsem se podívat na prohlížeč, zda jsem ještě na chronomagu nebo už na fóru "Vaříme oběd do 39,- Kč" To jako když má někdo prachy chce si jít zahrát tenis, tak si má koupit raketu ze Sportissima a tenisky od žlutýho Ivana jen proto, abys byl spokojenej ? Někoho prostě jen baví investovat do svých koníčků. Kdybys na to měl, tak to děláš taky
morepower Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 si to nepochopil, nejde apriori o ty věci, ale o to, co s těma věcma děláš a jak je "potřebuješ" ...ale to je fuk... ať si to každej dělá jak umí a může, ale Marfael má recht
Tomas_2002 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Já jsem to ale pochopil :-) Taky mám nejvyšší řadu tenisových raket od HEAD a přitom si chodím zahrát v sezóně sotva 2x týdně. Kdybych si místo toho koupil nějakou rekreační řadu a místo toho byl na kurtu 5x týdně, tak by určitě moje tenisové výsledky byly lepší. Ale proč bych si je nekoupil, když mě to hraní baví a ty peníze do toho investovat chci ? Třeba s tou váhou je to to samý - jasně že by mi váha za 300,- CZK udělala podobnou službu, ale prostě se mi líbí ta technická stránka věci, kdy vidím progres v grafu, podpora více uživatelů je taky fajn navíc skvěle vypadá :-) Ten Marfaelův blud apriori předpokládá, že to nejlepší vybavení by měli mít jen ti nejlepší. Jako je mi celkem jedno co kdo myslí o tom co si někdo jinej kupuje, jenom zrovna na tomto fóru bych v tomto ohledu očekával větší benevolenci :-)
Happy307 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Marfael je extremista, ale má kus pravdy. Hubnutí je hlavně o motivaci a vůli, a tu si nejde koupit penězi. I když všechny ty věci okolo samozřejmě ano ( potravinové doplňky, oblečení, váha za X litrů , fitness pomůcky, trenéři, nutriční poradci atd.) Ale utrácení za tyhle vedlejší věci je ve skutečnosti kupování si dobrého pocitu, že jsem pro hubnutí udělal maximum. Samozřejmě si každý může utrácet své peníze za co chce a nic ve zlém samozřejmě. Jen to chce někdy trošku nadhled a rozpoznat, co je už zbytečné a co naopak důležité.
Conrad Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Kdepak, stačí mě opravdu strašně málo. Je to takový dar z nebes, když nejím, letí mě váha strašně rychle dolů, ale zároveň stačí kvalitní snídaně, oběd, večer čokoláda a přes den dokážu nabrat i dvě kila. Fakt, s manželkou jsem se jednou vsadil že za den a noc zhubnu tři kila a pak je zase za den a noc naberu zpět a stalo se :-) Stačilo nepapat a fyzicky se námahat a pak se prostě jen kvalitně najíst a ležet v gauči :-) Mluvíme ale o mé standardní váze okolo osmdesát, okolo sedmdesát pěti už to začíná být boj.To kdysi řekl Horníček zvážím se mám 90 kg , zvážím špekáček má 10 dkg , sním ho, zvážím se a mám 92 kilo
odjinud Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Jsem myslel, ze jen tak placas o nicem, jako my vsichni tady... :-) Koukni na heureku, co se nejvic prodava, a jake jsou reakce lidi. To je za me asi nejlepsi reference, kdyz kupuju neco, co neznam a nechci to nejak bliz zkoumat. Ja kupoval v alze pred lety digi vahu sencor, stala cca 500kc a vazi na 0,1kg presne. Nic jineho (kupodivu) neumi. Presnost jsem zkousel treba na koutoucich k cinkam a je docela presna. Jinak pokud clovek hubne klasicky, tak je vaha ok, ale pokud jeste u toho posiluje, tak je to zavadejici udaj a pasek u kalhot je lepsi mira. Mereni udaju jako bmi pres cidla, co snimaji chodila, je dost nepresne. To je lepe si nekam na to zajit. Očekával jsem, že někdo hodí do placu zkušenost s jednoduchou váhou. Fakt jsem netušil, že existuje váha za 5.000 . Ale si nepotřebuju znát svou váhu s přeností na dvě desetinná místa, přesnost na 0,5 kg bohatě stačí.Já něco koupím a dám pak vědět. Tu starou digitální hodím do šmelcu.Upřímě řečeno nechápu tu dnešní fascinaci vším komplikovaným, nakonec se bez nějaké aplikace ani nevy...Na tohle téma doporučuju knihu Digitální demence od M.Spitzera.
morepower Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Já jsem to ale pochopil :-) Taky mám nejvyšší řadu tenisových raket od HEAD a přitom si chodím zahrát v sezóně sotva 2x týdně. Kdybych si místo toho koupil nějakou rekreační řadu a místo toho byl na kurtu 5x týdně, tak by určitě moje tenisové výsledky byly lepší. Ale proč bych si je nekoupil, když mě to hraní baví a ty peníze do toho investovat chci ? Třeba s tou váhou je to to samý - jasně že by mi váha za 300,- CZK udělala podobnou službu, ale prostě se mi líbí ta technická stránka věci, kdy vidím progres v grafu, podpora více uživatelů je taky fajn navíc skvěle vypadá :-) Ten Marfaelův blud apriori předpokládá, že to nejlepší vybavení by měli mít jen ti nejlepší. Jako je mi celkem jedno co kdo myslí o tom co si někdo jinej kupuje, jenom zrovna na tomto fóru bych v tomto ohledu očekával větší benevolenci :-) depak, nepochopil
panedge Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Hele i kdyz si pujdu zahrat fotbal jednou za mesic a kopu jak vocas,stejne si koupim drahy kopacky.Do posilovny nosim dobry hadry,na behani taky.Pravidlo,ze musim hrat fotbal jak Pele,abych si mohl koupit drahy kopacky je vymysleny nakym komousem a nebo kym nevim.
Conrad Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Hele i kdyz si pujdu zahrat fotbal jednou za mesic a kopu jak vocas,stejne si koupim drahy kopacky.Do posilovny nosim dobry hadry,na behani taky.Pravidlo,ze musim hrat fotbal jak Pele,abych si mohl koupit drahy kopacky je vymysleny nakym komousem a nebo kym nevim.Spíše rozděluji věci na kvalitní a nekvalitní a líbí nelibí. Pokud je kvalitní a líbí beru ji i když nebude drahá a tzv značková pokud nelíbí nebo se mi nezdá kvalitní může být světové značky a drahá ale nevezmu ji.BTW značková je relativní pojem viděl jsem starou litinovou výlevku s nápisem Ferdinad Kropáček Vinohrady- tedy také značka
panedge Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Hele vis jak,neni dulezity co delas,ale jak u toho vypadas:-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se