Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

já snídám cornflaky s mlékem ...a do toho nějakej zdravej sajrajt z mixitu :-D no a pak černej čaj bez cukru

Jen sacharidy,to neni idealni.A krom toho,nemas za dve hodiny hlad jak svina?:-)

Odesláno (upraveno)

já snídám cornflaky s mlékem ...a do toho nějakej zdravej sajrajt z mixitu :-D no a pak černej čaj bez cukru

samej cukr, půl hoďky po snídani mrtvej a za chvíli musíš mít hlad, ne?

přesně jak píše panedge

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

Ahoj, s tím mám stejný problém. Ikdyž sním velkou misku cornflakes s mlékem, mám za hodinu hlad jak vlk. Co poradíte ke snídani člověku, co se hmoty nechce zbavovat ale naopak chce přidávat? Vajíčka s dvacetitidekama slaniny jsou na přibírání fajn, ale rád bych snídal něco zdravějšího s lepšími výživovými hodnotami. 

Dík za rady, mvx

Odesláno (upraveno)

Můžu se zeptat co vidíte úžasného na cornflakes? Jsme ve vlákně kila dolů a tohle je

přece nepřítel číslo jedna, ne? Tuším že 80% z toho jsou sacharidy (kukuřice - škrob).
Glykemický index jako kráva. 
Cornflakes jsou přesným příkladem toho, co by člověk snažící se o redukci či udržení
váhy neměl jíst. Chápu že mediální masáž s hubenejma lidma snídajícíma cornflakes nebo
chleba s nutelou dělá svoje, ale prosím, používejte vlastní rozum a přečtěte si složení.

Tyhle "zdravé" cereálie mi připomínají mantru o "zdravých" srágorách Rama, Perla, Flora . . .

Normální snídaně bude mít v sobě sacharidy, to samozřejmě, co třeba z ovoce?

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno

Ale já cornflakes nesnídám protože chci zhubnout. 

Samozřejmě chápu, že pro lidi s touho shodit nějaké to kilo to asi není to pravé ořechové.

Tak to asi skončí opět u smoothies.

Odesláno

Ale já cornflakes nesnídám protože chci zhubnout.

Tak to pak je jiná, asi rychle čtu, sorry :)

já snídám cornflaky s mlékem ...

s tím mám stejný problém. Ikdyž sním velkou misku cornflakes s mlékem, mám za hodinu hlad jak vlk.

Odesláno (upraveno)

Ja snidam smes celozrnnych vlocek (pohanka, spalda, oves aj.), do toho ruzna seminka (slunecnice, konopi, chia, len), dale orechy a rozinky, cele to na chvilku zaleju horkou vodou, pak pridam vysokotucny bily jogurt, lzicku medu a idealne lesni plody, pripadne ovoce.

Druhou moznosti je vajecna omeleta se syrem nebo michana vajicka posypana parmazanem, k tomu celozrnny chleba s maslem a hrst orechu s par rozinkami. Kdyz potrebuju velkou snidani, jeste pridam pulku avokada nebo treba kousek uzeneho lososa na chleba.

Casto to dorazim jeste kouskem chleba s maslem a medem (jako dezert). Pred snidani piju jen vodu, k snidani cerny caj s citronem.

Na hubnuti to asi moc neni, ale ja zastavam nazor, ze pokud budu davat telu malo, zacne si delat zasoby :) Takze jim spis vic, nez min... ale pohybu mam hodne.

Upraveno uživatelem redd
Odesláno (upraveno)

redd-takhle to vidim taky a snidam dost podobne.Snidam dost, protoze rano uz se budim hlady:-)A nedam dopustit na ovesnou kasi s ovocem.Za prvy mi chutna a za druhy po ni dlouho nemam hlad.

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Mam to stejny jako Redd a Panedge. Jen davam nizkotucny tvaroh vanicku. Druhou variantu jen vyjnecne toto mi rano nedela dobre. Pak bastim jak Gustaf po 2-3 hodinach. Posledni jidlo do 19:00. Chodim driv spat tak mi to neva. Hlavne hodne vody po cely den.

Odesláno

Ahoj, s tím mám stejný problém. Ikdyž sním velkou misku cornflakes s mlékem, mám za hodinu hlad jak vlk. Co poradíte ke snídani člověku, co se hmoty nechce zbavovat ale naopak chce přidávat? Vajíčka s dvacetitidekama slaniny jsou na přibírání fajn, ale rád bych snídal něco zdravějšího s lepšími výživovými hodnotami. 

Dík za rady, mvx

Vajíčka jsou asi jedno z nejlepších a nejstravitelnějších jídel, co vůbec můžeš snídat. K tomu trochu sýru, jogurtu, zeleniny, ovoce, ořechů, semínek - prostě podle chuti. Slanina apriori není taky nic špatného, nevěř fámám, jen je hodně tučná. Když pak nakonec přidáš i trochu dobrýho chleba s máslem, uděláš nejlíp.

Ja snidam smes celozrnnych vlocek (pohanka, spalda, oves aj.), do toho ruzna seminka (slunecnice, konopi, chia, len), dale orechy a rozinky, cele to na chvilku zaleju horkou vodou, pak pridam vysokotucny bily jogurt, lzicku medu a idealne lesni plody, pripadne ovoce.

Druhou moznosti je vajecna omeleta se syrem nebo michana vajicka posypana parmazanem, k tomu celozrnny chleba s maslem a hrst orechu s par rozinkami. Kdyz potrebuju velkou snidani, jeste pridam pulku avokada nebo treba kousek uzeneho lososa na chleba.

...

Tu druhou možnost chápu, ta první mi přijde teda spíš za trest, takovej pejsek s kočičkou. 

Odesláno

Vločky jsou super, je to pomalý sacharid a hafo vlákniny (miska má 80% denniho příjmu vlákniny). Když mám období, kdy se snažím držet stravu a makat ve fitu, tak ráno vločky zaleju proteinovým nápojem a hodím tam maliny/jahody....podle mě tahle snídaně má vše potřebné.

Nejlepší vločky mají v Lidlu za nej cenu....takže stačí zalít a hnedka jsou měkké

Odesláno

Tak já nevím... Já prostě potřebuju k nastartování sladkou snídani. Nikdy po ránu nemůžu vajíčka, šunku, parky atp....

No jo ale tak si do toho treba pridavej protein.Ja si delam ovesnou kasi s proteinem,bananem,malinama a je to sladky a vyzivove super.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...