xmickey Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 2 EpsteinBarr:parada, ukazatel rezervy natahu ma taky lumi?
Návštěvník cecil Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Emperor Tuna a GS divery co více si přát,ovšem klasické se mi trochu líbí více než GS.Přemyšlím že po MM půjdu do Landmaster SBDB 005 nebo právědo Emperor T.
Ondoni Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 ...a s dovolením ještě jedna z téhož setu...
villain83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Ondoni-dobry,cim to fotis?Nerikej,ze mobilem:-)
Ondoni Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Ondoni-dobry,cim to fotis?Nerikej,ze mobilem:-) dík...Xperia
villain83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 dík...Xperia Tak to cumim,ja cekal nejakej hyper filtr a vono prdlajs:-)Jen tak dal...
EpsteinBarr Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Fotka z technickeho hladiska je jedna vec...postprocesing je vec druha.
villain83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Fotka z technickeho hladiska je jedna vec...postprocesing je vec druha. Ale no jo taky furt:-)
lub Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 A este nieco malo... nádhera, jak teda hodinky, tak i skvělé fotky.
Ondoni Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Fotka z technickeho hladiska je jedna vec...postprocesing je vec druha. Tak vo tom žádná ale postprocesing taky jen v mobilu, aplikace Pixlr express...
azeppelin Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Asi hloupá otázka, ale nenašel jsem nikde info. Existují třeba MM a další Seiko divers ve verzích bez datumky?
azeppelin Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Nie a dufam ze ani nikdy nebuduAha, díky. To víš já bych dal naopak přednost symetrii ciferníku místo data. To je pro mne přebytečná komplikace.
instant Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Aha, díky. To víš já bych dal naopak přednost symetrii ciferníku místo data. To je pro mne přebytečná komplikace. Podla mna hodinky na denne nosenie bez datumu su proste omyl. To je pre mna osobne samoucelna adoracia minulosti. Nieco ako chciet auto bez ABS a ESP, lebo su to kurvitka co kazia charakter jazdy, atd. Nakoniec, datumka na 6ke je pekne symetricka - a asi by si ju tiez nechcel Je to proste vintazny pristup, do modernych hodiniek to nepatri. Seiko ma strategiu vyrabat prakticke hodinky na denne pouzitie, pre beznych ludi. Preto - snad okrem reissue historickych kuskov a nejakych limitiek - je na nich vzdy datumka /a v pripade Seiko 5 aj den/. Pokial viem tak jedine seriove modely bez datumky su Credor - co je uz uplne cielene iny brand - a limitky Galante. Ani v jednom pripade nie je praktickost denneho pouzitia kriteriom cislo 1.
tico1 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 Pokial viem tak jedine seriove modely bez datumky su CredorBez dátumovky sú aj všetky GS s kal. 9F61 (ak teda uvažujeme aj o quartze).
SakalMarty Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2014 tak jsem taky podlehl a pořídil si Seika. Jeden rychlocvak mobilem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se