Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano i s tou nerez. Ale proste ja jsem se nikdy nedostal na stav srovnatelne kvality s origo. Kava vzdy z Doubleshot a mlynek kamen. Vzdy se to podobalo tem nahradam co jsem take prubnul. Ale treba je to rukama :-)

Odesláno z mého androidu :)

Odesláno

Když už to takhle nahrazovat, tak to si rovnou koupím pořádný presso s mlýnkem a nemá smysl se patlat s náhraními kapslemi.

Odesláno

Kluci zajímalo by mne,zda máte někdo zkušenost s těmi plnitelnými kapslemi ?

řešeno mnohokrát, ale výsledek byl ten, že se na to všichni vykašlali, nejlíp to popisoval Organic
Odesláno

Tak prý bude Nespresso v Brně na Masarykově otevírat butik. Říjen - listopad.

konečně dobrá zpráva :cheers:

člověk aspoň může ochutnat když bude něco nové a nemusí objednávat celé balení

Odesláno

Co mi přinese registrace v tom Nespresso clubu ? Jak jsem pochopil je tam nějaká registrace dle čísla na mašině.Někdo zmiňoval nějakou slevu či uvítací pack kapslí ?Nebo jak to je,díky.

Odesláno

já dostal prd. Vyhoda je že jen v butiku pak nahlásís jméno a oni si tě vyhledají a připisují ti nákupy. možná po čase dostaneš nějakou slevičku nebo spíš ochutnávku kapsli zdarma. Minule jsem dostal 3 kapsle bezkofeinového :))) 

Odesláno

Tak dlouho sem chodím načumovat, až se ucho utrhlo. Právě jsem doma zajel U:Milk. Fakt je to jednoduchý, chytře postavený, až překvapivě malý řešení.

Pákovku Gaggiu prodám. Je s tím fakt dost práce a výsledky často nejistý.

Odesláno

Mě maximálně v prodejně řekli, že díky registraci vědí že na mě utržili 20 tisíc za kávu, to je tak celé, tak jim děkuju za připomenutí :)

Odesláno (upraveno)

Nevím jak vy, ale já koncim s recyklaci kapslí. Dneska sem otevřel ten pylik s pouzityma kapslema a zjistil sem, že pěstuju žampiony. Takže na ekologii s*ru

Upraveno uživatelem efreeti
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...