Conrad Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Už mě několikrát napadlo jaký je rozdíl mezi Pick bez přídavku pick Rakoszi a Pick zimní salám obal je prakticky stejný jen jiné označení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Nedávno jsem se tu ptal a pořádnou odpověď nedostal. Tak jsem koupil oba a porovnal. Zimní salám má výraznější chuť, je víc slaný než Rákoci. V přímém porovnání je lepší. Ale když má člověk jen Rákociho, tak mu to nepřijde,sám o sobě je dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 este skus Hungaria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Já si teda Rákočiho jednou koupil, a celkem mě vyděsilo, že jsem z něj cejtil ňáký starý ponožky nebo co, a nemoh jsem ho jíst. Normální klasiku neRákoči mam rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Starý ponožky mi nevadí, spíš mě dost vyděsilo, když jsem si něco přečetl o E250, kterážto sračka je v obou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Starý ponožky mi nevadí, spíš mě dost vyděsilo, když jsem si něco přečetl o E250, kterážto sračka je v obou. Pořádnou odpověď jsi dostal a nevím, proč chceš jít cestou zvýšeného odporu namísto originálu, navíc cenově podobného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srnka Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 (upraveno) před 1 hodinou, M.K. napsal: Kde kupujete ty starší varianty Džiugase? V Tesku jenom 12 m a jinde jsem ho neviděl... Skús Globus. Upraveno 23. prosince 2020 uživatelem Srnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Zitra mi dorazi z Rohliku juchuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 24. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 před 14 hodinami, Conrad napsal: Už mě několikrát napadlo jaký je rozdíl mezi Pick bez přídavku pick Rakoszi a Pick zimní salám obal je prakticky stejný jen jiné označení Rozdíl je ve zrání, uzení a doby zrání. Jinak u PICKU tzv. zimní je úplně jiné složení koření a druhu masa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Nejlepší dárky jsou ty, co se hned sežerou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Tak jsem to našel ten pravý uherak je zimní salám v madarštině Téliszalámi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Tak jsem to našel ten pravý uherak je zimní salám v madarštině TéliszalámiPředpokládám, že nás chceš na první hod pobavit, když je to tu cca od druhé stránky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Ježíšek donesl dvě šištičky... Už je žeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 ještě jednou vás, vyznavači kultu Picka zkusím upozornit na vynikající rumunské Sibiu salámy ...su bezne dostupne? v SR som nevidell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Právě teď, jovani napsal: su bezne dostupne? v SR som nevidell U nás je mívali v Makru, poslední dva roky se mi je nepodařílo v ČR sehnat. Řešením je občasný dovoz od někoho z Romanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 nasiel som vydajnu pre prazakov ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 2 minutami, jovani napsal: nasiel som vydajnu pre prazakov ... no výborně, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Před hodinou, Frostie napsal: Předpokládám, že nás chceš na první hod pobavit, když je to tu cca od druhé stránky Hluboce se sklanim , Ottův naućny slovník je proti tobě jen paperback Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 (upraveno) před 3 hodinami, Frostie napsal: U nás je mívali v Makru, poslední dva roky se mi je nepodařílo v ČR sehnat. Řešením je občasný dovoz od někoho z Romanie To je tak dobre? Upraveno 25. prosince 2020 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 před 4 minutami, vwtyp11 napsal: To je tak dobre? Jj, je. Velmi slušná alternativa k Picku/Herzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se