Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník cecil
Odesláno

Emperor Tuna a GS divery co více si přát,ovšem klasické se mi trochu líbí více než GS.Přemyšlím že po MM půjdu do Landmaster SBDB 005 nebo právědo Emperor T.

Odesláno

Fotka z technickeho hladiska je jedna vec...postprocesing je vec druha.

Tak vo tom žádná :) ale postprocesing taky jen v mobilu, aplikace Pixlr express...

Odesláno

Nie a dufam ze ani nikdy nebudu

Aha, díky. To víš já bych dal naopak přednost symetrii ciferníku místo data. To je pro mne přebytečná komplikace.

Odesláno

Aha, díky. To víš já bych dal naopak přednost symetrii ciferníku místo data. To je pro mne přebytečná komplikace.

Podla mna hodinky na denne nosenie bez datumu su proste omyl. To je pre mna osobne samoucelna adoracia minulosti. Nieco ako chciet auto bez ABS a ESP, lebo su to kurvitka co kazia charakter jazdy, atd. Nakoniec, datumka na 6ke je pekne symetricka - a asi by si ju tiez nechcel  ;) Je to proste vintazny pristup, do modernych hodiniek to nepatri.

Seiko ma strategiu vyrabat prakticke hodinky na denne pouzitie, pre beznych ludi. Preto - snad okrem reissue historickych kuskov a nejakych limitiek - je na nich vzdy datumka /a v pripade Seiko 5 aj den/. Pokial viem tak jedine seriove modely bez datumky su Credor - co je uz uplne cielene iny brand - a limitky Galante. Ani v jednom pripade nie je praktickost denneho pouzitia kriteriom cislo 1.

Odesláno

Pokial viem tak jedine seriove modely bez datumky su Credor

Bez dátumovky sú aj všetky GS s kal. 9F61 (ak teda uvažujeme aj o quartze).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...