Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak to čumím. Ale jsem na nejnižší váze za posledních 20 let.

Nevím kde je u mě problém, za prvních 14 dní sem sundal ketozou cca 4 kila a za druhých skoro 14 dní ani ne 1kg, kde může být chyba?

Žádný pečivo, přílohy, sladký, alkohol.

Snídaně+svačina 250g Holandie se skořicí, oběd kuře+salát, odpo. svačina šunka nebo sýr nebo kedlubna a večer něco jako oběd, do to samozřejmě kafe, kafe a zase kafe a vody tak 1-1,5l

Edit: Jinak šermovačka výborná, vyčistí hlavu a protáhneš svaly, o který fakt ani nevíš že máš, to by mě moc bavilo:-)

Jak je to s chráničema? Jsou a "řežeš" hlava nehlava?:-))

Upraveno uživatelem Moty
Odesláno (upraveno)

Nevím kde je u mě problém, za prvních 14 dní sem sundal ketozou cca 4 kila a za druhých skoro 14 dní ani ne 1kg, kde může být chyba?

Snídaně+svačina 250g Holandie se skořicí, oběd kuře+salát, odpo. svačina šunka nebo sýr nebo kedlubna a večer něco jako oběd, do to samozřejmě kafe, kafe a zase kafe a vody tak 1-1,5l

Edit: Jinak šermovačka výborná, vyčistí hlavu a protáhneš svaly, o který fakt ani nevíš že máš, to by mě moc bavilo:-)

Reakce organismu na snížení kalorického příjmu. Prostě tělo začalo šetřit. Dá se to obejít narušením stereotypu, to je zařadit jeden den v týdnu "očistnou hladovku" a pak dál pokračovat tak, jak píšeš. Ve volný den jen voda, kafe bez mléka a cukru, žádná pohybová aktivita. Pak to funguje. Celkově by kalorický příjem při redukci měl být cca 80% bazální spotřeby, která se se snižující se váhou bude taky snižovat. Hodně zdaru !! :)

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

Máš i jiné měřítko, než váhu? 

Váha může být stejná, nebo lehce nahoru, ale cm v pase jdou dolů. :) což je lepší situace :)

Pokud se dlouhodobě nemění nic, musíš někde přidat pohyb, nebo jít s cal lehce dolů..  

Odesláno

tak já necelé 2 měsíce a -10kg.

Omezil sem pečivo, pivo, ale zase "nasadil" více vína.

Pohyb... no něco málo, spíš procházky, a sem tam nějaký taneček.

Nicméně žádnou složku stravy jsem úplně nevymazal, zeleniny je teda podstatně víc neř dřív, když už "pečivo" tak suchary a to jen ty, co mi chutnají.

Hodně luštěnin a nějaké ty obiloviny- kaše typu bulgur, jáhly, pohanka, rýže, cizrna... v kombinaci se zeleninou to mě chutná.

Ale zase včera kousek chleba s ovarem...to muší bejt :)

A hodně piju, hlavně čaj. Ovocný bez ničeho, černý s mlékem..

Ještě aspoň 10-15 a budu happy

Odesláno

Pas se zuzuje a na ty blbochytry váze % tuku klesaji, takze to pokračuje zřejmě správným směrem.

Akorát ta váha je nejsignifikantnejsi ukazatel

Odesláno

Chytrá váha nevím, používám kaliperační kleště.. 

Zřejmě pro Tebe, u sebe upřednostňuji zejména měření v cm..

Odesláno (upraveno)

Jenom to ctu a je mi blbe:-)))Jako s takovymhle zradlem bych byl tak vzteklej a bez nalady,ze bych byl na zabiti.

Jakoukoliv kalorii vyradis zhubnes.A je jedno jestli pochazi ze saharidu nebo tuku.

Edit-a pak samozrejme zacnes jist normalne a na podzim to mas vsechno zpatky:-)Neni lepsi zmenit jidlo jednou a poradne na celej zivot?Bez pytlovin jako je ta ze vyradim sacharidy?

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Moty:

Všichni máme prošívanici, která dobře utlumí i ten náraz železa, pak přilbu dle libosti. Já osobně dávám přednost kalený šermířský masce jako na moderní šerm, protože s otevřenou přilbou jsem už schytal jednu přímo na kořen nosu a uvědomil jsem si, že se mám docela rád. Rukavice jsou naprosto nezbytný. I když je ten meč tupej, dokáže to třepení na rukách polámat tak, že budeš mít problém i na záchodě. Původně jsem jako každej bažant myslel, že budou stačit svářečský rukavice. Nestačily. Pak jsem pořídil kroužkový, ty taky nic moc. Plátový prstovky byly fajn, ale pořád byly ruce nechráněný na malíkový hraně a palec taky dostával zabrat. Skončil jsem u kalenejch palčáků a mohl jsem si ušetřit spoustu bolistek i peněz, kdybych jima začal.

Jedeme na dva druhy kontaktu: techniky, výdrž, pokusy a zápas děláme s ocelí, je to takovej half kontakt. Jo, mohli bychom do sebe řezat jak hluchý do vrat, ale komu se chce v osm večer jezdit na pohotovost, žejo.

Proto jsme zavedli shinai, bambusovej klacek na kendo, kterým to teprve pořádně rubeme. Já si na bambus vždycky vezmu hokejový rukavice, jsou lehčí a nepoškodí ten bambus tak moc jako ocel.

Odesláno (upraveno)

Vypadá to moc dobře.

Já jsem si ohřál jitrnici a nakrájel půlku cibule, kal nevím... :-D

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

Vypadá to moc dobře.

Teplou jitrnici?? Ne e.. postudenu, c cibulí a octem jo, ale zatepla?

Já to někde viděl udělané s vajíckem " na mozeček", ale na to jsem neměl odvahu.

Odesláno

Mě je to jedno, já sežeru všechno ale jitrnice za tepla je super dobrota na hubnutí... :-D

Odesláno

Vypadá to moc dobře.

Jitrnice jakou svet nevidel:-))proc ne,ma cca 40 g tuku,tak to mas polovinu pro dnesek v hajzlu:-)Rizek si k obedu nedavej

Odesláno (upraveno)

Na oběd jsem měl čtvrtku kuřete, kopeček rýže a zeleninu, na 40g tuku seru, když to tak chutná. Hmotnost mi jde dolů, tak to neřeším. :-)

Upraveno uživatelem guzmic

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...