tommas4 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Asi si začnu jezdit někam pro kapsle, protože podstupovat dopravu via DPD je na palici. Debil to už třetí den vozí v autě, každý den údajně zanechává vzkaz, protože na 24/7 recepci nikoho nezastihl.Kdyby aspoň nabídnuli jiného přepravce, ufff.
Liqid Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Nech si to poslat jako balík na Poštu a nemáš problém.
tommas4 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 To si piš že mám Pošta sem odmítá doručovat, jelikož barák je na hranici dvou okresů,jediná možnost je si tam těch 8 kiláků dojet. Otevřeno mají od půl devátédo deseti. Pokud teda neni paní nemocná a je za ni záskok. Tohle je pošta level vesnice.Nedávno jsem potřeboval nějaký nahradní díl, tak jsem požádal o složení zásilky v - okresním - městě Jeseník, protože na tu vesnickou to trvá ještěo den déle. Po 3/4 hodině na poště plné snědých řvoucích spoluobčanů jsem se u okénka dozvěděl že balík tam "prostě není". A v trackingu doručeno.Ve stejné době totiž zásilku předali na poště - ale v Šumperku - jednomuz kluků z horské služby ať mi to jako veme až pojede okolo Což za pár dní skutečně nastalo Poštu se snažím maximálně objet velkým obloukem.
Berbatow Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Nevím jestli to tady není, ale fakt se mi nechtělo číst 150 stránek. V Polsku jsem minulý týden viděl nějaké no name kapsle do Nespressa za diametrálně rozdílnou cenu. Bohužel jsem tam byl skoro tři dny, takže si teď nemůžu vzpomenout, kde to bylo. Myslím, že to bylo vyrobeno ve Francii.
Heky Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Jen krátké info pro zájemce o aktuální limitku (SELECTION VINTAGE 2014) - včera mi v prodejně řekli, že mají zásoby už jen tak na cca 2 týdny, takže kdo máte zájem, tak si pospěšte Mně osobně tahle limitka dost chutná (asi jako první) - připomíná mi Romu.
Bells Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Jsem teda čekal, že budou mít větší zásoby, respektive, že se bude prodávat déle, když je to Spring/Summer, to už v létě sotva bude No nic, vezmu Nespresso útokem, taky mi chutnají, takže udělám zásobu alespoň doma
Glob Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Zajímavá tahle limitka. A pak že se mají zelená zrna upražit do 15 měsíců od sklizně...
Liqid Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Aktuální akce k novému kávovaru viz http://www.ceskenavody.cz/download.php?id=9982
Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 http://archiv.ihned.cz/c1-65630520-kolo-ktere-nemelo-byt
Moty Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Tak hlásím, že na Čerňáku maj normálního prodavače, ten přiteplalej asi skončil a limitka už taky, na můj dotaz, že to je jaro-léto limitka a že ještě ani jaro není mi prodejce řekl je "Hmm"
efreeti Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 zas tako zazrak ta limitka neni...to spis lituju, ze sem kdysi nekoupil velkou krabicu Malabar
Bells Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 V 6. 3. 2017 v 14:29, Moty napsal: Tak hlásím, že na Čerňáku maj normálního prodavače, ten přiteplalej asi skončil a limitka už taky, na můj dotaz, že to je jaro-léto limitka a že ještě ani jaro není mi prodejce řekl je "Hmm" Takže už je na Čerňáku nekoupím? Sakra, jsem chtěl udělat zásobu a koukám, že už nemám z čeho, mě ta limitka chutná moc.
spineshank Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 Já si právě vychutnávám Palermo, moje drahá Cubania,ale zásoby se tenčí u těchto limitek.Mohli by zase udělat nějakou silnější limitku.
Moty Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 V 6. 3. 2017 v 19:32, Bells napsal: Takže už je na Čerňáku nekoupím? Sakra, jsem chtěl udělat zásobu a koukám, že už nemám z čeho, mě ta limitka chutná moc.leda že mu něco slíbíš, na ochutnávku maj, ale na prodej už ne a na webu taky už není, takže smůla
Bells Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Odesláno 6. března 2017 No do haje, jsem mel vcas nabalit tu cicinu tam, ta by zasiby pritahla jeste vcas Inu panove, kdyby se nahodou nekomu limitka zbytecne valela doma, tak ji rad vezmu.
Bells Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 (upraveno) Zásoby doplněny, bohužel bez limitky a to jsem se mohl u slečny Terezky snažit sebevíc, když není, tak prostě není Ještě, že mi jich alespoň pár zůstalo z mých zásob. Upraveno 18. března 2017 uživatelem Bells
peppies Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Já řešil potřebu kapslí na začátku roku tím, že jsem si koupil nové Nespresso - Expert and Milk a naprostá spokojenost navíc zásoba kapslí k tomu.
Tomsn Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Ach ty návštěvy, kupuji to máti a tentokrát 300 kapslí nevydrželo ani měsíc
Liqid Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Tak jsem si prošel reklamací. Moje Pixie mi po každém kafi udělala na stole malou loužičku. Volal jsem tedy na jejich linku, kde jsme s pánem vybrali termín, kdy si pro ni kurýr přijede. Druhý den přijelo DPD s polstrovanou bednou Nespresso. V ní byl pro mě připraven náhradní kávovar (Inissia). Proběhla výměna a hotovo. Za týden volali s Nespressa, že je hotovo, kdy mají poslat kurýra. Servis diagnostikoval a opravil protékající těsnění. A teď už zas spokojeně vařím Za mě tedy pohoda, byl jsem rád, že to nemusím nikam balit ani posílat, že to řeší takhle sami. A taky jsem rád, že jsem koupil Pixii, Inissia vypadá jako plastová hračka, to bych do kuchyně nechtěl.
Moty Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Kdyby někdo chtel tak mi zbyly 3 balení předchozí limitky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se