Gustaf Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 (upraveno) Tak u nás v Lidlu neměli ani ten unterPick rakozci....hajzli Upraveno 14. prosince 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 možno u nás to bude rovnako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Tak další várka dorazila, díky Tesco! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Noo, ty ďulajky taky nejsou marný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Pravdu máš, mám rád tuto kombinaci Je to taková má opravdu dlouholetá vánoční tradice. Fórum jí ale upevnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 37 minutami, tano napsal: Pravdu máš, mám rád tuto kombinaci Je to taková má opravdu dlouholetá vánoční tradice. Fórum jí ale upevnilo. Moje též, budu muset taky něco vyfotit, ale nedosáhl jsem ještě ani úrovně mistra Kuncáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Frostie: myslím, že v tomto vlákně jde více sounáležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Před hodinou, tano napsal: Frostie: myslím, že v tomto vlákně jde více sounáležitost Tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 na prekvapenie dostatok, a bez povsimnutia kupujucich! ja 2 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 ja 5, ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 impulzivny nakup, neodolal som ... syr mam objednany v Ostrave, ale ked musis tak ... PS. syr FORTE jedavate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 +1 ! chorizo je opravdu nejlepší salám everpresne tak, aj klobasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Muhehehehe... povodne som chcel 2 ks, ale pri takomto mnozstve sa to nedalo, som neodolal a vzal ich rovno 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 uz 7.77 € Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Já jsem dnes nesladil původ surovin. Pick-Maďarsko, Džiugas-Litva, Santa Ema Catalina - Chile I přesto to bylo výborné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Ja som pre istotu zobral 8 kúskov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 21. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 V 17. 12. 2020 v 17:50, rooosta napsal: Muhehehehe... povodne som chcel 2 ks, ale pri takomto mnozstve sa to nedalo, som neodolal a vzal ich rovno 5 Za 12,99 éček za 400g - to je u nás přes 800,-Kč/kg. To je strašná cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Tak jsem to zkusil s vánočkou, jak tady někdo doporučoval, a myslím, že zůstanu u chleba.... spravna volba džiugas doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Kde kupujete ty starší varianty Džiugase? V Tesku jenom 12 m a jinde jsem ho neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 olomoucke tvaruzky Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se