Mr. Igelit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Mimochodem nenávidím běh a jízdu na kole - zaplaťpánbůh za eliptical :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Jestli mají výživový poradci vlákno o hodinkách bude asi stejně vtipný.Jestli mají výživový poradci vlákno o hodinkách bude asi stejně vtipný.Pobavils Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 JJ, na Ronnie.cz je, přispívám tam. :-) Jestli mají výživový poradci vlákno o hodinkách bude asi stejně vtipný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 http://www.mitvsehotovo.cz/2016/02/zacnete-den-snidani-nebo-je-to-jinak/ jednoduchý, trefný (včetně ostatních navazujících článků). Na tomhle principu to u mě taky funguje. Dneska sem vedl s kolegyní rozhovor, že ona miluje ráno müsli s jogurtem a nedovede si bez něj představit den, ale že má pak do oběda hlad a vůbec celý ráno napytel, než se zahřeje na provozní teplotu. Tak jí povídám, že u mě to tak není, že já sem v podstatě ready celej den a ona mě totálně odpálkoval tvrzením:"No jo, ale ty seš sportovec..." ani slovo o tom, že teda ji ta snídaně asi moc nefunguje...Obecně přeci, když mi něco nefunguje, tak se to snažím změnit, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Kdybych rano nejedl tak bych hlady zemřel na cestě do rachoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Tovje u každého fakt jinak. Já když snídám tak tloustnu a jsem celej den ochrápanej. I když si dám na snídani dvě míchaná vejce a plátek žitného chleba a kafe. Naopak když nesnídám tak v pohodě. Když mám čas tak vypadnu místo oběda běhat a pak si dám třeba jen polévku, jinak mě po běžném obědě čeka stejný spací efekt jak po snídani.Větší jídlo si dám až v podvečer, později už jen chroupu mrkev/ květák/ kedluben když mě chytne hlad.Výsledek je 3 roky zpět asi 25 kg dole a od té doby víceméně stejná váha.Jen pro ilustraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Já to postnul jako inspiraci, že taky existuje jiný systém než ten obecně zažitý. Jedna z věcí, kterou je potřeba si uvědomit, je ta, že když se najím večer, tak prostě ráno hlad nemám. Druhá věc je ta, že po tréninku, i když je ráno, musí přijít jídlo. Takže pokud někdo ráno maká, tak je jasný, že se pak musí najíst. Pokud mám třeba trenink do deseti večer, tak sním co jde a ráno to dotlačim dalším jídlem. Pak ovšem musím počítat s tím, že budu ochrápanej. Což nemusí vadit. Je to o principech a o porozumnění systému. Výsledky jsou úžasný, další kila a cm v pase mi za leden zmizely a energie mám na rozdávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Všeobecně se má za to, že je zdravé a i dietní jíst menší porce více krát denně, snídani nešidit a naopak umenšit večeři, ráno sacharidy a večer bílkoviny. Atd. Opačný názor je podle mě hlavně potřeba nějak zaujmout, třeba proto, že se živím jako trenér, výživový poradce atd. Nic víc. Kdybych napsal co všichni vědí, kdo by to četl, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Všeobecně se má za to, že je zdravé a i dietní jíst menší porce více krát denně, snídani nešidit a naopak umenšit večeři, ráno sacharidy a večer bílkoviny. Atd. Opačný názor je podle mě hlavně potřeba nějak zaujmout, třeba proto, že se živím jako trenér, výživový poradce atd. Nic víc. Kdybych napsal co všichni vědí, kdo by to četl, že? Přesně jak píšeš: "všeobecně se má ....atd" . Ale tak nějak to úplně nefunguje, zajímavé je, že funguje i úplný opak. Taky je zajímavý, jak se tento názor stal všeobecným, to ho někdo totiž musel prosazovat. Četl jsem pár teorií píšících o výrobcích potravin, doplňků výživy a pod. Třeba v "Hofmekler, Warrior diet" je toho pár napsáno, nebo v "Renegade's diet" taky. Ale mě osobně tohle vcelku tak nějak nezajímá. Já jsem se nízkofrekvenčním stravováním nechal inspirovat a čumim na ty výsledky. Tím "všeobecným" systémem jsem se stravoval od mládí a když to srovnávám s tím současným, tak si jen říkám, proč sem byl tak tupej a věřil něčemu tak málo fungujícímu. Asi chápu, že když je pro někoho tenhle "všeobecnej" systém životní náplní, že mu to přijde normální, ale upřímně pro ostatní to je zbytečně náročný. Počítáš kalorie, připravuješ jídla, vážíš je, děsí tě tuk, stresuješ se z toho, že nebudeš mít pravidelnej přísun stravy nebo že jídlo dokonce vynecháš, atd, atdNaproti tomu nízkofrekvenční stravování je o porozumnění jednoduchým principům. Nehlídáš v podstatě nic jako kalorie, tuky atd, nic nepočítáš. Jen si poskládáš jídla do logickýho sledu, kterej je dost přirozenej a omezíš potraviny, který ti nesvědčí. Má to svý mínusy, tojo, třeba po 2-3 měsících si musíš koupit novej šatník, protože kalhoty na tobě visej, jak nemáš pupek. Taky je debilní ta určitá sociální výlučnost, nebo jak to nazvat, protože na tebe furt každej čumí, jakto že nejíš oběd, jakto že se večer nacpeš a sníš 3 večeře a tak. Chtěl jsem tady vhodit do ringu obecně neschvalovaný systém stravovaní a nechat ho rozcupovat nebo zvítězit. Sám jsem překvapenej, kolik lidí do toho i přes svoje přesvědčení šlo a dost se bavím tím "kroucením hlav" nad úžasnejma výsledkama, protože to, o co nám (jako lidem, myšleno) především jde, je vypadat dobře nahý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Páč mi každej tvrdí něco jinýho, zeptal jsem se na to ženy (je chytrá po tchýni). Povídá: jseš chytrej a krásnej, ale pokud bys chtěl zhubnout, pro začátek by mohlo stačit omezit chlast a začít o jídle trošku přemýšlet. S tím problém nemám, o jídle přemýšlím skoro furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Žena je chytrá, tu si nech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Páč mi každej tvrdí něco jinýho, zeptal jsem se na to ženy (je chytrá po tchýni). Povídá: jseš chytrej a krásnej, ale pokud bys chtěl zhubnout, pro začátek by mohlo stačit omezit chlast a začít o jídle trošku přemýšlet. S tím problém nemám, o jídle přemýšlím skoro furt.To je takový ten západní přístup. Ta prezentace je super děkuji za ni, ale jen je tady pár detailů ... hodinová přednáška co je špatně Dneska už má málokdo odvahu Ti říct, že jsi škaredý a hloupý přímo (prosím nebrat osobně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryton Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Já ti nevím, on se tu tak nějak nebere ohled na startovací pozici diskutujících. Přeci jen, ty toho o svém těle a jeho reakcích na kombinaci a časování jídla/treninku víš násobně víc, než drtivá většina lidí co to tady čte. Pro ně je 9bávám se tvůj systém vražda. Přesně jak píšeš: "všeobecně se má ....atd" . Ale tak nějak to úplně nefunguje, zajímavé je, že funguje i úplný opak. Taky je zajímavý, jak se tento názor stal všeobecným, to ho někdo totiž musel prosazovat. Četl jsem pár teorií píšících o výrobcích potravin, doplňků výživy a pod. Třeba v "Hofmekler, Warrior diet" je toho pár napsáno, nebo v "Renegade's diet" taky. Ale mě osobně tohle vcelku tak nějak nezajímá. Já jsem se nízkofrekvenčním stravováním nechal inspirovat a čumim na ty výsledky. Tím "všeobecným" systémem jsem se stravoval od mládí a když to srovnávám s tím současným, tak si jen říkám, proč sem byl tak tupej a věřil něčemu tak málo fungujícímu. Asi chápu, že když je pro někoho tenhle "všeobecnej" systém životní náplní, že mu to přijde normální, ale upřímně pro ostatní to je zbytečně náročný. Počítáš kalorie, připravuješ jídla, vážíš je, děsí tě tuk, stresuješ se z toho, že nebudeš mít pravidelnej přísun stravy nebo že jídlo dokonce vynecháš, atd, atdNaproti tomu nízkofrekvenční stravování je o porozumnění jednoduchým principům. Nehlídáš v podstatě nic jako kalorie, tuky atd, nic nepočítáš. Jen si poskládáš jídla do logickýho sledu, kterej je dost přirozenej a omezíš potraviny, který ti nesvědčí. Má to svý mínusy, tojo, třeba po 2-3 měsících si musíš koupit novej šatník, protože kalhoty na tobě visej, jak nemáš pupek. Taky je debilní ta určitá sociální výlučnost, nebo jak to nazvat, protože na tebe furt každej čumí, jakto že nejíš oběd, jakto že se večer nacpeš a sníš 3 večeře a tak. Chtěl jsem tady vhodit do ringu obecně neschvalovaný systém stravovaní a nechat ho rozcupovat nebo zvítězit. Sám jsem překvapenej, kolik lidí do toho i přes svoje přesvědčení šlo a dost se bavím tím "kroucením hlav" nad úžasnejma výsledkama, protože to, o co nám (jako lidem, myšleno) především jde, je vypadat dobře nahý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Páč mi každej tvrdí něco jinýho, zeptal jsem se na to ženy (je chytrá po tchýni). Povídá: jseš chytrej a krásnej, ale pokud bys chtěl zhubnout, pro začátek by mohlo stačit omezit chlast a začít o jídle trošku přemýšlet. S tím problém nemám, o jídle přemýšlím skoro furt.Tim pádem už jen omezit chlast a máš to dle instrukcí pro začátek hotové D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Já ti nevím, on se tu tak nějak nebere ohled na startovací pozici diskutujících. Přeci jen, ty toho o svém těle a jeho reakcích na kombinaci a časování jídla/treninku víš násobně víc, než drtivá většina lidí co to tady čte. Pro ně je 9bávám se tvůj systém vražda. hm, tak to máš asi pravdu. To jsem si neuvědomil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Krytone, diky.. Tak a zkusme to jinak:http://www.zeleznakoule.cz/stop-pastve-jez-jako-selma/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Anebo takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Tim pádem už jen omezit chlast a máš to dle instrukcí pro začátek hotové DNo to mě taky napadlo, ale ty rychlý změny prý zas nejsou dobrý na štítnou žlázu, tak sem od toho radši upustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Svého času se dal koupit v USA čistej efedrin v běžný lékárně na kila a za ceny jako třeba běžný přípravky na hubnutí.A nebylo to tak dávno, nějakých 10-15 let, zvažoval jsem to tehdy objednat, ale asi naši celníci by zešedivěli. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Měl jsem plnou pixlu :-) Cvičení bylo super, házel jsem skoro cinky z oken a kazdej den :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se