Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potřebuji radu.

Hledám potápky v cenové hladině :15-20tisíc

safírové sklo

velikost 42-45mm

vodotěstnost min.200m

dobrá lumi

švýcarský stroj(automat)

otočnou lunetu

Mé vysněné jsou Doxy(na ně nejsou finance),ale poslední dobou zvažuji Fortis B42 Marinemaster(vadí mi pocitově,že nemají šroubovací korunku) a hodně se mi líbí tvar pouzdra jako mají právě zmíněné Doxy.

Ještě mě napadají Zenton a Ocean

post-4208-039179400 1325017028.jpg

post-4208-044136900 1325017039.jpg

post-4208-081094100 1325017047.jpg

post-4208-087602500 1325017055.jpg

Odesláno (upraveno)

Napadají mě tyhle sympatická Mida - podmínky splňují. A ty tahy vypadají taky dobře.

Ale pokud tě lákají Doxy, tak bych si radši přišetřil, než dělat teď nějaký kompromis.

post-1097-037448600 1325017532.jpg

post-1097-054068200 1325017542.jpg

Upraveno uživatelem Skipi
Odesláno

Ak máš dream watch a takýto rozpočet, ešte došetri, nerob prestupné stanice. O to väčšiu budeš mať radosť. Ak sa inak nedá, potom:

- Zenton má riadne železá, na WUS vcelku ok ohlasy, ale tu veľmi nefrčia, podobne ako Ocean7 - v tomto segmente sa ti ale otvára plno ďalších značiek (Zixen, Kremke, Kazimon, NauticFish, Halios, Helson, Prometheus atď viď oceanictime.blogspot výpis diver značiek na pravej strane webu).

- Fortis - push up/down korunka - obavy som mal takisto, ale mať netreba. Myslím, že najhlbšie z fóra sa s nimi ponoril člen Harry (nejakých 30m?, chrono model). Osobne sa mi viac páči plná minutáž na lunete a samotná luneta na staršom MM modely.

Odesláno (upraveno)

Potřebuji do března vyřešit podobný problém... A řeším dilema pouze mezi Fortis Marinemaster nebo Ocean7 LM-7 (páč jsem je už měl a byla to prostě pecka)...

Ale těch vláken na tohle téma je tu už asi milión... :whistle:

Edit: ále kdepák, poctivých 55m s B-42 chrono a 45m s Cosmonaut 38mm :evil:

Upraveno uživatelem Harry
Návštěvník Snow
Odesláno

Když Doxy, tak pořádné. Co takhle dvanáctistovky ?

Věděl bych i o daleko, daleko lepších a parádnějších tool diverech než jsou Doxy, ale zpátky na zem.

Co říkáš třeba na SQUALE Professional 101 ATM ? Pěkná náhrada, ne ?

zdroj - http://oceanictime.b...al-101-atm.html

Odesláno

Jestli máš vysněný Doxy, počkej na ně - žádné náhradní hodinky tě neuspokojí - nebo ne na dlouho a pak budeš litovat, páč ty peníze za ně už zpátky nedostaneš a budeš si říkat "už jsem měl půlku na Doxy"...

Odesláno (upraveno)

jsem překvapen, že tu ještě nikdo nenabídl Suma! <BR>třeba tuhle: <A class=bbc_url title="Externí odkaz" href="http://www.higuchi-inc.com/6R15diver.html" rel="nofollow external">http://www.higuchi-i.../6R15diver.html</A><BR>Inspirace: post-205-000796700 1325084790.jpg<BR>Edit: Doxy jserm měl taktéž vysněné, jenže po shlkédnutí naživo mě to přešlo. Jsou hodně " vintážní". ten tvar pouzdra je poplatný době vzniku. Dnes už je trochu "out", aspoň pro mně.<BR>

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno
  V 28. 12. 2011 v 15:10, '323GT' napsal:

Až takové překvapení to není. Kolega požaduje švýcarský strojek...

tak to jsem si nepřečet - omluva- nicméně stroj v Sumách může hodně hodně konkurovat běžným strojům v této cenové hladině "švýcarů"..spíš bych řekl, že je bude předčit. To je už prodiskutované téma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...