Murphy97 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Tak jsem také podlehnul...Všude to popíjíme u kamarádů, dcery už také "kafaří", tak jsme se rozhodli pro update.Mimochodem, moc nám při dnešním testování chutnala limitka "Monsoon Malabar", tak jsme také jednu přihodili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 tak je venko další limitka,zkusil již někdo?https://www.nespresso.com/cz/cs/pages/peru-secreto;jsessionid=91A6640DC7F9909B78AA8B89E6442191 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Tak tahle limitka vypadá zajímavě, díky za upozornění spineshank(u). Mě teda ale dost vrtá hlavou, proč dělají limitky, když pak nejdou do normálního prodeje, jako další druh, ale prostě skončí a hotovo. Určitě to ekonomicky vychází náramně (a to je vlastně asi i smysluplná odpověď, že ), ale marketingově mi to moc smysl teda nedává...ve smyslu : co tím jako autor chtěl říct ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Nekterych kav je malo. Hawaian kona treba. Nikdy by tim nemohli zasobovat konstantne cely svet. Proste koupi par kamionu, udelaji limitku a hotovo. Upraveno 19. května 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 to Hasňa : děkuju za odpověď. I tohle mě napadlo, jako jeden z důvodů.... nicméně víc to celé na mě působí jako test chuti, druhu apod, určité kávy = jakou bude mít odezvu u spotřebitelů, a podle toho pak udělám další řadu...no ale ono to tak (zatím) není, tak mi to nějak nedává smysl, kromě tebou uvedeného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Limitka je pěkné téma pro PR, které podpoří značku jako celek. Nejde pořád dokola omílat stabilní nabídku Grand Crus... Ano jako test to bude fungovat taky, viz poměrně nedávné rozšíření právě těch Grand Crus na základě úspěšných limitek. Plus to, co napsal Hasňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Jo, vsechno tohle tam asi bude hrat roli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Dneska koupeno Peru LE spolu s dalsimi oblibenci. Neni kysela a na chut takova malicko ovocna. S mlekem jsem zatim nezkousel. Kazdopadne mi jede vic nez monsoon malabar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 me prijde skoro stejna, jak ristretto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 tak to jsem jeste nepil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Mně teda jede i ten Malabar, takový lehčí... Peru jsem měl na butiku a výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Ja tyhle limitky vzdycky zkusim v butiku a kdyz zaujme tak vezmu. Monsoon jsem vubec domu nebral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Peru mi hodně chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 hlásím se do klubuzítra přifrčí pépéelka a bude se opatrně degustovat teda začalo se už dnes a dolce gusto skončilo ve sklepě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Tak nova Peru limitka konečně dnes ochutnana a popravdě žádný terno to není,zjistuji ze limitky jsou slabsi.... příště už jen klasika v objednavce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Mě chutná hodně. Připomíná Ristretto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 tak jsem znovu testnul a Ristretto má plnější a sytější chuť....Peru se pít dá,ale víc si vychutnám řadu intenso,mimo Kazaar teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Chlapci, ty limitky nejsou na pití to si schovávejte, za 20 let se budou prodávat za tisíce USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Nevím jestli to není ta limitka ze "sloních" kávových zrn. Vždy se v butiku při koupi kapslí ptám, co mají nového, minulý rok mi dali podobné balení a cena byla skutečně asi 600-800,- Kč (nevím přesně)/10 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 (upraveno) Ranní káva na Lipne Bite my shiny metal *** with Tapa Upraveno 24. července 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se