Maxel Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 (upraveno) Já pivo taky nepiju. Jen 2dcl vínko denně. A vynechal jsem úplně bílé pečivo. Stejně tak - pivo zřídka kdy (hospa, doma vůbec). Víno jo (suché bílé), ale ne denně, na druhou stranu nárazově větší než malé množství. Aby mě to nelákalo, zrušil jsem i objednávku 3 kousků neochutnaných rumů z la-vin Omezil jsem bílou mouku (jak jsem se bál, že mi bude chybět čerstvej chleba a rohlíky, tak naprosto v pohodě), cukr (nebyl problém, na sladký moc nejsem) a snažim se vařit řekněme stravitelnější a kaloricky přijatelnější jídla (nahradit tradiční přílohy vhodnějšími, bez másla a smetany, málo tuku, hodně zeleniny, apod.). K tomu jsem se konečně po letech dokopal k přehodnocení stravních návyků. Dřív: první jídlo kolem 17h a kolem 22h nájezd na ledničku ; teď: snídaně - oběd - svačina po práci - večeře. Cajk. Zatim tak jedu od začátku 2017. Kila neřešim, jedu spíš na pocit a cenťáky pryč ; na to je ale ještě brzo. Pozitivum už to ale přineslo a to v tom, že se obecně líp cejtim, po jídle můžu fungovat a v ničem prakticky nestrádám. Takže žádná dieta, ale dlouhodobě udržitelná změna, aby se nedostavil ten jojo-šmejd. Jedem tak se ženou a ta si to taky pochvaluje. Včera mě na cigáru potěšil kolega, kterého jsem cca měsíc a kus neviděl, že prej už je to vidět K tomu squash 1x týdně a zas mam v plánu 2x týdně fitko (máme firemní, o to víc bych měl) ; víc asi vzhledem k rodině a práci nedam. Přemejšlim, jestli zas neoprášit činkovou výbavu, co mam schovanou pro strýčka příhodu v posteli , ale asi na to doma nenajdu rozumný místo. Tož tak... Upraveno 1. února 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Piješ ocet a nejíš... :-) Co to je octovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Piješ ocet a nejíš... :-) 2 Maxel? hele, proč omezuješ tuky? Lepší než je omezit je vybírat si ty správný. Tuk je nositelem chuti a energie. Takle do sebe budeš energii cpát převážně ze sacharidů a to asi není nejlepší, ne? Nehledě k tomu, že se pak utrhneš, protože bez tuku jídlo prostě nechutná. Dlouhodobě ne moc udržitelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Co to je octovat?bude to k hovnu, ale je to proti chemtrails Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Jeden kolega od nás zhnubnul asi 30 kilo a prej že pil destilovanou vodu a skoro nic nejedl.Tak pít ocet mi tak nerálný nepřijde, lidi napadnou šílenosti......No jo, o octování vs. chemtrails jsem slyšel. Jestliže chemtrails mi přijdou lehce ujetý, tak octování je úplně padlý na hlavu, jelikož proti chemtrails úplně stačí nosit na hlavě čepici z alobalu a to chemtrails spolehlivě odstíní. A nebo kokosák... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 bude to k hovnu, ale je to proti chemtrails na to mi úspěšně pomáhá čepička z alobalu. Jen tak zůstanu normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Dnes po práci skočím do drogerie a doma teda budu tvořit :D tím pádem nebudu mít čas na jídlo a zhubnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Nebo se dejte k pastafariánům. Ti nosí na hlavě cedník na těstoviny a ten musí logicky fungovat lépe než alobal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 A bude to bez prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 To podle mě ne, těma dírkama jim tam chemtrails lezou. :-) Nebo se dejte k pastafariánům. Ti nosí na hlavě cedník na těstoviny a ten musí logicky fungovat lépe než alobal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Jeden kolega od nás zhnubnul asi 30 kilo a prej že pil destilovanou vodu a skoro nic nejedl.Tak pít ocet mi tak nerálný nepřijde, lidi napadnou šílenosti......No jo, o octování vs. chemtrails jsem slyšel. Jestliže chemtrails mi přijdou lehce ujetý, tak octování je úplně padlý na hlavu, jelikož proti chemtrails úplně stačí nosit na hlavě čepici z alobalu a to chemtrails spolehlivě odstíní. A nebo kokosák... :-)Tak to je na nic vsechno se mu to vrati jako jojo efekt :-( destilovanou vodu dobrej for :-) chce to cvicit ale jak vsichni urcite vime nejdulezitejsi je zmenit stravovaci navyky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Já už toho vím tolik, že bych mohl napsat o hubnutí knížku... a dobrou! :-)Ale co mi je to platný, když není vůle...?Jo neni to standa ale ta kniha to zase nemusi bejt spatnej napad dej si to jako vyzvu :-) budes z toho potom asi ve stresu a to je prej nejlepsi na hubnuti a jeste treba napises zajimavou knihu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 (upraveno) Jídelníček jsem upravil. Bohužel jsem zjistil, že s těma 5 pivama denně to prostě asi fakt nepůjde Tak to zkusím omezit aspoň na víkendy a uvidíme, zda to bude mít vliv :-)Kdyz omezis piva bude ti uzcite schazet ten lahodny mok ale rozhodne ti to pomuze no a pak kdyz k tomu pridas sem tak nejakej ten sport treba obcas jizdu na kole tak zmena se urcite bzo ukaze :-) Upraveno 2. února 2017 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Ted o víkendu jsem byl na běžkách a v tom starým termotriku jsem vypadal jak špatně naditá jitrnice. Zkusím to nosit i doma, abych se sám sobě trochu znechutil a omezil žrádlo... Nenapadá vás něco, co způsobuje lehké nechutenství? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Těhotenství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Nenapadá vás něco, co způsobuje lehké nechutenství? mě funguje dobře přežrání ale do rána to přejde bohužel takže to musíš každý den opakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Tak na tohle mám skvělý recept. Přes termotriko beru mikinu a bundu. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Kup si triko větší velikosti. Jak rikaj Vietnamci.... velikost dobra-vy velkej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Ted o víkendu jsem byl na běžkách a v tom starým termotriku jsem vypadal jak špatně naditá jitrnice. Zkusím to nosit i doma, abych se sám sobě trochu znechutil a omezil žrádlo... Nenapadá vás něco, co způsobuje lehké nechutenství?Lehký emetika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Martin. Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Ako sa najesť a vyyvracať ? Bulimia ? ojoj to nie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se