StefanM Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 v Tescu 10eur/400g, minuly rok ho mali v akcii za cca 4 eura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Maďaři se mají.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Hungaria vs Pick porovnával někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Hungaria vs Pick porovnával někdo?Ahoj, ja jsem porovnaval. PICK samozrejme lepsi, ale i ren poddany neni na vyhozeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Maďaři se mají..Ale, to je krasne zatisi, doufam, ze si zakoupil. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Hungaria vs Pick porovnával někdo?tady není o čem. Originál je jen jeden. Srovnáváš drůbeží separovaný gothaj s iberskou šunkou od kosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 PICK neni spatny, ale ma jednu obrovskou chybu: vydrzi tak zatracene kratky cas!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 PICK neni spatny, ale ma jednu obrovskou chybu: vydrzi tak zatracene kratky cas!!!!!!ano, vždy smrdí málem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 (upraveno) Ale, to je krasne zatisi, doufam, ze si zakoupil. :-)Jasně, a počítám ze tak den dva a bude fuč :-). Je to neskutečná dobrota Upraveno 18. ledna 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Jasně, a počítám ze tak den dva a bude fuč :-). Je to neskutečná dobrotaAhoj, to věřím, já jel z práce kolem KAUFU a tam 400g šiška. No, nedokázal jsem odejít bez ní. Domů to mám 13km a představ si, že jsem nic nepřivezl. Měl jsem jen bílou bundu a džíny. Ale zato mám další známku na přívěšek do autobusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 To žereš i se slupkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 organicu, to je prece zaklad prizakovy filozofie! Viz prispevek c.1 v tomto vyzivnem vlakne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 To žereš i se slupkou?jeden uher se šlupkou vydá za 15 jogurtů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 když on si prizák určitě myslí, že mu to v žaludku s tou šlupkou dýl vydrží....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 organicu, to je prece zaklad prizakovy filozofie! Viz prispevek c.1 v tomto vyzivnem vlakne.Nojo,už to vidím.Hardcore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 18. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 (upraveno) To žereš i se slupkou? organicu, to je prece zaklad prizakovy filozofie! Viz prispevek c.1 v tomto vyzivnem vlakne. jeden uher se šlupkou vydá za 15 jogurtů... když on si prizák určitě myslí, že mu to v žaludku s tou šlupkou dýl vydrží....... Ano, šlupka má mnoho zdravých kultur a jak fio-boxer zaznamenal, je vidět, že je učenlivý :-). A s těmi jogurty je to taky pravda Frostie, bo jsem to viděl na vlastní kukadla v TV. ještě nikdy v životě jsem šlupku nevyhodil. jednou jsem nad naším hospodským vyhrál 5kg uheráku. V hospodě mi to položil na stůl. Dal jsem kousnout i kamarádům :-) a ty ,,svině" si vzali :-(. Ale moc toho nesnědli, bo je to prý moc syté. Tak mi skoro 4,5kg zbylo a měl jsem na dva dny mňamku. Upraveno 18. ledna 2014 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 (upraveno) Prizaku, Ty zvíře, měl jsi někdy stav, že ses toho přejedl a musel sis naordinovat pauzu? Pokud ano, tak jak byla dlouhá? Upraveno 18. ledna 2014 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Tak mi skoro 4,5kg zbylo a měl jsem na dva dny mňamku.jen na dva dny? Twl, 4,5 kg je spotřeba regimentu v Békescsábě na půl roku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 19. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Prizaku, Ty zvíře, měl jsi někdy stav, že ses toho přejedl a musel sis naordinovat pauzu? Pokud ano, tak jak byla dlouhá? jen na dva dny? Twl, 4,5 kg je spotřeba regimentu v Békescsábě na půl roku... No, zatim se mi nepodarilo se ho prejist, protoze nejvetsi siska ma 1.400g. Tu jsem daval asi hodinu a pul. Jinak 4.5kilo neni tak moc, kdyz to jiz k snidani, svacine, obedu, svacine, veceri a jeste mezi tim. Ale uz se mi stalo, ze jsem si dal i chleba s maslem k nemu a neni to spatny :-). Pro me je to droga, ale fajnova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 V Makru akce, pánové.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se