Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Bohuzel ne vlastni, na foto jsem narazil na siti. Nemam v soucasne dobe zadny fotak. Zapomnel jsem nicmene kde jsem si tu fotku ztahnul, jinak bych sem dal odkaz. Navic to je asi sedmidenni automat a ten ja nevlastnim. 

A k tomu plastu cituji web: "..this are new pure white, extra hard ceramic parts, they replace the steel ones. This little feature and a special surface treatment of the gearwheel involved of the Pellaton winding system improve the reliability and durability of the components. High-tech!.." Jak rikam, IWC inhouse je plnotuk, dvanactka pivo, deset roku stara Rioja, arabsky plnokrevnik, benzinovy osmivalec, rod s dlouhou tradici.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Info mail od meho dealera: Hei Venner

Da er dagen endelig kommet. Vi har nettopp mottatt f?rste eksemplar av den nye IWC Aquatimer, etter sigende den f?rste i Skandinavia! Sjelden har vi hatt s? stor interesse for en kommende serie og flere av modellene er forh?ndssolgt. Modellen som vi har mottatt, er forel?pig ikke solgt og heter IW329003 Aquatimer Automatic. Den har en diameter p? 42 mm og et helt nytt system for vridning av bezelring. Selve tidsskalaen man vrir p? ligger inni klokken, men fysisk s? dreier man p? utsiden. Et komplisert koplingssystem gj?r dreiningen sv?rt n?yaktig og praktisk. Denne klokken blir en klassiker!

post-606-0-51977700-1400669039_thumb.jpg

post-606-0-87422800-1400669041_thumb.jpg

post-606-0-36982600-1400669042_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Info mail od meho dealera: Hei Venner

Da er dagen endelig kommet. Vi har nettopp mottatt f?rste eksemplar av den nye IWC Aquatimer, etter sigende den f?rste i Skandinavia! Sjelden har vi hatt s? stor interesse for en kommende serie og flere av modellene er forh?ndssolgt. Modellen som vi har mottatt, er forel?pig ikke solgt og heter IW329003 Aquatimer Automatic. Den har en diameter p? 42 mm og et helt nytt system for vridning av bezelring. Selve tidsskalaen man vrir p? ligger inni klokken, men fysisk s? dreier man p? utsiden. Et komplisert koplingssystem gj?r dreiningen sv?rt n?yaktig og praktisk. Denne klokken blir en klassiker!

Ahoj Přátelé 
Když den konečně přišel. Právě jsme obdrželi první kopii nového IWC Aquatimer, údajně první ve Skandinávii! Málokdy jsme měli tak velký zájem o nadcházející sérii a několik modelů jsou prodávány v předstihu.Model, který jsme obdrželi, dosud prodala a jmenoval IW329003 Aquatimer Automatic. Má průměr 42 mm a celý nový systém posunu rámečku.Časová otočíte hodiny je uvnitř, ale i fyzicky otáčení jeden na vnější straně.Složité elektroinstalace je otáčení velmi přesné a pohodlné. Tyto hodiny bude klasika!
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

Myslis tu prevodovku na devitce? Me to ani zase tak moc nerusi. Dvoulitry to maji v cerne a v kombinaci s inhauzem a puzdrem z titanu se mi to moc libi. Jenze cena bude brutal, nedivil bych se, kdyby to bylo kolem 250 pairu.

Jj, ale chce to videt na zivo.

Odkaz ke komentáři

Ingy chrono s sedym cifrem, hodinovym a minutovym scitacem v jednom subcifru a s inhausem jsou fantasticke. Yachty vlastne taky, obzvlast v Laureus modre. No, je proste tezke vybirat. Ja jsem nechronar, takze to mam trosku jednodussi a levnejsi. Vcera pri jednani mel IT dodavatel PO s oranzovou lunetou, ale hovor jsme nezavedli, nebyl cas a byl tam treti manas, ktery byl zcela bez hodinek. Pak, pri odchodu z prace jsem si vsiml pekne sladenosti s cervenymi akcenty na cifru. aquzyre4.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...