Daemonultimate Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Teda je to paráda,radost prohlížet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Celý moc pěkný, akorát dotaz, to bílý je plast? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Albert Pellaton v detailu. To je nadhera! Foto vlastni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Celý moc pěkný, akorát dotaz, to bílý je plast? Keramika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Podobny system pouziva GS a Konrad. Konrad ho ma na rozdil od techto dvou krasne symetricky. Jestli je lepsi ten ci onen netusim, ale A35 se memu oku libi nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 (upraveno) Bohuzel ne vlastni, na foto jsem narazil na siti. Nemam v soucasne dobe zadny fotak. Zapomnel jsem nicmene kde jsem si tu fotku ztahnul, jinak bych sem dal odkaz. Navic to je asi sedmidenni automat a ten ja nevlastnim. A k tomu plastu cituji web: "..this are new pure white, extra hard ceramic parts, they replace the steel ones. This little feature and a special surface treatment of the gearwheel involved of the Pellaton winding system improve the reliability and durability of the components. High-tech!.." Jak rikam, IWC inhouse je plnotuk, dvanactka pivo, deset roku stara Rioja, arabsky plnokrevnik, benzinovy osmivalec, rod s dlouhou tradici. Upraveno 20. května 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Fotak pores. Tvoje IWC staj si ho zaslouzi. Vezmu sebou 50ku makro, neco nafotime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Fotak pores. Tvoje IWC staj si ho zaslouzi. Vezmu sebou 50ku makro, neco nafotime. Alda ma recht... A fotte to v RAWu, at z toho pak muzete delat plakaty! Par se jich zichr proda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Info mail od meho dealera: Hei VennerDa er dagen endelig kommet. Vi har nettopp mottatt f?rste eksemplar av den nye IWC Aquatimer, etter sigende den f?rste i Skandinavia! Sjelden har vi hatt s? stor interesse for en kommende serie og flere av modellene er forh?ndssolgt. Modellen som vi har mottatt, er forel?pig ikke solgt og heter IW329003 Aquatimer Automatic. Den har en diameter p? 42 mm og et helt nytt system for vridning av bezelring. Selve tidsskalaen man vrir p? ligger inni klokken, men fysisk s? dreier man p? utsiden. Et komplisert koplingssystem gj?r dreiningen sv?rt n?yaktig og praktisk. Denne klokken blir en klassiker! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Info mail od meho dealera: Hei VennerDa er dagen endelig kommet. Vi har nettopp mottatt f?rste eksemplar av den nye IWC Aquatimer, etter sigende den f?rste i Skandinavia! Sjelden har vi hatt s? stor interesse for en kommende serie og flere av modellene er forh?ndssolgt. Modellen som vi har mottatt, er forel?pig ikke solgt og heter IW329003 Aquatimer Automatic. Den har en diameter p? 42 mm og et helt nytt system for vridning av bezelring. Selve tidsskalaen man vrir p? ligger inni klokken, men fysisk s? dreier man p? utsiden. Et komplisert koplingssystem gj?r dreiningen sv?rt n?yaktig og praktisk. Denne klokken blir en klassiker!Ahoj Přátelé Když den konečně přišel. Právě jsme obdrželi první kopii nového IWC Aquatimer, údajně první ve Skandinávii! Málokdy jsme měli tak velký zájem o nadcházející sérii a několik modelů jsou prodávány v předstihu.Model, který jsme obdrželi, dosud prodala a jmenoval IW329003 Aquatimer Automatic. Má průměr 42 mm a celý nový systém posunu rámečku.Časová otočíte hodiny je uvnitř, ale i fyzicky otáčení jeden na vnější straně.Složité elektroinstalace je otáčení velmi přesné a pohodlné. Tyto hodiny bude klasika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Ten nasroubovany sifon se mi moc nelibi, teda alespon takto na fotce, ale jinak celkove rozhodne hezci, nez dnes uz stare aquatimery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Myslis tu prevodovku na devitce? Me to ani zase tak moc nerusi. Dvoulitry to maji v cerne a v kombinaci s inhauzem a puzdrem z titanu se mi to moc libi. Jenze cena bude brutal, nedivil bych se, kdyby to bylo kolem 250 pairu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Taky mám trošku podobnej problém jako Alda a nejde ani tak moc o barvu, ale jinak jsou to parádní divery. No a tebou zmíněné dvoutisícovky jsou díky kalibru už opravdu plnotučný, cenu si ale radši ani nechci představovat (tvůj tip bude asi bohužel hodně blízko) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Myslis tu prevodovku na devitce? Me to ani zase tak moc nerusi. Dvoulitry to maji v cerne a v kombinaci s inhauzem a puzdrem z titanu se mi to moc libi. Jenze cena bude brutal, nedivil bych se, kdyby to bylo kolem 250 pairu.Jj, ale chce to videt na zivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Nastesti me ted vic berou Portugaly, bo casual chodim casto, kdezto aqualung jsem mel na zadech naposledy pred patnacti lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.de1. Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Zlozene http://instagram.com/p/oTTyEAFtqR/arozlozene http://instagram.com/p/oQhClDFtlD/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 (upraveno) Dobre ty! Minutova repetice. Skoda, ze ty kladivka nejsou videt, jako u PP. Stejne skryte to ma i Lange v Grand Complication. Ta druha fotka by byl skvely plakat na stenu do obyvaku. Upraveno 22. května 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.de1. Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Moj favorit su ale yacht club a v tesnom zavese ingy chrono. U mne je to ale nerealny sen - 5ciferna suma v eurach je vela Ale vraj cesta je ciel, a mozno niekedy si nieco vyberiem v takom obchdiku http://instagram.com/p/oQ6b4_ltmI/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 (upraveno) Ingy chrono s sedym cifrem, hodinovym a minutovym scitacem v jednom subcifru a s inhausem jsou fantasticke. Yachty vlastne taky, obzvlast v Laureus modre. No, je proste tezke vybirat. Ja jsem nechronar, takze to mam trosku jednodussi a levnejsi. Vcera pri jednani mel IT dodavatel PO s oranzovou lunetou, ale hovor jsme nezavedli, nebyl cas a byl tam treti manas, ktery byl zcela bez hodinek. Pak, pri odchodu z prace jsem si vsiml pekne sladenosti s cervenymi akcenty na cifru. Upraveno 22. května 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Je zadumcivy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se