Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

Jasně, a počítám ze tak den dva a bude fuč :-). Je to neskutečná dobrota

Ahoj, to věřím, já jel z práce kolem KAUFU a tam 400g šiška. No, nedokázal jsem odejít bez ní. Domů to mám 13km a představ si, že jsem nic nepřivezl. Měl jsem jen bílou bundu a džíny. Ale zato mám další známku na přívěšek do autobusu  :clap: :baby: post-20133-0-11436800-1390077297_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To žereš i se slupkou?

:D organicu, to je prece zaklad prizakovy filozofie! Viz prispevek c.1 v tomto vyzivnem vlakne.

jeden uher se šlupkou vydá za 15 jogurtů... :mobile:

když on si prizák určitě myslí, že mu to v žaludku s tou šlupkou dýl vydrží....... :lol2:

Ano, šlupka má mnoho zdravých kultur a jak fio-boxer zaznamenal, je vidět, že je učenlivý :-). A s těmi jogurty je to taky pravda Frostie, bo jsem to viděl na vlastní kukadla v TV. ještě nikdy v životě jsem šlupku nevyhodil. jednou jsem nad naším hospodským vyhrál 5kg uheráku. V hospodě mi to položil na stůl. Dal jsem kousnout i kamarádům :-) a ty ,,svině" si vzali :-(. Ale moc toho nesnědli, bo je to prý moc syté. Tak mi skoro 4,5kg zbylo a měl jsem na dva dny mňamku.

Upraveno uživatelem prizak
Odkaz ke komentáři

Prizaku, Ty zvíře, měl jsi někdy stav, že ses toho přejedl a musel sis naordinovat pauzu? Pokud ano, tak jak byla dlouhá?

jen na dva dny? Twl, 4,5 kg je spotřeba regimentu v Békescsábě na půl roku... :lol2:

No, zatim se mi nepodarilo se ho prejist, protoze nejvetsi siska ma 1.400g. Tu jsem daval asi hodinu a pul. Jinak 4.5kilo neni tak moc, kdyz to jiz k snidani, svacine, obedu, svacine, veceri a jeste mezi tim. Ale uz se mi stalo, ze jsem si dal i chleba s maslem k nemu a neni to spatny :-).

Pro me je to droga, ale fajnova.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...