Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
  V 30. 12. 2011 v 22:45, 'Roman I.' napsal:

škudlile... máš drahýho koně, máš mít i na pořádný krmení :D

Já musím krmit tolik koní... :D :rolleyes:

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 30. 12. 2011 v 22:32, 'Tada' napsal:

Tak já si nemyslím, že by Moonwatche byly taková horologická modla, že by na ně nato nemohlo... jsou to v zásadě pracovní hodinky :D

Naprostá pravda, ale i tak rozlišuju "práci" a práci. Pro mě je to v dobrým, znesvěcení značky :-))). Tak ber i mé sděšení k tvému nápadu ( stále bych se přimlouval radši za kůži ).

Návštěvník Tada
Odesláno
  V 31. 12. 2011 v 15:34, 'kuncák7' napsal:

Naprostá pravda, ale i tak rozlišuju "práci" a práci. Pro mě je to v dobrým, znesvěcení značky :-))). Tak ber i mé sděšení k tvému nápadu ( stále bych se přimlouval radši za kůži ).

Jaký značky pořád? :D Omega, Rolex, Zenith a spol. nejsou nic tak světoborného... :D

Odesláno

Pokud mate nekdo dobry tip na kozeny reminek na Moony, kzery jim moooc slusi, urcite rad uvitam nejakou fotecku, taky to ted resim, chci si nechat usit u Ondry, remen. Ale nejsem rozhodnut ani pro material. Taky kam pro sponu, jestli nejskou origo od Omegy nebo neorigo. Na motylovce netrvam.

Návštěvník Tada
Odesláno

No, černý racing řemen je jeden z favoritů.

No, černé velcro... :D Je flight certified, takže je to cool - no jestli si budu brát Omegy sebou na hory, tak by se hodilo, abych je zapnul přes bundu.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 12. 1. 2012 v 8:43, 'Basenzik' napsal:

Jsem tu noví a nemám ani tušení coje cordovan. Ale přirovnání koně a pořádného krmení mně rozesmálo:cheers:

Vlastně to spolu i souvisí :) , cordovan je kůže z koňského zadku. Je velmi pevná a trvanlivá.
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

je super,u nás to asi není k sehnání,že?

edit:k supr hodinkám supr řemen,gratuluji

Upraveno uživatelem zekon7302
Odesláno

Můžeš mi prosím napsat nějaký info k tomu řemenu? Klidně do SZ. Jestli totiž dobře vidím, tak doléhá k pouzdru, tudíž má delší konce krajů, je to tak?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...